7782
-
#828 nem rossz de a gumi márkát le kell venned -
#827 ezt támogatom, és gondolom nem nagy szülés -
#826 készítettem egy műszerfalat is, de lehetne egy vezető ülés nézet, mert így oldalról nem sok látszik a műszerfalról. Szóval egy kamera kellene a székből
Egy kis Bonus: ;)
majd küldöm az én járgányaimat is...
-
#825 mondjuk az egy dolog hogy itt jol néz ki... hiába minden ha az auton nem lesz olyan szép.. -
#824 hjuuuuuj:))))))) azhem alakul valami:) ez már jo lesz nektek szerintem:) nekem jobban tetszik mint a toms:))))) gyááj ez jo lesz nektek:) -
#823 itten van
akkor ezt mentsd le.. itt a szárny -
#822 pppff-nem vágom -
skristof #821 skinek, amiket mindenre fel tucc teni:
kerék, fék, ülés :P -
#820 Meg mindig nem jott meg! 4x4 igen -
#819 nemtok lenyugodni:) AAAAAARGH tegyétek bé nekem a skinemet:)))))))))) ha már a gamezbanugysem lesz:))))))))) de dolgozom azon hogy legyen valai skin amit minden autora feltok rakni.. minen auto 4*4 es lesz ugye? -
Nyiri #818 Nyugalom... -
#817 naaaaaah??? -
#816 válaszmail ment -
skristof #815 csocso: privát ment... -
#814 pedig elküldve.. freemail sux.. -
#813 Meg nem jott meg! -
#812 eszméletlen rohadt sok van itt és mindet ingyé szedheted le!
ittt -
#811 www.fontfreak.com -
skristof #810 kicsit off-topik sry:
honnan lehet letölteni télleg COOL betűtipusokat _free_? -
#809 tegyétek be az autot mert szétvet az ideeeeeeeeeeeeg!!:))))))))))))))))) -
skristof #808 muhahaha!!! <- rulez! :P
amugy sztem is jo a skined
megaztan, majd a fanpage-eken ugyis lessz egy jocsomo ilyen skin :P -
#807 mondjuk az máég egy dolog hoygrá tudom pakolni legalább a buggy feliratotokat... az legalább egy logo... a nevemet nem akarom rápakolni.. bár kitudja.. rajta lehet a CSOCSO nevem? persze valami fasza betüvel?... -
#806 nah most küldi a szárny-t... megcsinálnám a skint.. de végülis elkeseredtem hogynem lehet rajta az a logo felirat amit akarok és ismertek:( ez azért gáz:((((( tudom nem ti tehettek rola.. no de mindegy...nemtom hogy akkor milyen feliratokat tegyek az autokra...:(...
de azért mondjk az megnyugtat hogyha kijön a gamez attol még saját skinként használhatom őket:)MUHAHAHA -
#805 Neharagudj, de ezt mindet mar leirtuk tobbszor is. A sema skinre jo, es ne hagyd abba. Ez meg egy kis baki volt a szamodra, ha ennyi elveszi a kedved, mi lesz meg kesobb! -
skristof #804 miiiii??? :P azért remélem sikerül megcsinálni :) -
#803 -
#802 mindjárt elküldöm a szárnyat is.. és egy ilyennézetű képet ha kérhetnék... -
#801 Igen lesz. A Mai napon felvetodot egy borzaszto marhasag! az editoral de ha megtudjuk valositani az kiraly lenne de felek tole hogy csak allom marad. Ne kerdezd hogy mi!
Ha az elso kocsira a Skinek kesz vannak jon a kovetkezo! -
#800 tehát semmilyen simert tuning márka logo nem lehet?:( semmi olyan ami létezik?:((((((((( gyönyörű.. ezt azért löb is mondhattátok volna.. nem szorakotam volna vele ennyit:)... de már minegy.. talán csinálok másikat bár már igy nemtom -
skristof #799 shark:
1.: lessz-e pálya-szerkesztési "verseny"?
2.: mikorra várhatok még buggyk? -
skristof #798 ok
felőlem jöhet :P -
#797 A skinel semmi kifogasom de a feliratokal es a logokal igen! -
#796 Meg szerencse, hogy a "szineket" nem vedte le senki;) -
#795 Lesz bonusz: Potkocsis IFA, batar nagy szallmaballakkal;))))) -
skristof #794 semi olyan nem lehet ami jogvédett.... -
#793 nemsokáéra jövök -
skristof #792 shark: uj kocsikat nem tudtok felpakolni?
amugy nem lessza a gameban vmi bonusz, rejtett vmi? pl alex kocsikái.. :P -
#791 de sem trd, sem az advan semmi más nem jo? vagy azok maradhatnak? vagy hogy gondoltátok? -
#790 lol... egyre gondoltunk... -
#789 nem lehetne Kastrol?:)))))))de mi a baj a skinnel?a szárnyon kívűl