7782
-
#2149 Nem eleg ismerni valakit ahhoz a tenyhez, hogy kapjon logot vagyis kulsos legyen es netan valami extra tulajdonsagokkal birjon. Tobb informacio, nagyobb megbecsules es meg sorolhatnam, ezert meg kell izzadni, ahogy ezt Petesilver teszi halalos agyan. :) Ugye? -
#2148 Ne is álmodj róla!Még én se kaptam pedig én a szomszégja vagyok!! és valamivel jobban ismerem mint te! Ennyi erővel mindenki megkaphatná a logót!! -
#2147 -
#2146 Akkor én is rászokom! -
Imurai #2145 Mi lett Alexease-zel? Igazán jó skineket mékelt :( -
#2144 -
#2143 Ne cigiz anyit mert nem marad nekem. :)
Megkapod a logot. :) -
#2142 Egyenlőre 3 tuti ötletem van, de ha többet cigizek, lesz több is!! :)))) Cigi közben beugranak az elképzelések. -
#2141 Megbeszéltük!! 50 hasznosítható skin után kérek egy A.S.K. logot PETESILER névvel, hirtelen!!!! :)))))))) -
#2140 Amit csak szeretnel. :DDDDD -
#2139 Kérdés: mondjuk 50 skin után kaphatok egy A.S.K. Homework logot a nevemmel????? Mert akkor belehúzok! :)))) -
#2138 ja nekem is lett volna egy fontos kérdésem hozzá -
#2137 Amúgy írtam Alexnek, hogy a kiesése nagy veszteség. Minden területen!! -
#2136 Ahha!!!! :)))))))))) -
#2135 ez Petya új rombolója? :DDDD -
#2134 Montoya.:) KiralY -
#2133 Nem véletlen!! :))) A versenyzőtársam egy dögös BMW-t rendelt tőlem, amin Williamses reklámok vannak. A bajnokságban már volt egy echte WilliamsBMW autó, ezért csináltam neki egy ilyet, hogy ne legyen probléma a két autó egyezéséből:
-
#2132 Ezt nézd mit találtam! Ha voltak már akkor bocs! -
#2131 Tiszta hp.:) -
#2130 Kész!
-
#2129 :))))
-
#2128 Nem kell megkerdezned mert mind kell amit keszitesz hisz alex igazoltan hianyzik. :) -
sznupi #2127 Csináld! 8-)) -
#2126 Ezt a mintát egy NASCAR autóra csináltam, most felraktam próbából egy buggyra. Megcsináljam, vagy hagyjam Shark???
-
#2125 Meg nem tartok ott, hogy elkellene adni a monit. :) -
#2124 akkor a monitor árából finanszírozhatod a játék kiadását :D -
#2123 ja ja 21 colos, desktop meretetem 1920x1440. es 83 Hz-ben hasznalom. :) -
#2122 Nekem jobb kérdésem van: Shark, mekkora a monitor? Saccra 21 colos környéke. -
#2121 Nos!! előre mondom,hogy nem kötekedni akarok! csak van véleményem.Bár lehet,hogy ugyse nagyon fog látszani de azért ki kéne próbálni ugy is hogy a szemöldokét 1 picit összehuznod szerintem biztos jobban hasonlitana!! DE EZ SE ROSSZ! NEM KELL FÉLREÉRTELMEZNI!! Amugy szerintem maradhat ez is bőven jó más programban még ennyit se foglalkoznak a sofőrokkel!! És különben is itt a BUGGY-kon lesz a hangsúly! -
#2120 miért kell 800-nál szélesebb képeket berakni? -
#2119 Huhaa!! ez tényleg hasolit ba meg!! nagyon joooo!!! -
#2118 Most betegállományban vagyok, végre ma nekiállhatok elolvasni a photoshop könyveket, és hamarosan jöhetnek a minőségi skinek is!!!!!!! -
#2117 Köszi az elismerést, és a bíztatást! Már éppen bocsánatot akartam kérni a tegnap esti buggyért, mert erős gyógyszer hatása alatt csináltam, és ahogy nézem a szám és felirat nem igazán megy a többihez. De ha tetszik, akkor marad. Annál jobb! Ezt csak kínomban csináltam most, hogy lefoglaljam magam valamivel, amíg ki vagyok ütve a gyógyszertől. -
#2116 Koszi a sok linket, biztos lesz majd valami ismeros a jatekban .:)
A napot jol zartad es raadasul tetszik, szerintem most te vagy a favorit es te vagy soron a skin hentelesben. Alex sajnos most egy idore kiesett.:(
A fiam skinet en is befejezem, mert nincs ra ideje a sok tanulas miatt.
-
#2115 valami jobbat csináltas. ez a jaws nem rossz .. de szav valami olyat kéne amikor látod a farkát oldalrol.. de a feje már szemből van..én azon gondolkoztam ha lehet egy pár méteres kiba. nagy fehér cápát csináltatok a fehér falra:)) de ez még ajövő zenéje.. most egy hatalmas emberke jön ki a falbol.. gipszből van.. nagyon zsír.. mindenki hanyatt dobja tőle magát.. vagy alien lesz vagy egy kurva nagy fehér cápafej. gec:) dezsír lesz -
#2114 Upsz!! Aki tudja, rakja lécci egymás alá!!! THX! -
#2113 -
sznupi #2112 Azért a való életben sokkal borostásabb, de olyat nem lehet publicba betenni. 8-))))) -
#2111 :)
-
#2110 Utolsó