7782
  • M. Tibor
    Nem eleg ismerni valakit ahhoz a tenyhez, hogy kapjon logot vagyis kulsos legyen es netan valami extra tulajdonsagokkal birjon. Tobb informacio, nagyobb megbecsules es meg sorolhatnam, ezert meg kell izzadni, ahogy ezt Petesilver teszi halalos agyan. :) Ugye?
  • ranGer2
    Ne is álmodj róla!Még én se kaptam pedig én a szomszégja vagyok!! és valamivel jobban ismerem mint te! Ennyi erővel mindenki megkaphatná a logót!!
  • petesilver
  • Gregorius
    Akkor én is rászokom!
  • Imurai
    Mi lett Alexease-zel? Igazán jó skineket mékelt :(
  • petesilver
  • M. Tibor
    Ne cigiz anyit mert nem marad nekem. :)
    Megkapod a logot. :)
  • petesilver
    Egyenlőre 3 tuti ötletem van, de ha többet cigizek, lesz több is!! :)))) Cigi közben beugranak az elképzelések.
  • petesilver
    Megbeszéltük!! 50 hasznosítható skin után kérek egy A.S.K. logot PETESILER névvel, hirtelen!!!! :))))))))
  • M. Tibor
    Amit csak szeretnel. :DDDDD
  • petesilver
    Kérdés: mondjuk 50 skin után kaphatok egy A.S.K. Homework logot a nevemmel????? Mert akkor belehúzok! :))))
  • FREAK
    ja nekem is lett volna egy fontos kérdésem hozzá
  • petesilver
    Amúgy írtam Alexnek, hogy a kiesése nagy veszteség. Minden területen!!
  • petesilver
    Ahha!!!! :))))))))))
  • FREAK
    ez Petya új rombolója? :DDDD
  • M. Tibor
    Montoya.:) KiralY
  • petesilver
    Nem véletlen!! :))) A versenyzőtársam egy dögös BMW-t rendelt tőlem, amin Williamses reklámok vannak. A bajnokságban már volt egy echte WilliamsBMW autó, ezért csináltam neki egy ilyet, hogy ne legyen probléma a két autó egyezéséből:
  • ranGer2
    Ezt nézd mit találtam! Ha voltak már akkor bocs!
  • M. Tibor
    Tiszta hp.:)
  • petesilver
    Kész!

• M. Tibor
    :))))
  • M. Tibor
    Nem kell megkerdezned mert mind kell amit keszitesz hisz alex igazoltan hianyzik. :)
  • sznupi
    Csináld! 8-))
  • petesilver
    Ezt a mintát egy NASCAR autóra csináltam, most felraktam próbából egy buggyra. Megcsináljam, vagy hagyjam Shark???
  • M. Tibor
    Meg nem tartok ott, hogy elkellene adni a monit. :)
  • FREAK
    akkor a monitor árából finanszírozhatod a játék kiadását :D
  • M. Tibor
    ja ja 21 colos, desktop meretetem 1920x1440. es 83 Hz-ben hasznalom. :)
  • petesilver
    Nekem jobb kérdésem van: Shark, mekkora a monitor? Saccra 21 colos környéke.
  • ranGer2
    Nos!! előre mondom,hogy nem kötekedni akarok! csak van véleményem.Bár lehet,hogy ugyse nagyon fog látszani de azért ki kéne próbálni ugy is hogy a szemöldokét 1 picit összehuznod szerintem biztos jobban hasonlitana!! DE EZ SE ROSSZ! NEM KELL FÉLREÉRTELMEZNI!! Amugy szerintem maradhat ez is bőven jó más programban még ennyit se foglalkoznak a sofőrokkel!! És különben is itt a BUGGY-kon lesz a hangsúly!
  • FREAK
    miért kell 800-nál szélesebb képeket berakni?
  • ranGer2
    Huhaa!! ez tényleg hasolit ba meg!! nagyon joooo!!!
  • petesilver
    Most betegállományban vagyok, végre ma nekiállhatok elolvasni a photoshop könyveket, és hamarosan jöhetnek a minőségi skinek is!!!!!!!
  • petesilver
    Köszi az elismerést, és a bíztatást! Már éppen bocsánatot akartam kérni a tegnap esti buggyért, mert erős gyógyszer hatása alatt csináltam, és ahogy nézem a szám és felirat nem igazán megy a többihez. De ha tetszik, akkor marad. Annál jobb! Ezt csak kínomban csináltam most, hogy lefoglaljam magam valamivel, amíg ki vagyok ütve a gyógyszertől.
  • M. Tibor
    Koszi a sok linket, biztos lesz majd valami ismeros a jatekban .:)
    A napot jol zartad es raadasul tetszik, szerintem most te vagy a favorit es te vagy soron a skin hentelesben. Alex sajnos most egy idore kiesett.:(
    A fiam skinet en is befejezem, mert nincs ra ideje a sok tanulas miatt.

• CSOCSO
    valami jobbat csináltas. ez a jaws nem rossz .. de szav valami olyat kéne amikor látod a farkát oldalrol.. de a feje már szemből van..én azon gondolkoztam ha lehet egy pár méteres kiba. nagy fehér cápát csináltatok a fehér falra:)) de ez még ajövő zenéje.. most egy hatalmas emberke jön ki a falbol.. gipszből van.. nagyon zsír.. mindenki hanyatt dobja tőle magát.. vagy alien lesz vagy egy kurva nagy fehér cápafej. gec:) dezsír lesz
  • petesilver
    Upsz!! Aki tudja, rakja lécci egymás alá!!! THX!
  • petesilver
  • sznupi
    Azért a való életben sokkal borostásabb, de olyat nem lehet publicba betenni. 8-)))))
  • Little Shark
    :)
  • petesilver
    Utolsó