9499
Intel
-
#503 Ez szerintem is teljesen így van. Én mint az a logómból kiderül AMD párti vagyok, de a munkahelyemen Intelt használok, és elégedett vagyok mind a két procival, ügyfeleknek kizárólag Intel-es gépeket szoktam összerakni, a haveroknak meg asszem kivétel nélkül AMD-t, és mindenki elégedett, és asszem ez a lényeg, nem pedig az, hogy bi-bi-bí, az én Intelem sokkal jobb, mint a te AMD-d (ami ráadásul nem is így van - ez csak poén volt)
Na megyek is "hazai pályára", mielőtt kiutálnak innen , éljen a két gyártó, (minél tovább), annál jobb nekünk vásárlóknak, kár, hogy csak ketten maradtak, jobb lenne egy nagyobb verseny... -
HG #502 Sziasztok! Őszintén megvallom, csak kíváncsiságból olvastam bele ebbe a topic-ba, hátha megtudhatok 1-2 jó dolgot a procikról. Erre mit tudok meg? 1.) Intel rulez 2:) AMD is az. 3:) Intel szar 4:) AMD is az. Ennek nem sok értelme van. A topic címéhez csak annyit, hogy egy processzorért nem rajongani kell, hanem kifizetni, aztán használni, ki-ki amire akarja. Nekem 1.2-es celeron van, tökéletesen elégedett vagyok vele, de most vettem rokonnak AMD 2100+ -t, és az is király, stabil, megy szépen. Szóval lehet ezt barátságosabban is, több haszonnal, hogy némi információtartalma is legyen. Mert ezzel a Nem-De-Nem-de típusú vita nem vezet sehova, csak a topic elsikkadásához. És mégegy. Gondoljátok, ha nem lenne a két gyártó közt verseny, akkor itt tartana bármelyik is? Szerintem a versenygésükkel csak jól járunk, Szükség van mindkettőre, próbálnak minél olcsóbban, minél jobb cuccokat piacra dobni. Bocs, nem akartam senkit bántani. -
#501 ÉS az Intel még mindig él és VEZET ! -
#500 szentem is ! -
[Walaki]D`Lair #499 LOL -
Borg #498 Kicsit értelmesebb hozzászólásokkal is tarkithatnátok ezt a topicot. -
#497 NAUGYE ! Én is akarok még egy 3.06Ghz-s HT procát !!! ÉS AKKOR MÁR 4 azaz NÉGY darab "modern" Intel proca lessz odahaza (a x86/286/386/486-osokat nem számolva)! -
#496 Ez se rossz!
Megyek én is veszek legalább egy 2-es P4-et még a már meglévő 2.53-as mellé!!! Hadd legyen már az INTELNEK még nagyobb a forgalma!!!!
INTEL 4EVER ! -
#494 INTEL 4EVER !
Most vettem a 2GhzP4nw mellé egy 1.7-es cerkát is, mer' legyen már otthon legalább 3 intel proca ! -
#493 Hiába! Mint mondottam, INTEL rulz!!!! -
#492 Akkor csak melegedj! Mi inkább használni szeretjük a gépünket!!!! -
#491 Jól van srácok. oké, kicsit melexik az amd procim (Xp 1700+), de legalább sokkal alacsonyabb a fűtésszámlám !!!! -
#490 Jól mondod, majd, de nekem a 32bites RIMM már vagy fél éve aláz ! :-))) -
#489 Vagy talán a canterwood lesz a nyerő? -
#488 hat a Granite-nak tényleg nem sok értelme van! Pláne ilyen áron!
Mert ha a lap ilyen drága, akkor meg mi jó benne??? + ram és ugyan ottvan ahol az RD! De majd a springdale mindent lealáz!!! -
TheZsenyka #487 Jól megszopták, mert eléri a PC1066 RDRAM sebességét. Hogy megszoppantották :D -
[Walaki]D`Lair #485 HIHIHIHIHIIHHI!!! De megszívták akik a Granite Bay-t vették meg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#484 Rulz -
#483 Springdale a villám!
Hiába, INTEL rulz -
Skywalker #482 HI!!
Erdeklodnek mit tudtok A hyperthreading-rol.
Elmeletileg minden Nortwood magos prociban benne van csak le van tiltva!(alitolag)
A proci kukkolok(tesztprogik) fele az mondja hogy benne van a masik fele meg azt hogy nincs.
Melyik az igaz?
Lehet-e engedelyezni vagy sem .
2.0GHz P4-em van azt akarom hekkelni. -
#481 O.K.
Intel Rulz!!!!! -
#480 nem csak nem er hozza az erzekelo rendesen a procihoz ennyi, kozben meg palacsintat lehet rajta sutni:) -
#479 EZ A TOPIC NEM SÜLLYEDHET EL ! -
#478 Áram nélkül!!! Vagy esetleg álmodban!!!!
Intel rulz!
-
[Walaki]D`Lair #476 aha...persze...meg a nagyanyám.... -
Borg #475 De ne a chipset hőfokát nézd... -
#474 Áhh, folyékony hidrogénhűtő, antianyag befecskedezéssel, az Antarktisz jegébe ásva, 135 méterrel a tengerszint alatt, egy idegen kolónián ! -
#473 Titan d5tb -
[Walaki]D`Lair #472 Vízhűtés? -
#471 Standby 25fok! -
TheZsenyka #470 Jójó, ez a standbay hőmérséklet. És bekapcsolt állapotban hány fokos? :D -
#469 Miért szidja mindenki az AMD procikat hogy melegednek, nekem is egy AthlonXP 1700+ van és 35fokon megy, de ha igen megeroltetem akkor is csak 40fok! -
#468 Persze nem hozza 4 külön proci sebességét, viszont a multithread-es alkalmazások miatt sokkal effektívebb lesz a rendszer. -
[Walaki]D`Lair #466 Ja. -
Borg #465 #462 -
Kras #464 Nehogy felreertstek en nagy INTEL rajongo vagyok,de mondjatok ma meg mi a tema -
TheZsenyka #463 Tehát ha egy dual P4 lapom van kettő darab HT-s proccal akkor az oprendszer ezt négy proccnak érzékeli? Jól gondolom? -
Borg #462 Azt, hogy ez nem ennek a topicnak a témája. -
Kras #461 Igazatok van semmi anyazas.Ezt mar multkor kerdeztem,de most is megkerdezem:Mit kondoltok a Hammerek bejovetelerol. -
Borg #460 Nem kapja el, nézz teszteket.
Általában igaz, hogy pl 2400+ a 2400as P4et haladja meg, mást nem...
Amúgy nem kellene már ennyire elmenni AMDs vitába megint..