40038
-
#3851 Vagy engednek az árból 5%-ot... -
FLeK0 #3850 majd elnézést kérnek :) -
Inquisitor #3849 Konkrétan valami November vége és Január eleje között. Tehát igazából 2 hónap, viszont gondolj bele hány gyártóhoz is kell eljuttatniuk ... -
#3848 Január az majd 3 hónappal odébbvan mint november, és nem is idén lesz... -
Inquisitor #3847 Hát pedig a Branc PC gyártóknak ki kell szállítaniuk az OEM Vistákat November és január között. Nemrég volt hírben ... -
#3846 Én ebben nem hiszek. Szerintem idén nem fog elkészülni. Bár ne nekem legyen igazam. -
Newfronter #3845 Háát ha azt nézzük, ugye szeptember 7.-e körül jön az RC1, de októberben jön valószínű az RTM verzió, utána novemberben pedig a végleges. Tehát 2-3 hónap és RC1 után itt a végleges verziójú Vista. -
#3844 Na azt majd kipróbálom akkor ha felrakom az RC1-et. Régen XP-s driver mellett nem látta a control panel a hardvert.
Szerintem is túl merész vállalkozás lesz, de azt már elsődleges winnek gondolom felrakni format C: után. Vagy csak az időmet pazarolnám? -
Alblink #3843 En feltetem az xp-es control panelt es igy mar nagyon jo 5.1.. -
#3842 De ahhoz nem jár control panel, a Vistáé meg csak mono és stereo közt vált, 5.1-et nem ismer.
Bár arra még nem is gondoltam hogy ha felraknám az XP-s driver control panelét az működne-e... -
Alblink #3841 Vegre mukodik:D. -
Alblink #3840 Koszi,megnezem. -
FLeK0 #3839 illetve játékból taskváltásnál volt vmi csikorgás, de jól szólt minden. -
FLeK0 #3838 creative.com-on van beta1es driver, nekem azzal tökéletes volt a legutolsó buildben. -
Alblink #3837 Akinek mukodik a sb audigy 2-o kuldjon egy linket a jo driverhez,koszi.Miota ujratettem,nem megy ami nekem van driverel. -
#3836 Francba! Erre nem gondoltam. :) -
#3835 És a Secund Edition? -
FLeK0 #3834 sp1? :D -
#3833 Sőt a final is! (Én nyertem! Service pack nem ér! :P) -
#3832 Sőtt, jön a hivatalos is, de ebben a cikkben legalább volt egy saccolt dátum hogy az RC1 mikor... -
FLeK0 #3831 az rc2 is jön.. :) -
ent #3830 Jön az RC1!!!! -
Alblink #3829 BitSpirit szerintem jobb mint a bitcomet,es az muxik. -
#3828 Nekem jó volt rajta a bitcomet -
FLeK0 #3827 bitcomet is bad -
Szaky18 #3826 Viszont a Bitcomet 0.70es kliensem állíndóan passzív módba van, pedig kiengedtem a tűzfalon is. nem értem Egyébként 32bites 5472es buildet nyúzom. -
Alblink #3825 Az jo,akkor en is megnezem hatha muxik. -
Szaky18 #3824 Nekem megy a Nero 7 Telepítés végén a Windows Installer elszállt, de a nero működik tökéletesen. -
#3823 Latom jol elbeszelgettetek jatekokrol :) Amugy cs source-t probaltam, az egesz elvezhetoen ment nekem. Most 3 napig away leszek (van 3, az en beleszolasomtol mentes napotok :D), egyszoval nektek is jo idotoltest, majd csutortokon jovok vissza :)
Udv.
sAs -
#3822 Ahha az nem is baj :D -
Inquisitor #3821 "Ohh én is meglepődtem mert felment a dark messiah és teljesen full grafón 6XAA és 16Xanizo szűrésen ment de már nagyobb jkeleneteknél kicsit szaggatott. Ez szerintem xp-n nem tötént volna meg."
Nem a Vist-t védem, de olvass bele a játék topicjába. Sokkal magasabb a gépigénye a HL2-nél, és nagyobb nyilt területeken randán beszaggat, még brutál konfiggal is! Meg némelyik látványosabb effektnél, varázslatnál is.
Szóval a hiba a programban és nem az OS-ben van. -
adsa #3820 eredetileg torrentre gondoltam:) -
#3819 Nincs olyan honlap csak illegális file megosztók, warezok, torrentek :D -
adsa #3818 ki tud egy olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni a b 5472-t és van hozza patch is? -
#3817 -
ent #3816 Na, akkor kipróbáltad? Mennyi az fps min? [szemtelen] -
FLeK0 #3815 a vista nem futtat rossz jáékokat. -
ent #3814 cod2 t vki próbálta már? -
markastor #3813 Csak be kell másolni egy pár .dll fájlt a system32 mappába, és máris megoldódik ez a probléma. :) -
#3812 Ohh én is meglepődtem mert felment a dark messiah és teljesen full grafón 6XAA és 16Xanizo szűrésen ment de már nagyobb jkeleneteknél kicsit szaggatott. Ez szerintem xp-n nem tötént volna meg.