40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Balumann
    na hát én ezen a connect-en nem találom már egy 10 perce keresem, inkább letöltöm torrentről
  • Balumann
    lol nem multam el 18 éves és nem vagyok amerika, ezért nem tölthetem le a vista-t... :D Ez de baromság. Mind1 csak nem ellenőrzik!
  • FLeK0
    keress rá, úgy látom már fent van mindenhol.
  • Alblink
    Megjelent az utolsó RC1 előtti Vista:forras
  • Alblink
    Ez kurvajo,valaki tud torrent file-hoz linket adni?
    Majd ha valaki megnezte,irjon velemenyt hog elozo betahoz kepest ez milyen.
  • Extraboy
    Hat elmehetnek a qrva anyjukba! (mar bocsanat a szohasznalatert) Remelem, majd meghackeli valaki :)
  • Newfronter
    screenshots
  • TothLaci
    Majd csak megtörik :)
  • FLeK0
  • markastor
    Ez pont az ellen van. :)
    A 64 bites Vistán csak aláírt illesztőprogramok? Elfelejthetjük a moddolt videókartya, hangkártya drivereket. :(
  • TothLaci
    Egy ok a 64 bites átállásra...
  • Extraboy
    igaz :P
  • DrFantastikus
    ''varunk..'' de legalabb mar lesz/van egy normalisan hasznalhatoo-(tesztelhetoo) build-unk' !!!

''Kar, hogy mostmar nem fognak olyan surun kiadni kisebb buildeket mint idaig''

--- NEM kisseb hanem frissebb'. (bocs!)
  • Extraboy
    Kar, hogy mostmar nem fognak olyan surun kiadni kisebb buildeket mint idaig, mert ha jol tudom RC1 utan megint max 1-2 ilyen lesz, aztan igy varunk mint most, az RC1-re. De ne nekem legyen igazam :]
  • DrFantastikus
    egesz biztosan, ugy lesz.
  • Extraboy
    Igen, tudom :) de meg aprobb hibakat ki fognak javitani az RC1-ben, ami itt meg "szabadon van". Ugyanez volt a Beta2-es 5381 es 5384es buildben - majdnem ugyanaz, de megis picit jobb :)
  • FLeK0
    az elozo is az volt, csak nem.- ne a szamozast, meg a feliratozast nezzetek.
  • DrFantastikus
    ''de igazabol most az RC1 erdekel.''

Ez az, CSAK'hat pre'.
  • Extraboy
    Erdekes, en sem latok 64bites verziot. lehet, hogy ebbol a buildbol nem lesz? :o
  • Extraboy
    Yippey :) na kiprobaljuk élesben : ) kivancsi vagyok mennyit haladtak, de igazabol most az RC1 erdekel.
  • DrFantastikus
    asszem hogy a vegleges RC.1 kabe 5545-os lesz.
  • Mr Manson
    for x86 :)
  • TothLaci
    És mi van, ha már egyben van? :)
  • Mr Manson
    ja már szedem... csak a 64bitest nem látom
  • DrFantastikus
    Kijott !!! egy uj, 5536 Build Pre-RC.1.
  • Zsoltika 007
    Mindíg elolvasom. Amúgy meg próbálgattam a fejlesztői verziókat is.
  • Balumann
    hát hogyha semmit nem csinál akkor minek neki vista?
  • DjDano
    "Én semmi egyéb számomra hasznos dolgot nem tudok felsorolni"

Egyszerüen tájékozatlan vagy és ez a te hibád... javaslom olvasgasd a Winportal.net Vista "részlegét", nagyon sok szó esik ott az újításokról...
  • Extraboy
    "A 3d-n kívül semmi egyéb extrát nem látok. Az hogy új a keretrendszer lesz az engem nem izgat. Meg hogy ez már jobban rá van hegyezve a dualcore-ra stb. Meg hogy jobb az energia gazdálkodás, gyorsabb boot stb nem nagy cucc." - hat akkor mi izgat? Az uj kinezu paint?

#3900 - igazad van, legalabb ne ilyen stilusban irjunk, ha lehet :]
  • DrFantastikus
    Csak megMondtam (kultúráltabban ) a ''franko''-t. Mert ez igy van !

-jaaa, es mi?? a celkozonsege a Mac'-nak ? Netan a Win 'fikaz'-ok' ??
  • DrFantastikus
    Csak megMondtam (kultúráltabban ) a ''franko''-t. Mert ez igy van !
  • FLeK0
    nem egy a célközönsége a három rendszernek.
    Az ilyen buta fröcskölést meg ne folytasd ha lehet, ő is kultúráltabban fogalmazott.
  • DrFantastikus
    A TECHNOLOGIA eppent is hogy NEM all !!!

A VISTA egyenesen HATALMAS soot KOLOSZALIS ELORELEPES a Windows-os vilag-ban !!!
    Ha a Mac ''olyan joooo '' lenne mint ahogy eloadtad, akkor azt hasznalna az egesz vilag !! Vagy szerinted mindenki hulye ??? (Csak a Mac-os[ok] nem UGYE ????)
    Hatarozottan azt allitom hogy a Vista mellet a Mac' akkora hogy nem is latszik...

Es ahhoz mit szolsz hogy a Vista (majdnem) akarmilyen konfiguracion telepithetoo es HASZNALHATO , hol all ehhez a Mac' ???

A Mac meg a Linux NEM rughat labda-ba, esetleg en beleju'k mikor felhozzak oket !!!
    Na remelem erted.
  • FLeK0
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122977470 :)
  • Mr Manson
    Kicsit Vistas kicsit nem ... de ...

Letölthető az Internet Explorer 7 RC1

A Microsoft a mai nappal elérhetővé tette a Windows Internet Explorer 7 Release Candidate, azaz a végső kiadást megelőző tesztverzióját. A böngésző egyelőre csak angol nyelven érhető el, de feltelepíthető a Windows XP és a Windows Server 2003 minden nyelvi változatára, valamint a 32 és 64 bites verziókra is.

Winportal.Net
  • FLeK0
    így is nagy a gépigénye, inkább ne tegyenek bele többet.
  • Zsoltika 007
    Én is azt fogom használni. Nem mondtam hogy nem.
  • TothLaci
    Faterom is úgy látja, hogy jó neki az, ami most van (XP).
    De hát amikor megjelenik a Vista végleges változata, akkor jó lesz neki az újabb operációs rendszer is :)
  • Zsoltika 007
    Egyébként is csak az volt a célom a mac-es hasonlattal hogy páran észrevegyék hogy nem a Ms nyomta a spanyol viaszt mert bizony több éve már az almás cég oprendszerében teljesen természetes dolog a 3d-s desktop. Sokan meg itt örülnek mintha most jelent volna meg a vista okán. Ennek fényében nem igazán dobtam hátast a vista feauture listjétől. Ezek az újítások máshol egy service pack-ra lennének elegendőek. És képzeld nem vagyok microsoft ellenes. Az összes létező wint használtam már a 3.1-től felfelé.(És nem 1 hétig) Amúgy szerintem a legjobb a Win 2000 volt. Jól rávilágítottál. Win 98-at meg nincs az a pénz amiért újra feltenném látom nem is ismered ha azt ajánlod.

Nem írtam sehol hogy a vista szar. Sehol. Csak azt mondtam áll az egész technológia. Nincs igazán innováció. Nem mondtam sehol hogy nem kellenek a vista alapszolgáltatásai! Azt mondtam hogy 2007-re már baromira nem itt kellene tartanunk.
  • Zsoltika 007
    Nem mondtam hogy maces vagyok szóval cumi. Amúgy amennyire maces annyira vagyok linuxos/unixos is.
    Amúgy nem rinyálok azt legfeljebb te csináltad ovis korodban mikor anyu nem vette meg a kisautót.
    És nem vagyok a kis barátod hogy így oltogass én sem ezzel a hangnemmel írtam be.