40038
-
#3931 na hát én ezen a connect-en nem találom már egy 10 perce keresem, inkább letöltöm torrentről -
#3930 lol nem multam el 18 éves és nem vagyok amerika, ezért nem tölthetem le a vista-t... :D Ez de baromság. Mind1 csak nem ellenőrzik! -
FLeK0 #3929 keress rá, úgy látom már fent van mindenhol. -
Alblink #3928 Megjelent az utolsó RC1 előtti Vista:forras -
Alblink #3927 Ez kurvajo,valaki tud torrent file-hoz linket adni?
Majd ha valaki megnezte,irjon velemenyt hog elozo betahoz kepest ez milyen. -
#3926 Hat elmehetnek a qrva anyjukba! (mar bocsanat a szohasznalatert) Remelem, majd meghackeli valaki :) -
Newfronter #3925 screenshots -
#3924 Majd csak megtörik :) -
FLeK0 #3923 -
markastor #3922 Ez pont az ellen van. :)
A 64 bites Vistán csak aláírt illesztőprogramok? Elfelejthetjük a moddolt videókartya, hangkártya drivereket. :( -
#3921 Egy ok a 64 bites átállásra... -
#3920 igaz :P -
#3919 ''varunk..'' de legalabb mar lesz/van egy normalisan hasznalhatoo-(tesztelhetoo) build-unk' !!!
''Kar, hogy mostmar nem fognak olyan surun kiadni kisebb buildeket mint idaig''
--- NEM kisseb hanem frissebb'. (bocs!) -
#3918 Kar, hogy mostmar nem fognak olyan surun kiadni kisebb buildeket mint idaig, mert ha jol tudom RC1 utan megint max 1-2 ilyen lesz, aztan igy varunk mint most, az RC1-re. De ne nekem legyen igazam :] -
#3917 egesz biztosan, ugy lesz. -
#3916 Igen, tudom :) de meg aprobb hibakat ki fognak javitani az RC1-ben, ami itt meg "szabadon van". Ugyanez volt a Beta2-es 5381 es 5384es buildben - majdnem ugyanaz, de megis picit jobb :) -
FLeK0 #3915 az elozo is az volt, csak nem.- ne a szamozast, meg a feliratozast nezzetek. -
#3914 ''de igazabol most az RC1 erdekel.''
Ez az, CSAK'hat pre'. -
#3913 Erdekes, en sem latok 64bites verziot. lehet, hogy ebbol a buildbol nem lesz? :o -
#3912 Yippey :) na kiprobaljuk élesben : ) kivancsi vagyok mennyit haladtak, de igazabol most az RC1 erdekel. -
#3911 asszem hogy a vegleges RC.1 kabe 5545-os lesz. -
#3910 for x86 :) -
#3909 És mi van, ha már egyben van? :) -
#3908 ja már szedem... csak a 64bitest nem látom -
#3907 Kijott !!! egy uj, 5536 Build Pre-RC.1. -
#3906 Mindíg elolvasom. Amúgy meg próbálgattam a fejlesztői verziókat is. -
#3905 hát hogyha semmit nem csinál akkor minek neki vista? -
#3904 "Én semmi egyéb számomra hasznos dolgot nem tudok felsorolni"
Egyszerüen tájékozatlan vagy és ez a te hibád... javaslom olvasgasd a Winportal.net Vista "részlegét", nagyon sok szó esik ott az újításokról... -
#3903 "A 3d-n kívül semmi egyéb extrát nem látok. Az hogy új a keretrendszer lesz az engem nem izgat. Meg hogy ez már jobban rá van hegyezve a dualcore-ra stb. Meg hogy jobb az energia gazdálkodás, gyorsabb boot stb nem nagy cucc." - hat akkor mi izgat? Az uj kinezu paint?
#3900 - igazad van, legalabb ne ilyen stilusban irjunk, ha lehet :] -
#3902 Csak megMondtam (kultúráltabban ) a ''franko''-t. Mert ez igy van !
-jaaa, es mi?? a celkozonsege a Mac'-nak ? Netan a Win 'fikaz'-ok' ?? -
#3901 Csak megMondtam (kultúráltabban ) a ''franko''-t. Mert ez igy van ! -
FLeK0 #3900 nem egy a célközönsége a három rendszernek.
Az ilyen buta fröcskölést meg ne folytasd ha lehet, ő is kultúráltabban fogalmazott. -
#3899 A TECHNOLOGIA eppent is hogy NEM all !!!
A VISTA egyenesen HATALMAS soot KOLOSZALIS ELORELEPES a Windows-os vilag-ban !!!
Ha a Mac ''olyan joooo '' lenne mint ahogy eloadtad, akkor azt hasznalna az egesz vilag !! Vagy szerinted mindenki hulye ??? (Csak a Mac-os[ok] nem UGYE ????)
Hatarozottan azt allitom hogy a Vista mellet a Mac' akkora hogy nem is latszik...
Es ahhoz mit szolsz hogy a Vista (majdnem) akarmilyen konfiguracion telepithetoo es HASZNALHATO , hol all ehhez a Mac' ???
A Mac meg a Linux NEM rughat labda-ba, esetleg en beleju'k mikor felhozzak oket !!!
Na remelem erted. -
FLeK0 #3898 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122977470 :) -
#3897 Kicsit Vistas kicsit nem ... de ...
Letölthető az Internet Explorer 7 RC1
A Microsoft a mai nappal elérhetővé tette a Windows Internet Explorer 7 Release Candidate, azaz a végső kiadást megelőző tesztverzióját. A böngésző egyelőre csak angol nyelven érhető el, de feltelepíthető a Windows XP és a Windows Server 2003 minden nyelvi változatára, valamint a 32 és 64 bites verziókra is.
Winportal.Net -
FLeK0 #3896 így is nagy a gépigénye, inkább ne tegyenek bele többet. -
#3895 Én is azt fogom használni. Nem mondtam hogy nem. -
#3894 Faterom is úgy látja, hogy jó neki az, ami most van (XP).
De hát amikor megjelenik a Vista végleges változata, akkor jó lesz neki az újabb operációs rendszer is :) -
#3893 Egyébként is csak az volt a célom a mac-es hasonlattal hogy páran észrevegyék hogy nem a Ms nyomta a spanyol viaszt mert bizony több éve már az almás cég oprendszerében teljesen természetes dolog a 3d-s desktop. Sokan meg itt örülnek mintha most jelent volna meg a vista okán. Ennek fényében nem igazán dobtam hátast a vista feauture listjétől. Ezek az újítások máshol egy service pack-ra lennének elegendőek. És képzeld nem vagyok microsoft ellenes. Az összes létező wint használtam már a 3.1-től felfelé.(És nem 1 hétig) Amúgy szerintem a legjobb a Win 2000 volt. Jól rávilágítottál. Win 98-at meg nincs az a pénz amiért újra feltenném látom nem is ismered ha azt ajánlod.
Nem írtam sehol hogy a vista szar. Sehol. Csak azt mondtam áll az egész technológia. Nincs igazán innováció. Nem mondtam sehol hogy nem kellenek a vista alapszolgáltatásai! Azt mondtam hogy 2007-re már baromira nem itt kellene tartanunk. -
#3892 Nem mondtam hogy maces vagyok szóval cumi. Amúgy amennyire maces annyira vagyok linuxos/unixos is.
Amúgy nem rinyálok azt legfeljebb te csináltad ovis korodban mikor anyu nem vette meg a kisautót.
És nem vagyok a kis barátod hogy így oltogass én sem ezzel a hangnemmel írtam be.