40038
-
#3971 talán tavasz:P jövő...de kapuk bácsinál nem lehet tudni -
FLeK0 #3970 nincs. -
#3969 Mostmár van konkrét megjelenési időpont? -
#3968 majd ha lesz hozzá rendes VGA akkor lesz tuti, kérjük az ATI-t és az NVIDIA-t -
Alblink #3967 Jaja,en kivarom,ugyis mostanaba tettem ujra,es lusta vagyok vele szarakodni:D -
Newfronter #3966 Várd ki a szeptember 7.-ét! :)
Utána jönnek rá a driverek várhatóan. -
#3965 Vagyis azt mondjátok, hogy a Vista 5536 gyorsabb, és megbízhatóbb, mint az XP? :)
Mert akkor váltok :) -
Newfronter #3964 Nekem pl. a Titan Questnél eltűnt a grafikai bug, ami xp-ben volt. Tehát javított rajta. :) -
#3963 ok, meg is van:P azé thx
-
#3962 hol lehet bekapcsolni ezeket a vista efekteket(átlátszó dolgok, meg miegymás)mert install után működött rendesen, csak aztán valahogy sikerült elnyomkodnom, és nem tom visszaállítani!! thx -
#3961 És a játékokban is tapasztalható a gyorsulás? -
#3960 nekem sem, nalam joval gyorsabb es megbizhatobb mint az XP. Az idaig feltett programok *alcohol es daemon tools kiv.* is mennek mind. -
#3959 Én kodec csomagot nem használok. Csak Divx-et raktam fel hibátlanul települt megy is. De én arra gondoltam, hogy optimalizálva nincsen még Vista-ra. Na meg nem is avi akadt egy kicsit hanem egy hdtv-s TS kiterjesztésű fájl aminek elég durva gépigénye van. Vista alá még nem raktam fel a hardveres gyorsításhoz szükséges progit csak szoftveresen próbáltam ki egyenlőre. -
Newfronter #3958 Felraktam a K-Lite-ot és szépen viszi a tömörített avi-kat is. Szóval a codec csomagot is felrakta hibamentesen. -
#3957 Némi sebesség külünbséget én videó lejátszásban láttam csak ott kicsit lassabb volt.De ez azért se zavar mert a divx codec szerintem még nem Vista kompatibilis. A videókártya driver se végleges. Minden más gyorsan ment idáig. -
FLeK0 #3956 milyen gépen?
sokat már nem fog változni. -
#3955 Nem tudom de még mindíg lassabbnak tűnik mint a jó öreg XP.Szerintetek ez már ilyen is marad?
-
#3954 Nekem nem tünt fel, hogy annyira memória zabáló lenne. -
#3953 Ha van miből zabálni akkor nem gond. -
#3952 Hát nem is tudom, még mindíg memóriazabáló!!!! Azt hittem javítottak rajta. -
#3951 Én se értem, hogy miért nem cserélték már egyúttal azt is le... Én amúgy még látok pár ikont is ami visszamaradt a korábbi windowsokból. Alapból ez még nem is lenne baj, de mivel az új ikonok (tudtommal) vektorgrafikusak, a régiek meg nem, nagyításkor nem hinném, hogy túl jól néznének ki a régiek. -
Newfronter #3950 Jaja végre eltűnt. :) -
#3949 Tetszik az új bulid, hangkártyám driverével volt egy is küzdés de mükődik végül igaz csak stereo. Gyors és stabil a bulid. végre eltünt a bejelentkezés utánni kékes hátterú várakozás, gyorsan indul
-
Newfronter #3948 Tudom, de ez a leaked verzió lehetne az, de nem tudni mi fán terem, mert vagy fake, vagy nem jött le senkinek. Habár csak megvárják az 5536 visszajelzéseit és pár hibajavítás után újrahúzzák a buildet. -
#3947 nincs még RC1 -
Newfronter #3946 Ja és a tálca beállításainál ott volt az XP-ből maradt kép ugye, na ezt lecserélték már. Amúgy természetesen várható volt...
Viszont egy valami visszamardt Windows 3.1-ből, a fontoknál az "Install new font" az egy az egyben 3.1 kezelőfelület. -
markastor #3945 Olyat én is kaptam. Csak érdekes, hogy a hotfix még a TAP teszt verziókat sem tudta megszerezni (illetve csak nagyon lassan, mire kijött egy újabb connect-es build), akkor majd pont lesz egy kilopott verziójuk. -
Newfronter #3944 fronter,
Right on the heals of the leaked Vista 5536 build for beta testers is Vista build 5552, leaked from and internal aource at Microsoft! It's been less than 24 hours and we have two great build of Vista to test. 5552 has the potential to be RC1. Get it today at http://www.thehotfix.net/ and tell your friends.
http://www.thehotfix.net/
Admin.
Ezt kaptam e-mailben és a fórumán van egy szép kis letöltési link. Nem tudom én sem hogy mennyire fake, de majd meglátjuk. -
markastor #3943 Egy kínai fórumon olvastam (google language tools-al fordítva). Nem vagyok teszter, így ellenőrizni sem tudtam. Mondjuk lehet, hogy hülyeség. -
FLeK0 #3942 A rendszer váratlan hibát észlelt. A kényelmetlenségért elnézését kérjük. Már dolgozunk a hiba mielőbbi kijavításán.
.. -
Newfronter #3941 build 5552? -
markastor #3940 Nem, ez még mindig nem az RC1. Erre utal a jobb alsó sarokban lévő "PRE-RC1" felirat is.
Nem, nem lopott. Connect-en fent van. -
FLeK0 #3939 nem final, mert akkor azt adták volna ki tegnap. csak vmi belső build ami előrébb jár a számozással, biztos nincs úgy összerakva mint az rc1 lesz majd. -
Newfronter #3938 Ez lenne az RC1? :)
Szóval ez egy lopott final RC1. Legalábbis úgy tűnik eddig... -
#3937 Right on the heals of the leaked Vista 5536 build for beta testers is Vista build 5552, leaked from and internal aource at Microsoft! It's been less than 24 hours and we have two great build of Vista to test. 5552 has the potential to be RC1. -
FLeK0 #3936 help:
egy windowsos/microsoftos hírekkel foglalkozó oldalt keresek, pár hete volt (azt hiszem, hogy) itt egy link rá, de nem találom.
fekete az egész, a főoldalon csak a hírek címei vannak, és ha rányomok egyre bejön az egész fölé a hír egy kis ablakban. -
FLeK0 #3935 onnan a teszterek tölthetik le, nem pistike. -
#3934 jah :S -
#3933 Connecten hivatalos tesztelok tolthetik le... -
Alblink #3932 Oké,koszi.