40038
-
baca01 #5010 na felraktam végre én is az rc1-et és nagyon tetszik, 5472-höz képest amit utoljára próbáltam nagyon sokat javult úgyhogy valószínűleg már hagyom végleges oprendszernek. :) grat microsoft csak így tovább!!! -
AnonymouS #5009 XP fut. -
#5008 A másik gépen is Vista fut vagy XP? -
AnonymouS #5007 Nem tudja valaki hogy hogyan lehet megosztani nyomtatót? Én bekapcsoltam a megosztást és minden beállítást, de még így is vagy nem látja a nyomtatót a hálózaton más vagy jelszót kér. A jelszó beállítását pedig sehol nem találom, pedig átnéztem a help-et is. Segítsetek please! -
#5006 én csak x64-et -
Newfronter #5005 Nekem is van hasonló animáció, de ez nem ugyanaz ami most a Vistában van.
Szal ez valami új dolog. -
shiftáj #5004 nekem az animáció benne van, a hang csak vmi ilyesmi xD -
Newfronter #5003 Startup Animation and Sound
Ez vajon melyik buildben van benne? Vagy csak a véglegesben elérhető? -
#5002 Mindenki a x86-os változatot használja? Én majd a x64-et szeretném feltenni. -
shiftáj #5001 én felraktam az 5728 at, és gyorsulást tapasztaltam! -
#5000 Én sem merem feltenni, mivel jól működik az RC1 is. -
David Coulthard #4999 ffdshow -
#4998 Lefuttattam az RC1 upgrade advisiort. Nem lepett meg hogy szerinte ne telepítsek, de hogy miért az igen:
System:
Nincs TV-tuner kártyám (régen volt, de nem használtam semmire és eladtam)
Nem biztos hogy működik a TV-kimenet a VGA-n (miért ne működne?)
Devices:
Olyan eszközökhöz felkiáltásd dob amik működnek Vista RC1 alatt, de pl. a Razer egeret kipipálja, holott annak nem bírom felrakni a driverét.
Software:
Beleköt a Nero 7-be és a NOD32-be, hát nemtudom, szerintem többminden van a gépemen ami nem indulna Vista alatt míg nem buzerálom XP-SP2 kompatibilitással meg futtatás adminként füllel. De miért blokkolja a nero telepítését? Beta2-re még felment. -
#4997 Maradj Rc1-nél! -
#4996 De elindulnak az újabb játékok ha azzal mountolod a CD-jüket? (nem szeretem a crackelt .exe-ket, az csak hibaforrás) -
ent #4995 "Az 5728-as build nem ment át az RC1-re jellemző komplett előtesztelési fázison, így előre nem látható problémák is felmerülhetnek. Azon felhasználóknak, akik az eddigi legstabilabb verziót szeretnék használni, továbbra is javasolt az RC1 (build 5600) telepítése. Toshiba M400, M4 és M5 notebook-tulajdonosoknak mindenképpen tiszta telepítés ajánlott frissítés helyett!
" -
Rasti #4994 Érdemes az uj 5728-t feltenni vagy inkáb maradjon az RC1 ? -
#4993 nekem megy a 3.33 Daemon. -
FLeK0 #4992 jó az, a többi csak a cookiek veszélyeit értékeli túl. -
#4991 ez így van. le is cseréltem rá. -
ent #4990 Más: Azért el ne feledjétek, a win defender egy kalap kaki!! -> spybot és ad-aware teljesen okésan fut, keres, talál, írt... -
ent #4989 A POwerIso teljesen jó műxik (rc1).
Időközönként lelövi vmiért a netemet... Találkozott vki ezzel a problémával? -
ent #4988 utorrent -
#4987 Akkor milyen Torrent kliens megy Vista alatt rendesen??? -
#4986 Viszont virtual drive-nak a legjobb szerintem a MagicIso-nak a MagicDisk-je!!! -
#4985 Viszont virtual drive-nak a legjobb szerintem a MagicIso-nak a MagicDisk-je!!! -
#4984 Most hogy mondod nekem is de miért
-
#4983 Igen -
ent #4982 Más: ki milyen codeket használ? -
ent #4981 hiall!
Az mitől van, hogy amiket letöltök mostanában fájlokat, azokat elméletileg a user/xy/downloads/ könyvtárba menti és én nem látom total commander alatt (rc1)? -
#4980 Nekem az azureus, mikor elindítom leveszi az aero témát. Aztán mikor leállítom visszajön az aero. -
#4979 én a microsoftol töltöttem le az rc1-et,de nekem semmi lehetőséget nem ajánl fel csak az f8-as menüt és más semmit.ugyhogy nem értem miért hibázik. -
#4978 Érdekes nekem megy. Csak a telepítőnél be kell nyomni az sp2 kompatibilitást. Meg a futtatásnál is run as administrator és simán megy. Nekem a legújabb beta van meg belőle amit letölthetsz a hamachi honlapjáról. -
#4977 sziasztok valaki segitsen már nekem feltelepitettem a vista rc1-et de amikor vinyórol kéne bootolni akkor hibát ir ki hiányzó regedit vagy corrupt ezt irja ki probáltal azt a lehetőséget hogy repair de az sem segit.vélemény??? -
#4976 Miért a töredezetség mentesítés autómata? -
#4975 Gondolom az indexelést futtatja vagy töredezetség mentesítés futt a háttérben. -
#4974 Sziasztok nemtudom tapasztaltatoke már olyat hogy Vista alatt ha nem csinálok semmit akkor is folyamatosan dolgozik a vinyo miért???És megtudjátok mondani,hogy honnyn tudnám a Daemontools 3.33-ast leszedni? -
#4973 Akinek egy egyszerű, vista alatt is használható cd író kell az nézze meg ezt -
horitazi #4972 lenne 1 kérdésem: hamachi nem fut vista rc1en..nem tud valaki ilyesmi progit ami el is megy vistán?köszi előre is! -
shiftáj #4971 állítólag a 3.44 es és a 3.04 es Daemonnak futnia kéne az 5728 alatt, de nekem szerencsésen azt írja ki h SCSI not detected, pedig futnia kéne... és a PowerISO is kaksizik, az eszközkezelőbe nem lehet telepíteni az SCSIt