40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Tomy Lee
    Nem engedi az angolt uninstallálni,ott is felkiáltójeles a hibaüzenet!Mi lehet ezzel??
  • bepi
    Nekem is ez a problémám.Ott van és azt irja,hogy nem található.Vagy estleg elkell távolitani az angolt előbb?
  • baca01
    én azt torrent oldalról szedtem le :)
  • NeoMaN
    valszinűleg 64bitest keres...
  • bon
    Már 1x bevolt linkelve az RC1-es nyelvi fájl itt.
  • Tomy Lee
    Honosítással kapcsolatban valaki hozzáértő?Nem teszi fel a hun pack-ot!
  • pedestrian
    poweriso
  • Evogordon
    Én már töltöm az avast 4.7 pro-t sztem jó lessz az.
    De ebként tud valaki mondani egy vistán működő virtuáli meghajtót létrehozó progit? Mert wddig a daemon 3.33, 4.03x64 és a virtualclone kiesett.
  • bon
    Én most ezt raktam fel: Symantec Antivirus Corporate Edition v10.2.199. Egyenlőre mükődik.
  • pedestrian
    nem megy senkinek a NOD32? próbáltam az AVAST-ot de én szívesebben használnám továbbra is a nod-ot.
  • David Coulthard
    A Vista saját tűzfalát.:)

Link
  • bon
    AN msot meglepődtem. A windows update felrakta most elöször az Audigy hangkártyám gameport-ját.
  • bon
    Start/Control Panel/Indexing Options itt lepet az indexelés piszkálgatni. De a Szolgáltatásoknál letiltod az is hatásos.
  • Newfronter
    Június 1. után lejár.
  • pedestrian
    Az övé igen.
  • Evogordon
    De haverom okosabb és ő szerinte lefog járni
  • bon
    Nem fog lejárni aktiválás után 30 nappal.
  • Evogordon
    Azt mondta egy haverom hogy ha aktiváltam a vistát akkor is olyan 30 nap múlva lefog járni...És ezt az üzit azért írom hogy bebizonyítsam neki hogy nem jár le. Na szerintetek lejár??
  • shiftáj
    vki help? S:
  • BaziJoe
    Tüzfalnak mit ajánlatok?
  • [HUN]FaTaL
    #5024 valaki?
  • LeonSilver

Ezen jót vigyorogtam.
    Kössz papu! ;)
  • BaziJoe
    Nem hiányolok semmit csak kérdem hogy mittud pontosan?
  • Rasti
    Aktiválással volt valakinek baja?
    Probálnám aktiválni de folyamatosan hibaüzenetet ad,net megy és Microsoftos cd key is van!
  • FLeK0
    verset nem tud írni.
    te mit hiányolsz?
  • BaziJoe
    Sziaztok az Aero tulajdonképpen az efekteken kívül tud e valamit?
  • [HUN]FaTaL
    Vista RC1-et próbálok telepíteni, de amikor beírom a CD keyt a telepítő egyszerűen lefagy (30 percet vártam, nem történt semmi). Volt valakinek hasonló problémája? Mivel lehet orvosolni?
  • baca01
    az indexelést hol tudom kikapcsolni? tök idegesítő hogy lassítja a rendszert.
  • Zsoltika 007
    Mondtam hogy fut.
  • Tomy Lee
    "The Language cannot be installed on this computer"ezt kapom hibára amikor fel akarom installálni a nyelveknél az LP cab.file-t:(
  • bepi
    Avast!
  • Evogordon
    Milyen virus írtót ajánlotok? Mert azt tudom hogy a nod32 nem fér össze a vistával...
  • bepi
    Sikerült leszedni a Vista magyaritását.Hogyan tovább?
  • horitazi
    sikerült felrakni a hamachi-t !thxxx!:)
  • vilagosszikla
    aerot hogykel bekapcsolni? asrockk7s41gx alaplap amd2200/om pc.hyson 2db/512MB GF6200 128mb 80GB maxtor vinyo
  • horitazi
    Mr. Bond : http://www.softpedia.com/progDownload/Hamachi--Beta-Download-19134.html#download_locations
    erre gondolsz?
  • shiftáj
    vki tud az USBPort Tunningról vmit vistaába? megoltották már? :/ vagy anak fuccS?
  • Evogordon
    Tényleg :D
  • FLeK0
    hmmm
    a nagy activate gombot próbáltad már?
  • Evogordon
    Hy
    most raktam fel a vista rc1 5728-as build-et de azt írja hogy 3 napom van az aktiváláshoz... valaki segítsen pls hogy ne mérje tovább. (Eredeti cd kulcsot használok)