40038
-
#5130 Na ezt egy kicsit bövebben?? -
FLeK0 #5129 ha letöltöd az új buildet, frissítheted rá az RC1-et. -
ent #5128 rc1-128!!:D -
#5127 És ezt akkor a frissitésekkel is ellehet érni?? -
#5126 Hibajavítások. -
#5125 Az Rc1-5600 és az Rc1-5728 között mi a külömbség? -
#5124 A VirtualCloneDrive teljesen jól működik.Ezt még nempróbáltam de mindjárt megteszem. -
ent #5123 Ezt vki használta már? Vélemény? Mennyire helyettesíthet egy DT-t? -
#5122 Tessék -
#5121 Nem azzal van baj, hogy mindenki tesz fel hülye kérdéseket hanem azzal, hogy az emberek zöme lusta használni a keresőt.
Az utóbb feltett kérdések 99%-a már szerepelt és meg is lett válaszolva.
Vegyük példának azt a qrva nyelvi fájl telepítést.Kb. 2 oldallal ezelőtt még kép is lett belinkelve, hogy hogyan kell.Ennek ellenére lassan minden második kérdés az, hogy hogyan kell megcsinálni.Ezért mondta Fleko kolléga, hogy kezd unalmas lenni és teljesen igaza van.És mégvalami.
Nemkell hozzá se diploma se éreccccsssségi, hogy az ember magától megtalálja és megcsinálja. -
ent #5120 hiall!
Jelentem alásan a Matrix Path of Neo és a Devil May Cry 3 gyönyörűen muzsikál rc1 alatt, sőt, ixpé mehet a csudába:) Természetesen a beta ati vista driverrel azon kívül, hogy semmi extrát nem tud, tökéletesen megfelel... -
Repülő Gyík #5119 Egyszerübb ha a tapasztalatok megmaradnak nekem, és mindenki kitapasztal magának mindent!
BYE ALL -
Repülő Gyík #5118 Hiszek neked, viszon ahogy már írtam, nekem 8 van, és nemtettem fel DX8-at.
Különben az SLI is illene, és ahogy szintén írtam, az olyan driver, amibe van SLI, annak ellenére képtelen kezelni a rendszer, és az X2-is, pedig illene már kezelni, ha XP képes!
De mindegy!
-
#5117 Ha neked dx8-van benne akkor gondolom feltelepítetted valamilyen játékkal. De dx10 benne van és volt is már egy ideje. Illene is mikor már csak bugjavítások folynak és hamarosan kész lesz a windows. Ha kitehetnék képeket akkor kitenném, de ez nem egedélyezett, de más majd hátha kiteszi a bizonyítékot. -
#5116 DXDiag de nemérdekes. -
Repülő Gyík #5115 3D mark, és Properties DX8
De legyem igazad!
-
#5114 Ird be a futtatás-ba, hogy dxdiag és meglepődsz. Direct X 10-et ir ki. Amúgy meg a directx 10 és az, hogy nincs directx10-es kártya nem zárja ki egymást. -
Repülő Gyík #5113 Ja és jelenleg még kártya sincs, ami 10-es!
/legalábbis EU-ba/ -
Repülő Gyík #5112 Még nincs benne a DX10 VAZZ!!!!!!!!
És nekem igenis DX8-at jelez.
Van pár funkció, amivel megtudod nézni, hogy milyen DX megy!
TEDD MEG!!!!!!!!!!!!!! -
#5111 DX10 van benne vazzz........
DX8 :))))))))))))))))))))))))) -
Repülő Gyík #5110 Nálam simán megy 75-be. /csak annyit tud a monitorom:(/
-
Newfronter #5109 Ja már értem, én is használtam XP-s drivert, de mivel nem tudtam 60Hz-nél fentebb venni, így letöröltem.(megfájdult a fejem tőle) -
Repülő Gyík #5108 A másik viszont az, hogy van jópár progra, és játék amit lehet hastználni RC1 alatt úgy, hogy XP alatt telepíted, utána pedig az RC1 alatt indítod.
Ha esetleg valakinek van kedve szórakozni!
Viszont amin meglepődtem, hogy 3DMark 2005-el RC1 alatt 100 pontal többet keptam, mint XP alatt:)
-
Repülő Gyík #5107 Pont ezért írtam, hogy a driver amit használok XP-s!!!
-
Newfronter #5106 A driver miatt nincs SLI, ezért is beta driver ami Vista alá van, feleannyit sem tud, mint az XP-s. -
Repülő Gyík #5105 Jut eszembe:
Hétvégén volt időm szórakozni, és gondoltam megnézem ezt az SLI témát.
Az RC1 legalábbis nálam Dx 8-al rendelkezik, a 9-et nemis engedi feltenni.
Sima XP VGA drivert használok, és rohattul nemtudja az SLI-t. Annyira nemismeri, hogy driver telepítésnél csak az egyik kártyát szeretné feltenni, és utána csak a másodlagos slotban találhatót kezeli.
Tehát nem a driverrel van főleg gond, hanem valami még hiányzik a Vistabol.
És érdeklődtem az X2 után, és aztsem szereti a rendszer, mert kb 50-60%-on ketyeg a cucc nála normális driverrel.
Tehát még lehet várni a végleges verzióra, és reménykedni, hogy a kiadásnál már megoldják ezeket az alapvető gondokat!
-
Repülő Gyík #5104 Egy tartalmas FAQ viszont jóljönne.
De azzalsem lehet minden kérdést kiküszöbölni!
-
Repülő Gyík #5103 Szerintem mindenki tesz fel hülye kérdést, viszont aki felteszi annak akkor az a legfontosabb kérdés.
Legyetek egy kicsit humánusabbak!
-
#5102 En vallalom siman, ha ez megelozi a sok hulye kerdest :] -
baca01 #5101 végignéztem a hsz-eket és amit találtam mindent kipróbáltam de nem megy:S nem tehetek róla sry -
FLeK0 #5100 valaki vállalkozhatna egy FAQ írásra, ez kezd nagyon unalmas lenni :| -
baca01 #5099 Segítsetek plz. vista rc1 5600 x64-en milyen virtuális meghajtó progi működik?
daemon, alcohol, virtual clone drive, magicdisc nem működik sajna :( -
#5098 Milyen registry tisztító progit érdemes szerintetek használni? -
expander #5097 az indexelést hol tudjuk kikapcsolni? tök idegesítő hogy lassítja a rendszert.
Tudjátok? Köszi. -
#5096 Azert nem erdemes, mert legutobbi probanal kekhalalt okozott (legalabbis nalam). -
#5095 Akkor maradok a poweriso-nál..pedig azzal is vannak sztem még gondok. -
Newfronter #5094 Ne próbálkozz. -
#5093 Tudtommal nem fut -
#5092 Alcohol szerintetek fut rajta? Vagy ne is próbálkozzak ha már a daemon se indúl el? -
#5091 Nem csak egy képet kerestem neten és ezt találtam.