40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Rasti
    Én kiirtam az iso-t 1 cd-re, kb. 2 oldallal hártébb van egy kép a nyelvi beállitásokat mutatja ott simán hozzáadás és kijelölöd a cd-t.Ennyi simán hozzátelepiti a HUN nyelvi részt
  • Tomy Lee
    Akinek fennt van a HUN pack és működik légyszives írja le,hogy tudta megcsinálni!Nekem nem jön össze sajna.
  • lampard99
    nem találom mert az asztalt sehogy nem tudom át allakitani a fekete asztalt
  • FLeK0
    pontosan leírta, kettőt csak tudsz még klikkelni.
  • lampard99
    pontosan please
  • ent
    De műxik:(...
  • FLeK0
    picit régi vistával bajlódsz :)
  • Evogordon
    Ja megvan már :)
  • Evogordon
    hHogy lehet a sajátgépbe ilyenre visszaállítani dolgokat hogy a c meghajtónál egy csík jelölje hogy mennyi hely van mg stb...mert én átállítottam icon-ra és eltünt.
    kép
  • FLeK0
    Myth - "Disabling QoS will free up the 20% bandwidth reserved by QoS"

Reality - "As in Windows 2000, programs can take advantage of QoS through the QoS APIs in Windows XP. 100% of the network bandwidth is available to be shared by all programs unless a program specifically requests priority bandwidth. This "reserved" bandwidth is still available to other programs unless the requesting program is sending data. By default, programs can reserve up to an aggregate bandwidth of 20% of the underlying link speed on each interface on an end computer. If the program that reserved the bandwidth is not sending sufficient data to use it, the unused part of the reserved bandwidth is available for other data flows on the same host."
  • ent
    hiall!

picit buzeráltam az internet beállításokat, talán emlékeztek, hogy xp alatt van egy igazán kellemes beállítási lehetőség arra, hogy a neted teljes sávszélességét be tudd állítani, azaz ne foglaljon x % ot a win... (opt.: 20%). Így biztos ismerős : QoS

How to Disable QoS Packet Scheduler Bandwidth Limiting

Na, kipróbáltam rc1 alatt is és voálá, műkszik... Persze újraindításnál volt 2x kék halál de utána rendbe...
  • Extraboy
    Hogy erted a mas szinut?
    Control Panel / Appearance and Personalization-ba mindent megtalalsz.
  • Extraboy
    Nem volt, amit javasolni tudok (mint bon),hogy a leheto leglassabb sebesseggel ird ki DVD-re (en 4x-essel szoktam)
  • lampard99
    hello az asztalt, hogy lehet más színüre át alakítnai?
  • bon
    Írd ki újra hátha jó lesz utánna.
  • [HUN]FaTaL
    Senkinek nem volt hasonló problémája?:( Egy homokórát kapok és semmi mást:(
  • Extraboy
    Ez a hang tokeletes lenne a combino villamosokra, mielott bemondanak, hogy "Kerem vigyazzanak, az ajtok zarodnak".
  • bon
    Nem éppen. Leszenk köztes Bulidek a Véglegesig és Tudtommal nem Lesz RC2. A kollgád álltal felrakot Vistasító program nem hivatalos Microsoft kiadás (Nem is létezik ilyen a Microsofttól), tehát nem csoda, hogy ott mások a hangok.
  • FLeK0
    Azok valószínüleg vmi saját gyártású hangok, a vista még nagyrészt régiekkel operál jelen pillanatban.
    A beta1-2, rc1-2, stb. 'mérföldkövek', ezek között számtalan változatot adnak ki.
  • csipcsala
    A kolléga feltett valami XP-t Vista-sító akármit, és hasonlóan néz ki neki az XP mint nekem a vista. Ő tudja a hangsémáknál váltani a hangokat. Többek között vista-ra is. Állítólag egész más hangok vannak benne neki.

Mi a fene ez a build 5728? Elvileg az 5600 RC1 ezután már csak egy második RC változatnak kellett volna jönnie, és utána pedig a végleges változatnak nem?
  • Imremagdi
    Windows Vista RC1 32 bit (build 5728)

Windows Vista RC1 64 bit (build 5728)
  • cicamisa
    köszi
  • csipcsala
    Az uTorrent nekem csont nélkül megy.
  • bon
    Mondta valaki, hogy megváltozott?
  • Evogordon
    Kössz kipróbálom.
  • csipcsala
    Nekem maradtak az XP-s hangok :( (5600 RC1 Ultimate)Nektek?
  • bon
    #5058-ra válasz. Forrás: link
  • bon
    Új felhasználói amely arra hivatott, hogy a lehető legjobban tervezett, legnagyobb teljesítményű képi megjelenés élményét biztosítsa. A Windows Vista Aero design-ja professzionális megjelenésű, áttetszően üvegszerű, olyan kifinomult képi hatásokkal, mint a dinamikus tükröződés és a finom animációk, valamint a Window Flip és a Flip 3D navigációs tulajdonságok.
  • NeoMaN
    Ez meg nem az 5600-as RC1.
    :DDDDDD
  • NeoMaN
    Ez a 32-es (x86)
  • Tomy Lee
    Őt használom:

Microsoft Windows Vista 32Bit Build 5536 DVD
  • csipcsala
    Sziasztok!

Valakinek mennek az alábbi programok: Nero, Alcohol 120% ?
  • cicamisa
    Egy picit tudnál bővebben? Mire lehet használni?
  • David Coulthard
    Ez a 32 bites nyelvi fájl.
    A rendszer amit felraktál milyen?
    Ha 64 bites, ahhoz ez nem jó.
  • bon
    A grafikus felület
  • bon
    RC1
  • Tomy Lee
    Na most ez melyik lehet?

vista_5600.16384.060829-2230_x86fre-LR1LIP_HU_CD
  • cicamisa
    Sziasztok! Mi az AERO?
  • bon
    Elöször nekem is volt gondom a magyar nylevi fájtelepítésével. De 2x-ra sikerült. Simán betaloztam a winyom 1 könyvtárából a cab fájlt.
  • NeoMaN
    64 bitest tettél fel? Arra nem jó a 32-es HUN MUI!