40038
-
Inquisitor #5210 Benéztem a Skin cserélőt file cserélőnek :P -
Inquisitor #5209 "Amúgy is a DX10, még a DX9-es játékokat is jobban futtatja. Pontosan nem tudom, hogy miért."
Van elképzelésem, de nem vagyok programozó :) -
Newfronter #5208 Ő nem egy torrent kliensre gondolt, hanem egy olyan progira, mint a StyleXP, vagy a WindowBlinds, vagy netán egy egyszerű theme pack. :) -
Inquisitor #5207 "De Vistára sztem jól működő még nincs,..."
Nem tudom, de valaki azt mondta az Azureus jól megy, mivel az független az OS-től. -
Newfronter #5206 Érdekes post.
Tudjátok régebben, sokkal több ígéret volt, hogy milyen szuper lesz a Longhorn, csak ez nem jött össze az MS-nek. Az XP kerneljét akarta továbbfejleszteni, ami nem volt jó ötlet, így félúton váltott, de már nem maradt elég idő az új technológiákra(nem halaszhatta még 1-2 évvel tovább a Vistát), így a Vista ezért nem tud sokkalta többet mint az XP. Persze így is elég sokat tud az XP-hez képest, de távolról sem annyit ahogy ez 2003-ban volt. Na de itt egy Microsoftos írás, amivel teljes mértékben egyetértek.
-
neoCT #5205 hello lenne egy fontosabb kérdésem. elolvastam a neten is mit ír a windows honlapon és nagy bánatomra látom hogy eléggé megszivtam egyetlen dologgal a drivertelepítéssel, mivel hangot nem tudok varázsolni a vista alá. nem tudja valaki mit lehetne tenni hogy működjön? már felraktam a drivert de ez nem elég neki :S . Én BIOS-ra gondoltam de mivel ahhoz sem értek nagyon ezért fordulok ide hátha segitene valaki -
#5204 Újabb kérdés:
Firefox bookmarks.html könyvjelzőmet hová kell bemásolnom, hogy ne kelljen kézzel hozzáadogatnom őket? Ugyanis a szokásos helyen nem műxik, és a megszokott file-k sincsenek ott vista alatt.
mostmivan?
Szeretem az új opprenccereket, lehet újra megtanulni, hogy mi-hol...
-
#5203 Tényleg az Users mappa kell...
:PPPP
Köszi! -
Newfronter #5202 A Vistának már Users mappája van, itt vannak a cuccaid. Ja és sajnos vannak XP-s mappák is(amibe nem is tudsz belépni), de hogy minek azt nem tudom, gondolok itt a My Documents-re, ami Vista alatt nincs, helyette Documents van. -
#5201 Üdv!
Na, hogyan tudok beletúrkálni a Documents And Settings mappámba? Adminjogokkal sem enged!
Mingyá szétvágom vazzameg! -
shiftáj #5200 há kapja be :D -
FLeK0 #5199 jól védi a vista a filejait :P -
shiftáj #5198 próbáltam, de mondom, akármit csinálok vele, nem engedi, még ha ki cutolomés berakom a helyére a másikat akkor is, de ha az xp fut akkor mi a fasz lehet azzal a fileval? S: -
Newfronter #5197 Annyit tudok javasolni, hogy a régit átnevezed valami másra és az új fájlt amit helyére akarsz tenni, azt bemásolod a helyére. A kockázat a tiéd. Remélem így lehetséges. -
shiftáj #5196 ne szarjatok má le faszom :|
usbport.sys turbó h lehetséges vista alatt? ugyan az a file mint XP be megnéztem Hax Workshop al, de nem tudom sehogysem felülírni, akár xpben és csökkentettmódban, vagy vista csökkentett módban próbálóm, egyszerűen azt írja h írásvédett (nem az), vagy használatban van (xp-csökkentett módban, lol? :S), egyszerűen sehogy sem lehetséges. -
Newfronter #5195 Skin cserélő progikkal lehet, van belőlük egy rakat. De Vistára sztem jól működő még nincs, mert ennek teljesen más a felhasználó felülete. Ha nem akarod hogy fekete legyen az Aero-d, akkor válts klasszikus nézetre. :)
-
Aspyrin #5194 Ezt (64bit). -
FLeK0 #5193 A tácla színét nem lehet állítani ha jól tudom, ha arra gondolsz.
Annak nincs köze a vistához, ott kérdezd meg, hogy mivel csinálta. -
Newfronter #5192 Válogass! -
lampard99 #5191 hello hol kell az asztal színét(ami fekete) átálítani thx
és hogy kell ilyen asztalt csinélni(ha lehet) [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=992286338&order=reverse&index=4]#22165 [/URL]
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=992286338&order=reverse&index=4 -
j4n3k #5190 aspyrin te melyiket töltöd? linket plz. -
Newfronter #5189 Hülyeség! 1-2 build-re vonatkozott, hogy max 100 000-en tölthetik le a világon. Ez természetesen csak a béta buildekre vonatkozik a véglegesre nem, azt meg kell venni. Az 5728-ast nem tudom meddig lehet letölteni, de minél előbb annál jobb, és még az RC1(5600) is tölthető. -
FLeK0 #5188 elbuktam :( -
FLeK0 #5187 1igen, adatot tudsz írni vele alapból, isokhoz meg imgburn vagy hasonló, korábban volt róla szó
2otthoni használatra bőven elgendő tudású tűzfal van benne, vírusirtókat az MS oldalán ajánlanak hozzá
3igen -
j4n3k #5186 Mutassatok nekem egy vistas asztalt plz. :) -
Aspyrin #5185 Köszönöm a gyors és tartalmas válaszod :)
[tölti] -
j4n3k #5184 #5179 -
Newfronter #5183 1. Igen.
2. Van beépített tűzfala, és nagyon jó, egyenlőre felveszi a versenyt a nagyokkal, nem ajánlok mást felrakni.
3. Megeszi. :) -
Aspyrin #5182 Nos mivel rohadt lusta vagyok visszaolvasgatni ezért felteszek pár kérdést :)
1. Létezik-e használható cs/dvd író program Vista alatt?
2. Ugyanez a kérdésem tűzfal/virusírtóra vonatkozóan
3. Megeszi-e az RC1-es serialt a legújabb build?
Htx.
-
Newfronter #5181 378MB
Inquisitor? Miért ne lenne benne? A dxdiag kamuzik szerinted? Nem hinném. Amúgy is a DX10, még a DX9-es játékokat is jobban futtatja. Pontosan nem tudom, hogy miért. -
neoCT #5180 hello bocsika de nincs időm visszaolvasni nagyon a fórumot... csak annyi lenne a kérdésem hogy nem tudtok valami normális vírusirtót Vista alá? 32bites RC1 kérem gyorsan válaszoljon valaki fontos lenne. amugy én is észrevettem fear közben hogy jobban műkszik mint xp-n pedig az is át olt nyulkálva kissé rendszertéren hogy gyorsabb legyen... -
j4n3k #5179 Igaz az, hogy magyarországon 100000 ember letöltheti a teljes legális longhornt? mert tesóm ezt olvasta a microsoft oldalon, én meg nem hiszem el. -
Inquisitor #5178 "És ha jol látom DirectX10 van fent."
Rosszul tudod, MÉG nincs benne. De ha benne lenne is ... a DX9 vas nem fut DX10 alatt, ezért ilyen vas esetén DX9-et emulálja vagy mi a szösz. -
#5177 Tedd fel! -
#5176 egyébként 512 mega rammal érdemes felrakni 2,8as p4 mellé? grafkártyám is elég gyenge: radeon 9200 (128mb) :( -
#5175 Nálam 385 körülit. Nálad? -
Newfronter #5174 Jobb klikk az asztalon/Personalize/Change Desktop Icons(bal felső sarokban)/Bejelölöd a Recycle Bint-t, és OK-ot nyomsz.
Sorcy: Igen gyorsabb, viszont több memóriát eszik.
Baca01: Egy idő után gyorsul a rendszer, mert előre betölti a memóriába a gyakran használt programjaid egy részét, ez a SuperFetch technológia. -
baca01 #5173 skacok lehet vmit orvosolni azon, hogy amikor elindítom a windowst akkor eleinte eléggé lassan tölti be a progikat (msn, skype, sidebar stb...)?
utána már megy rendesen "gyors mint a villám" :D
és még továbbra is kérdezem hogy x64 rc1-re mien virtual drive progi van ami tényleg megy is? -
#5172 Hát nem tudom. Nekem 7800gt van és negyed annyi a teljesítménye mint xp alatt. -
Janmester #5171 MSI 7600GT karim van.Jobb eredményt ér el Vista alatt a 3DMark06-ban mint XP-alatt.És ha jol látom DirectX10 van fent.