40038
-
baca01 #5730 sztem meg pont az rc1 lesz sokáig népszerű mert azt mindenki letöltheti aki csak akarja és legálisan használhatja júniusig. addig meg csak kijön majd vmi épkézláb törés ami rendesen fog futni... :P -
#5729 Szerintem ez a RC2 sokáig népszerű maradhat, ha nem lesz még benne a "megszorító intézkedések"... -
#5728 majd ugyis kiderül :) ;) -
#5727 majd ugyis kiderül :) ;) -
baca01 #5726 az rc2 nem fog menni az rc1 kulccsal sztem... amikor kinyomták a béta2-t akkkor annak a kulcsa se ment az utána lévő köztes buildekkel. -
FLeK0 #5725 ezt legkorábban akkor kéne kérdezned ha már kiadták az első embernek -
#5724 ha vki az RC2-t mégis megszerzi (mer mondjuk vki közzé teszi) akkor arra érvényes lesz még az RC1 kulcs vagy csak RMT verziónál változtatják meg a kulcsokat -
FLeK0 #5723 úgy fél évet -
#5722 zehát akkor csak warezról lehet majd lezsedni és gondolom a magyarra is kel magy várni nem ? -
#5721 Az gáz mert szivesen kipróbáltam volna, de akkor marad az RC1. -
#5720 RC2 már "zártkörű" lesz. -
#5719 Na most akkor aki regisztrált az RC1-re az letöltheti az RC2-t is??? Bagy új reg kell?? -
#5718 jaja jeeee :D -
#5717 Na hát senki nincsen?? Holnap Vista RC2!!!!
-
#5716 nekm van de annira nem fontos :P #5684 -
baca01 #5715 na mi folyik itt? senkinek sincs semmi gondja baja már délelőtt óta? ilyen is ritkán van. :D -
ent #5714 Egy pár napja hibakód mellett nem tudja a vista upgrade-elni magát... Nálatok volt gond mostanában? -
ent #5713 Lehet foratni az ablakokat? Linuxra gondolsz?:D -
#5712 :D
Ez a világosszikla véletlenül nem sötét akart lenni?:O -
#5711 Ennyi??? Én nem tudom forgatni meg ilyenek? -
Newfronter #5710 Inkább: Win key+TAB -
ent #5709 3ds ablak: a tálcán a gyorsindítás részen megnyomod balról a második ikont. -
#5708 Ja. az nvidia driver nem ment föl. -
#5707 Hi!
Sikerült felraknom a Vista x64 RC1-t. A problémám az hogy megpróbáltam felrakni az nvidia drivert és a telepítés után fekete lett a desktop, de atálca látszódott. Megpróbáltam behozni a task managert ekkor minden fekte lett. Ez miért lehet ( újraindítottam most jó)? Hogy lehet 3ds ablakokat csinálni? -
ent #5706 #4963 (2006. szept. 23.)
Köszönöm Bill, hogy olvasod hozzászólásaimat... -
ent #5705 :D:D
Más: apropó total c 6.55. Mikor feltelepítettem ujjongva láttam, hogy a vistában más ikonja van, elején keresgélnem is kellett. Minap rákukkantottam és vissza állt a régi xp-s ikonra önkényesen, nem is szólt. -
#5704 A mappák jogosúltsága rendben van? -
#5703 a nyakam ráteszem,h vannak hosszu ékezetek a mappáidban :D
pl: ő,ű,í
minden mást megnyit,amiben ezek a karakterek nem szerepelnek :)
ez alap hiba a létező összes angol nyelvű (legális is illegális és főleg béta) winfosok esetében az XP óta...
ha nem ez a probléma forrása,használj más filekezelőt :) -
vilagosszikla #5702 program el indul fejléc müködik,de a mappákat nem nyitja meg hiába katrá.Újra telepitettem és ugyan az -
_Vegeta_ #5701 :D -
#5700 Talán mert valami mükődési problémája akadt a programnak. Ha esetleg bővebben kifejtenéd akkor talán még segítenni is tudnánk. -
FLeK0 #5699 Mert egy büdös paraszt vagy aki nem tud legépelni 2 szót értelmesen. -
vilagosszikla #5698 Mi ért áltle a totálkomander 6.55 számu. -
_Vegeta_ #5697 Mindenkinek jo? Eszemfaszom megall. :D
Nembaj mar formaztam ezt a szart. :D -
#5696 Akkor valszeg a BIOS-ban lesz valami. -
#5695 nem,nálam is úgy van -
#5694 Lehet, hogy az a baj, hogy két külön winchesteren van? -
#5693 Nem, nálam tökéletesen megy DVD nélkül is. -
FLeK0 #5692 nem -
#5691 Hi!
Nektek is úgy van, hogy csak akkor hozza ki az oprendszerválasztó képernyőt, ha a Vista DVD-je benne van a meghajtóban?