40038
-
FLeK0 #5690 frissítéshez, linkekkel tele van a net, csak találsz. -
#5689 Mi az a lehet?? A frissitéshez vagy a linkhez kapcsolodik?? -
FLeK0 #5688 lehet -
#5687 Nem. -
#5686 Sziasztok! Az RC2 linkjét feldobjátok majd ha már letölthető lesz??? Amugy az RC1-re lehet telepiteni frissitésként az 5728-at?? Vagy tisztán kell telepiteni?? -
#5685 már le lett írva nem egyszer=olvass vissza,keress rá,mittoménna :) -
#5684 h kell telepiteni a magyarositást ?:) -
#5683 uj hardvert kiadni? mivan? -
#5682 jól tudom mit irtak :P . Csak azt akarom megtudni hogy másnál mi van :PPPPPPP
Tilos a tapasztalatcsere? :PPP -
FLeK0 #5681 csak a nagy piros betűvel írt feliratot sikerült átugrani a letöltés előtt?
Ne telepítse a bétaverziót munkavégzésre használt vagy fontos otthoni számítógépekre. Az RC1 célközönségébe a Windows Vista rendszert tesztelő fejlesztők, számítástechnikai szakemberek tartoznak. Az RC1 telepítése az operációs rendszerek telepítése, az illesztőprogramok frissítése és a számítógéppel kapcsolatos általános hibaelhárítás terén bizonyos fokú jártasságot feltételez. Tudnia kell, hogy a bétaverziók használata esetlegesen rendszerkompatibilitási és rendszerstabilitási problémákat okozhat. Ha kétségei vannak a bétaverzió telepítését illetően, javasoljuk, hogy várja meg a Windows Vista 2007-re jelzett végleges kiadását.
-
#5680 nekem a GTA:SA és a Battlefront 2 kéne a multiplayer miatt de egyikse jó -
Janmester #5679 Valaki irt 1 listát amin jópár játék szerepelt, hogy mükszik Vista alatt. -
#5678 kiváncsi leszek az rc2-re -
#5677 minden faszán megy a gépemen csak a játékok nem :D -
#5676 ja tegnap regeltem :) -
#5675 Oh látom még fris reg vagy :)
Ebként mennie kéne minden játéknak az x600-asodon... -
#5674 *MS-nek -
#5673 Bild Gates-nek van 40Milliárd dollárja és mennyi van az MSN-nek? xDD -
#5672 Perelik, de viszon ő is perel :D
Na meg tényleg meg se kottyan a MS-nak ha ki kell fizetnie pár száz millát :D -
#5671 de sztem lesz ATI driver rc2-re is -
#5670 x600-am van nem a legujabb de mennie kéne :/ -
#5669 1400 hiba nem kevés :D
Kurva Microsoftnak mennyi pénze van lazán kifizeti a pénzt amiért perelik a XP miatt meg amiért a Vista miatt fogják. :D -
Inquisitor #5668 Új hardvert? Mivel kísérletezel te? :)
Remélem nem DX7-DX8-as csodával próbálkozol Vista alatt.
Ha driverre gondoltál, van akinek működik ... -
#5667 rc2-t hányan fogják tudni majd letölteni? -
#5666 cső all! remélem az ati fog uj hardvert kiadni mert a mostani egy fos :( nem mükszik semmilyen játék -
#5665 jó lesz ... bár az én VGA-mhoz most sincs ... NVidia Go7600 :( -
#5664 Szerintetek az ATI meg az NVIDIA kifog majd adni egy RC2-es drivert vagy jó lessz rá az RC1-es driver? -
_Vegeta_ #5663 Nektek se akarja updatelni magat a vinfos?
Gondoltam nembaj elmegyek a windows update webhelyre, erre belok egy kepet hogy klikkeljek a windows update ikonra. Emán egy szar. -
Janmester #5662 Én csak 1 dologra lennék nagyon kiváncsi,mennyire lesz kompatibilis a már meglévö progikkal.Mert jelen pillanatban vannak hiányosságok.Igen eröteljessen támadják az MS-t hogy megszabja mely progik futhatnak a Vistán. -
#5661 Ahham.attya ...nc -
#5660 RC2 már jó szám:) -
#5659 most nézem már volt az a hír, nem baj ismétlés a tudás attya :D -
Aspyrin #5658 20-30 hozzászólásonként belinkeli valaki :) -
#5657 Pénteken érkezik a Windows Vista RC2!
Windows A hír leginkább azért érdekes, mert eddig úgy tudtuk, hogy az RC1 után nem lesz több előzetes kiadás.
A WindowsIT Pro oldal szerint azonban az RC2 meg fog érkezni, igaz, az RC1-től eltérően ezt nem fogják több millió emberrel teszteltetni. Az 5743-as, RC2-nek nevezett verzió jelenleg belső tesztelés alatt van, ezután kapják meg a bétateszterek, illetve a TechNet előfizetői.
A hír szerint a Vistában jelenleg több mint 1400 ismert hiba van. Ezt a számot az első RTM verzió kiadásáig 500 alá kell csökkenteni. A munka ütemét mutatja, hogy szeptember 22-én az ismert hibák száma még több, mint 2400 volt. -
#5656 Nincs. -
#5655 Valszeg hülye kérdés, de azért megpróbálom:
Nincs véletlenül olyan program/módszer, amivel 32bites driver-ből 64-es lehetne csinálni? Ugyanis a Microcom még mindíg nem adott ki ilyen drivert. -
#5654 Közben megtaláltam és el is kezdtem leszedni, csak mindenhol you-pax néven kerestem.
Köszönöm. -
#5653 #4662 -
#5652 Köszönöm. Merre találni ezt drivert? -
#5651 Jaja! Nekem is az van fent. Simán működik míg gyári driverrel elment a hang olyan 5 perc után.