40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Evogordon
    Este? Akkor már remélem holnap kint lessz a torrenten is :)
  • Mr Manson
    este a connecten a tesztelőknek
  • Aspyrin
    Azért én nem vagyok elájulva a vistától. Egy időben macet használtam tigerrel amiben már réges-rég megtalálhatóak az "újítások" nagy része. Másfelől nálam egyáltalán nem tűnt gyorsabbnak egyik alkalmazás sem. Majd meglátjuk mire lesz képes.
  • Tomy Lee
    Nem fogom sajnálni rá a pénzt mert szerintem kegyetlen jóra sikerült már most így is,hogy csak tesztverziót használok szuperul működik!Az XP közelsem volt ilyen stabil mint a Vista.
    OFF
    tipp:Próbáljátok ki az Obliviont,hogy fut Vista alatt.Tuti tapasztaltok sebességnövekedést a korábban használt(számomra sosem tetszett igazán)xp-nél.
  • Evogordon
    Nah hol van már az RC2 :)?
  • Tomy Lee
    Sőt,ha jobban áttanulmányozod az oldalt akkor megtalálhatod,hogy melyik build milyen progival kompatibilis!Külön buildokra van osztva.Amit én linkeltem az összesített lista!
  • LeonSilver
    Azért kíváncsi leszek erre az egészre.Nemakarom elkeseríteni az MS-t de hát mint tudjuk eddig az összes védelmet így vagy úgy de hatástalanították különféle emberkék.
    Ettől függetlenül én is megfogom venni majd.
  • Tomy Lee
    Total Commander 6.55 hu.Ez jó build 5600-hoz.Itt 1 link ahonnan elérhetsz bármilye Vista kompatibilis programot bár azthiszem jelen pillanatban nem működik az oldal!!link:http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Build_RC_1_Software_Compatibility_List
  • FLeK0
    februárra
  • BaziJoe
    Sziasztok azt tudja valaki ,hogy normális Driverek mikorra várhatók körül belül??
  • Mr Manson
    a Vista Ready

6.55
  • csipcsala
    Milyen Total Commander megy vista rc1 (5600) alatt?
  • ent
    Olyan még nem volt soha, hogy ne legyen vhogy feltörve.
  • grebber
    Simán feltörtik nemtudom mit kell parázni!
  • Zsoltika 007
    Engem nem izgat. Úgyis leszedem torrent oldalról. A hivatalosan kapott kulcsot meg elfogadja és lehet aktiválni.
  • ent
    Nem lesz kevés 50-100 e főre engedély? :D:D:D
  • FLeK0
    40-80ezer Ft között/körül lesznek a különböző változatok, OEM olcsóbb.
  • Tomy Lee
    Ez komoly?Tényleg így lesz?Meg fogom venni!!!!!!Az tuti.Mi lesz az ára itthon?
  • Tomy Lee
    SLI-képes!Nah ebből 2db az MSI alaplapomba jól jönne.Pedig kelleni fog majd egyszer tuti
  • Zsoltika 007
    Na most olvasom. Működni fog a beta2/rc1 kulcs az rc2 verziónál is.
    Forrás
  • Zsoltika 007
    Az tök mind1. Megoldják.
  • Aspyrin
    Ha volt már sry:
    Geforce dx10 támogatással.
  • Mr Manson
    Itt nem az aktiválásról van szó hanem a "hitelesítésről"!
  • Aspyrin
    Bizony
  • Zsoltika 007
    Igen. Még rémlik hogy anno az aktiválás bevezetésével is azt hangoztatták hogy vége a warez verzióknak.
  • LeonSilver
    Minden eddiginél szigorúbb szankciókkal bünteti a Microsoft azokat, akik a Vista illegálisan beszerzett változatát használják. A kalózok harminc napig csak a funkciók egy részéhez férnek hozzá, aztán már csak szörfölni tudnak, aztán már azt sem.

A teljes cikk (többek között) ITT olvasható!
  • Newfronter
    Védelem neve: Módosítsdaregitrymésírdátasorom.
    Mint tudjuk, az MS csak látszat kedvéért tesz bele valamit, hogy befogja a jogvédők száját.

Elvileg ma RC2... kivi leszek rá, főleg hogy benne van-e még a bugom. :D
  • BaziJoe
    Kiváncsi leszek milyen védelem lesz a Vista-n és mikkorra törik fel??
  • Mr Manson
    Nem tudja valaki nvidia mikor jön ki "mobil" VGAkhoz driverrel?
    Notebook-omban Go7600 van és nem birom életre kelteni!
  • LeonSilver
    Hát először is ha tovább látnál az orrodnál akkor észrevennéd a két smilet a hsz végén.Mégis mit gondolsz miért került oda??Gyenge humor?Lehet.De tudod hülye kérdésre hülye válasz.
  • agyhalál
    Inkább tanulnál meg írni és fogalmazni, ahelyett, hogy a gyenge humorodat csillogtatod.
  • LeonSilver
    Hát azé nem.Mer a zikszbokszra ha felteszed a cdt akkor fentvan rajta.Csak könnyen leesik ...
  • asysoft
    X360 processzora PowerPC alapú, a Visták meg ugye X86(-64)-esek... Tehát lehetetlen felrakni.
  • Extraboy
    Valaki nem tudja veletlen, hogy lehetseges-e Xbox360-ra felrakni Vistat? Mert ugy hallottam, hogy linuxot fel lehet ra pakolni, es igy hirtelen elgondolva, eszmeletlen jo "gepet" lehetne kapni, ha erre az alapbol nagyon eros configra fel lehetne telepiteni a Vistat. Esetleg valaki hallott ilyesmirol? Vagy teljesen megvalosithatatlan?
  • Zsoltika 007
    32 biten sem. Bár lehet mégsem a vga driverek miatt ilyen lassú minden játék vista alatt.
  • vernyuszi
    nálam nvidia sem nyert 64 bit-en
  • Newfronter
    Nekem sem, vonjuk meg az ATI-tól a WHQL minősítést!
  • scs17
    nekem nem :(
  • baca01
    nekem is ati van és megy rendesen minden:)
  • scs17
    viszont jónéhány embernek akinek ATI videókártyája nem fut jól az ATI RC1 Driver Vistára és azok körében nem marad népszerű :P . Ezér lenne jó egy Driver RC2-re is :P