40038
-
#5770 Este? Akkor már remélem holnap kint lessz a torrenten is :) -
#5769 este a connecten a tesztelőknek -
Aspyrin #5768 Azért én nem vagyok elájulva a vistától. Egy időben macet használtam tigerrel amiben már réges-rég megtalálhatóak az "újítások" nagy része. Másfelől nálam egyáltalán nem tűnt gyorsabbnak egyik alkalmazás sem. Majd meglátjuk mire lesz képes. -
Tomy Lee #5767 Nem fogom sajnálni rá a pénzt mert szerintem kegyetlen jóra sikerült már most így is,hogy csak tesztverziót használok szuperul működik!Az XP közelsem volt ilyen stabil mint a Vista.
OFF
tipp:Próbáljátok ki az Obliviont,hogy fut Vista alatt.Tuti tapasztaltok sebességnövekedést a korábban használt(számomra sosem tetszett igazán)xp-nél. -
#5766 Nah hol van már az RC2 :)? -
Tomy Lee #5765 Sőt,ha jobban áttanulmányozod az oldalt akkor megtalálhatod,hogy melyik build milyen progival kompatibilis!Külön buildokra van osztva.Amit én linkeltem az összesített lista! -
#5764 Azért kíváncsi leszek erre az egészre.Nemakarom elkeseríteni az MS-t de hát mint tudjuk eddig az összes védelmet így vagy úgy de hatástalanították különféle emberkék.
Ettől függetlenül én is megfogom venni majd. -
Tomy Lee #5763 Total Commander 6.55 hu.Ez jó build 5600-hoz.Itt 1 link ahonnan elérhetsz bármilye Vista kompatibilis programot bár azthiszem jelen pillanatban nem működik az oldal!!link:http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Build_RC_1_Software_Compatibility_List -
FLeK0 #5762 februárra -
#5761 Sziasztok azt tudja valaki ,hogy normális Driverek mikorra várhatók körül belül?? -
#5760 a Vista Ready
6.55 -
#5759 Milyen Total Commander megy vista rc1 (5600) alatt? -
ent #5758 Olyan még nem volt soha, hogy ne legyen vhogy feltörve. -
#5757 Simán feltörtik nemtudom mit kell parázni! -
#5756 Engem nem izgat. Úgyis leszedem torrent oldalról. A hivatalosan kapott kulcsot meg elfogadja és lehet aktiválni. -
ent #5755 Nem lesz kevés 50-100 e főre engedély? :D:D:D -
FLeK0 #5754 40-80ezer Ft között/körül lesznek a különböző változatok, OEM olcsóbb. -
Tomy Lee #5753 Ez komoly?Tényleg így lesz?Meg fogom venni!!!!!!Az tuti.Mi lesz az ára itthon? -
Tomy Lee #5752 SLI-képes!Nah ebből 2db az MSI alaplapomba jól jönne.Pedig kelleni fog majd egyszer tuti -
#5751 Na most olvasom. Működni fog a beta2/rc1 kulcs az rc2 verziónál is.
Forrás -
#5750 Az tök mind1. Megoldják. -
Aspyrin #5749 Ha volt már sry:
Geforce dx10 támogatással. -
#5748 Itt nem az aktiválásról van szó hanem a "hitelesítésről"! -
Aspyrin #5747 Bizony -
#5746 Igen. Még rémlik hogy anno az aktiválás bevezetésével is azt hangoztatták hogy vége a warez verzióknak. -
#5745 Minden eddiginél szigorúbb szankciókkal bünteti a Microsoft azokat, akik a Vista illegálisan beszerzett változatát használják. A kalózok harminc napig csak a funkciók egy részéhez férnek hozzá, aztán már csak szörfölni tudnak, aztán már azt sem.
A teljes cikk (többek között) ITT olvasható! -
Newfronter #5744 Védelem neve: Módosítsdaregitrymésírdátasorom.
Mint tudjuk, az MS csak látszat kedvéért tesz bele valamit, hogy befogja a jogvédők száját.
Elvileg ma RC2... kivi leszek rá, főleg hogy benne van-e még a bugom. :D -
#5743 Kiváncsi leszek milyen védelem lesz a Vista-n és mikkorra törik fel?? -
#5742 Nem tudja valaki nvidia mikor jön ki "mobil" VGAkhoz driverrel?
Notebook-omban Go7600 van és nem birom életre kelteni! -
#5741 Hát először is ha tovább látnál az orrodnál akkor észrevennéd a két smilet a hsz végén.Mégis mit gondolsz miért került oda??Gyenge humor?Lehet.De tudod hülye kérdésre hülye válasz. -
#5740 Inkább tanulnál meg írni és fogalmazni, ahelyett, hogy a gyenge humorodat csillogtatod. -
#5739 Hát azé nem.Mer a zikszbokszra ha felteszed a cdt akkor fentvan rajta.Csak könnyen leesik ... -
#5738 X360 processzora PowerPC alapú, a Visták meg ugye X86(-64)-esek... Tehát lehetetlen felrakni. -
#5737 Valaki nem tudja veletlen, hogy lehetseges-e Xbox360-ra felrakni Vistat? Mert ugy hallottam, hogy linuxot fel lehet ra pakolni, es igy hirtelen elgondolva, eszmeletlen jo "gepet" lehetne kapni, ha erre az alapbol nagyon eros configra fel lehetne telepiteni a Vistat. Esetleg valaki hallott ilyesmirol? Vagy teljesen megvalosithatatlan? -
#5736 32 biten sem. Bár lehet mégsem a vga driverek miatt ilyen lassú minden játék vista alatt. -
vernyuszi #5735 nálam nvidia sem nyert 64 bit-en -
Newfronter #5734 Nekem sem, vonjuk meg az ATI-tól a WHQL minősítést! -
#5733 nekem nem :( -
baca01 #5732 nekem is ati van és megy rendesen minden:) -
#5731 viszont jónéhány embernek akinek ATI videókártyája nem fut jól az ATI RC1 Driver Vistára és azok körében nem marad népszerű :P . Ezér lenne jó egy Driver RC2-re is :P