40038
-
#5810 király de szerintem ez nem nagyon izgat senkit -
shiftáj #5809 nemtalálom :( pedig van itt regelt keyem -
#5808 király :) máris csorog lefelé. -
#5807 hogy fel telepiteni a honositást 5600 as vistára lécci irjátok le :) -
#5806 connect.microsoft.com -
shiftáj #5805 link? :P -
#5804 ha lesz ReCe 2 szóljatok ;) -
#5803 Windows Vista v5744
huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
FLeK0 #5802 és jók a régi kulcsok -
FLeK0 #5801 vista_5744.16384.061003-1945_x86fre_client-LRMCFRE_EN_DVD.iso, 2,552.57 MB
vista_5744.16384.061003-1945_x64fre_client-LRMCxFRE_EN_DVD.iso, 3,609.21 MB -
#5800 Minek kikapcsolni?
Van itt is sok kép, máshol meg millió, google... -
#5799 Ezt az Aero 3d-s felületet ki lehet kapcsolni?
Valaki tegyen be 1-2 képet az ablakokról! -
#5798 hát akkor rendben van, szerintem ha elég lesz neki az 512 akkor többet fogok vele dolgozni meg az office 2007-tel, nemárt gyakorolni és szokni az uj windowst :) nekem spec nagyon teccik sok szolgáltatása, asszem a pcworld augusztusi számában volt 1 cikk róla, 13+1 érv a Windows Vista mellett címmel... ajánlom mindenkinek elég alaposan bemutatja az ujdonságokat! -
Inquisitor #5797 http://www.vistabootpro.org/ ??? -
#5796 Nem változott az Aero tekintetében ha korábban ment akkor most is mennie kellene majd. Biztosan jobban fog futni mint a beta2. -
#5795 Hi!
Már írtam, hogy a Vista nem hozott létre Oprendszerválasztási lehetőséget. Gondoltam, XP alól átszerkesztem a boot.ini-t, de van benne egy ilyen sor:
"Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options"
Gondoltam elindítom, de XP alól programfuttatási hiba, Vista alól meg nincs hozzáférésem. A fájl a Vista-n belül a System32 mappában van. A két oprendszer külön partíción van. Valakinek valami ötlete? -
FLeK0 #5794 5700-tól felfelé minden viszi. -
#5793 hát jáccani ha fogok is akkor ahhoz ott az xp, de egyébként én tényleg csak tesztelésként fogom használni, megnézni mennyire birja a gép és akkor olyan irányba fogom fejleszteni a hardvert ahol hiányosságok vannak... Az Aero gondolom müködni fog... ugye? mert szntem Geforce 6200 viszi.. beta2-nél sem volt vele gond gondolom azóta meg nem változott... -
#5792 Az RC2? Nem tudom, de szerintem páran bejelentik majd hogy "töltöm már". -
#5791 már ezek szerint akkor már megjelent? -
FLeK0 #5790 ha csak irodai munkára kell akkor tedd fel, de játszani nem nagyon fogsz tudni 512 rammal és a gyenge driverek miatt sem nagyon. -
#5789 Sziasztok!
Az RC1es kiadás felől érdeklődnék!
Elfut e a konfigomon?
p4 2,6Ghz, 512DDR, 80GB maxtor, Geforce 6200 256MB
Anno megvolt a Beta 2, de nekem nagyon instabil volt és lassú, de azt írták az rc1 már közel xp-s sebességgel fut és sokkal stabilabb, és többek között azt is olvastam h 512DDR memoriánál sem lomha a rendszer, valakinek tapasztalat 512 memóriával?
előre is thx a válaszokat! -
#5788 oh :( -
#5787 elösször csak a teszterek szedik .. public késöbb -
#5786 A gondom csak annyi, hogy még nem létezik hozzá béta driver. Abban viszont igazad van, hogy egy el nem készült oprendszerhez miért is adtak volna ki. Bár azért egy béta abból is jól jönne.
Az igazat megvallva az XP-set még nem próbáltam ki. -
#5785 Mi bajod a setpoint-al? Nekem minden müxik rendesen benne. Maximum az zavaró hogy bootoláskor mindíg engedélyezni kell az indítást. De hát mivel ez egy xp-re készült driver semmi gond nincs ezzel. Az meg hogy nem csinálnak drivert egy hivatalosan el nem készült oprendszerre nem kéne felróni senkinek... -
#5784 szóval mindenki álljon készen este ;) (egyébként hány órakor publikálják?) -
#5783 igen 50000-100000 fő limit -
Newfronter #5782 Nem kell torrent, lesz publikus is. User limittel. -
Aspyrin #5781 Ne fakadj sírva. Csak a legegyszerűbb ami eszembe jut: a kereső abban a pillanatban keres, ahogy pötyögsz, widgetek stbstbstb. -
Janmester #5780 Már nem szügséges alkatrész vásárolni az OEM-s XP-hez.Te mint rendszer épitő felteheted az op rendszert,de rá kell ragasztanod a gépházra a hologramos matricát. Kb 2-3 honapja vettem meg a Home verziot kemény 27 papirért. -
#5779 maradj az XPnél (egyenlőre) -
Inquisitor #5778 Azért az röhej, hogy a Vista userek alteres driverekkel tudják használni a Creative kártyákat csak ... és nem egyszer volt ilyen W98 vagy XP alatt is.
Amúgy olyan 24-26e lesz az OEm Home Basic, és picivel több (?) a Home Premium.
Mivel a Business egy árban lesz az XP Pro-val, az meg most 38-43e OEM-ben, valahol félúton kell lennie a Basic és Business között. Talán 32-33e? A sima Home Basic nem tudom mennyire van szétbutítva? -
Inquisitor #5777 Ha nincs hozzá meg a hologramos matrica, akkor nem legális. Ha OEM és neincs meg hozzá a számla, plusz az alkatrész, amivel vetted, akkor sem legális. -
baca01 #5776 nekem az xp-m "eredeti", szereztem hozzá ingyen legális serialt amit gond nélkül elfogad bármi bárhol szval van ingyen egy legális xp-m :) -
#5775 Creative sajnos mindig is téli álmot aludt a driverei felett, arról nem is beszélve, hogy a régebbi termékeiket nagyon hanyagolják. De minek vegyek Audigy 2-nél jobb kártyát, amikor a 4 forradalmi változást nem hozott a 2-höz képest, az X-Fi meg biztos akadna az nForce 4-es lapommal. Ha jól láttam Logitechnél sem különb a helyzet setpointtal kapcsolatban.
Ha teszem azt kb. 20ezer Ft környékére lefaragnák az OEM Vista árát, még meg is venném, főleg ha tudom, hogy pár évig nem kellene újabbat vásárolnom. Bár érdekes módon a mostani XP Pro HUN-omat is eredeti regisztrált példánynak ismeri fel a Microsoft annak ellenére, hogy fogadni mernék, rengetegen használják ezt a kulcsot. -
#5774 ha Vista RC2-n fognak menni a játékok akkor maradok Vistánál ha meg nem akkor sajna váltás vissza XP-re :( . Reménykedni szabad :-B -
Inquisitor #5773 Optimista vagy :D
Én örülnék ha a Vista "eljövetele" után 2-3 hónappal már jó driverek lennének, mondjuk Creativnek meg úgy is kell megint fél év minimum ... -
Inquisitor #5772 Mi található meg a Tigerrben az újításokból? remélem nem a felületre gondolsz, mert sírvafakadok.
Amúgy mint írtam a 64 bites Vista jobban megy a gépemebnszemlátomást, mint a 32 bites XP. -
#5771 ja jó lenne :)