40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • agyhalál
    Van valakinek pontos linkje a 64 bites 5600-hoz készűlt hun MUI packhoz? connect.microsoft.com-on nem sikerűlt fellelnem.
    Valaki említette, hogy az Audigy hangkártyája működött You-Pax módosított driverrel. Tud valaki valamit erről?
    Köszönöm.
  • ent
    Ha egy ablakba megjelenik egy hiba jelentés és csak annyit enged, hogy bezár és megoldás keresése, akkor hol tudom azt a microsoftnak továbbítani? Azaz hol tárolja a hibaüziket küldésre???
  • Tomy Lee
    Hát nekem meg nem elegendő a nyelvtudásom ahoz,hogy minden funkcióját értsem a Vista-nak;-)
  • Tomy Lee
    Működik!Nagyon köszönöm nagy segítség volt számomra
  • Inquisitor
    Akinek meg igen, az magyarul se ...
  • DjDano
    Nekem is fenntvolt a magyar MUI pack, de a 5728 felrakása után rájöttem hogy az angol tudásom bőven elegendő a megértéshez/használathoz.. amugy nem igényel egetverő nyelvtudást, finoman fogalmazva
  • Inquisitor
    Elküldtem privátban a linket, de nem tudom működik e még.
  • Inquisitor
    Belinkelte valaki, bár szerintem már kiisedték, de az RC1-5600-hoz jó. Az 5728-as RC1-hez állítólag NEM jó.
  • Tomy Lee
    Örülnék még annak is ha megtalálnám!!De nincs torrenten sem:(
  • TothLaci
    De sajnos csak az RC1-eshez készült változat.
  • Tomy Lee
    Ok,keresem.Köszi!
  • baca01
    torrent...
  • Tomy Lee
    Hi!Tudom már bevolt linkelve valamikor a Vista-hoz készült Hun-Mui pack de nem találom.Kérnékszépen valakit írja ide vagy linkelje be.
  • TommyC
    aha, kösz széen, épp oda reisztráltam előbb, szal úton vagyok...majd még szólöo =)
  • Newfronter
  • TommyC
    és a kódot hol kapom meg?...
    mert most felmentem a windowsvisa.comra, és leszedem az RC1et...
  • Newfronter
    De az érdekes, hogy az RC2 után kb 2-4 hetet javítanak, és ki is adják a végleges Vistát utána. De mindenképp felrakom még az RC2-őt, mert ha benne van a bugom még mindig, akkor megsorozom őket még egy kis melóval.
  • ProGabe #5633
    beta 2 óta minden buildhez jó az akkor kapott CPP kód
  • Inquisitor
    Hivatalosan az 5728 a "legújabb", azt le lehet az MS-től. Persze teepítő kód kell hozzá. Van újabb, jelen esetben a lenti 5743, de az majd péntektől elérhető, de csak korlátozottan. persze ilyenkor megjelenik a nette, de ahhoz nem jó szerintem a "sima" kód ...
  • FLeK0
    www.windowsvista.com !
  • TommyC
    aha...és a mostani legújabb vista-t le lehet szedni valahonnan?...
  • Inquisitor
    #5614, de legalább magyarul is ide került ;)
  • Evogordon
    bocs ha volt már

Pénteken jön a Windows Vista RC2
    [2006. október 03. @ 12:26 - Berkenye]
    A Windows IT Pro információi szerint ezen a pénteken, október 6-án kerül gyártási fázisba.

A Microsoft még szeptember elején bocsátotta ki az RC1 változatot a tesztelőknek, az utolső kibocsátott átmeneti változat a 5728-as build volt szeptember végén. Az 5743-as build fog megjelenni Windows Vista RC2 jelöléssel. A szokásos óvatossággal béta tesztelők, MSDN és TechNet előfizetők kapják majd meg. A megszokott lépéseken át a végleges termék október 18 és november 8 között alakul ki valamikor.
  • Newfronter
    Jobban fognak... de először még kell egy normális driver Vista alá, ami még nincs.
  • TommyC
    Sziasztok!
    Szerintetek a játékok jobban mennek a vistán, mint az XP-n?
    különben egy Acer gépem van
    AMD Sempron 3200+ (mobilty),Ati X200M 128mb, 1GB DDR2...
  • Newfronter
    Ebben a hónapban lezárják a kódot, tehát a hónap végén lezárul a fejlesztés.
  • Caterpillar
    A PC gyártók november elején fogják megkapni, ha minden igaz... Állítólag pénteken jön az RC2!
  • FLeK0
    nem hiszem hogy soknál lenne ati, inkább intel vagy esetleg nvidia, úgyhogy kényelmeskedhet az ati :(
  • Zsoltika 007
    Nem idén kapják meg a nagyvállalatok?
  • FLeK0
    Mi köze az ms-nek az ati driverhez? sikátorokban rugdosnák a földön az atis fejlesztőket ha nem csinálná meg.
  • Inquisitor
    Van még 5 hónapjuk befejezni, nem?
  • Inquisitor
    Amit beidéztél, az a meglehetősen régi RC1 driverről szól.

OpenGL nem része a drivernek, legalább is az MS szerint, ezért ez nem meglepő. A Crossfire/SLI dolgokról meg volt olyan pletyka, hogy nem fogja támogatni (jelenlegi formájában?) a Vista (???), bár ezt erősen megkérdőjelezném ... de nem lehetetlen.
  • ent
    Az nvidia legalább dolgozik:

Release Highlights:

These drivers are only compatible with Windows Vista RC1 build 5600.16384.060829-2230 and higher, and should not be used with other versions of Windows Vista.
    Includes the new NVIDIA Control Panel. Please visit the NVIDIA Control Panel website for more information.
    Includes OpenGL driver for compatibility testing.
    Improved application compatibility and performance.
    For a full list of fixes issues, please view the Release Notes.
    Release Notes - 96.33
  • ent
    The following ATI features are not supported in the Catalyst® Vista RC1 driver for the Microsoft Windows Vista operating system:
    · CrossFire™
    · Catalyst® Control Center Video aspect page
    · OpenGL

Bárcsak egyszer ezek is lennénk, mondjuk holnap?
  • Inquisitor
    Múlt heti infó, de inkább 2x, mint 1x se. ;)
  • bertino
    Az ATIé az első hitelesített VGA Vista driver

sry ha már volt
  • Sorcy
    Microsoft this Friday will ship the final pre-release version of Windows Vista and, unexpectedly, will name the release as Release Candidate 2 (RC2). Previously, Microsoft had publicly asserted that it would not ship an RC2 milestone release of Windows Vista. But don't let the name fool you: RC2 is really just a standard interim build of Vista and will not be given out to millions of users as was RC1.

The RC2 build is 5743, and Microsoft is currently testing it internally. As with the previous interim build, 5728, RC2 will be given out to beta testers, MSDN and TechNet subscribers, and a random, limited selection of Consumer Preview Program (CPP) members.
  • Pheaper
    én ezt szedem

vista_5600.16384.060829-2230_x86fre_client-lr1cfre_en_dvd.iso
  • DjDano
    Én Firefoxal szedtem le a 5728-as buildot, teljes sikerrel :)
  • FLeK0
    nincs