490
Help
-
Anee #20 Hát nemtom én most e két telefont néztem ki magamnak:
illetve
Úgy igazán jobban tetszene a 87 csak árban...
de a 67 meg túl nokiás -
#19 Egyik oszt. társamnak, ilyen aranyoskája van...komoly cucc...
-
#18 őreá gondoltál ? :)
Kinézetre ezek a telók a szimpik, amúgy nekem is elegem van a szappantelókból, főlleg, mert nekem is, olyan van, mondjuk kész csoda, h. még működik :D ahányszor már leejtettem...
-
Anee #17 Azért még emberi árban.
Coine:Ne T65-öt vegyél ha Ericcson mellett adod le a voksodat hanem T66-ot.Az kisebb s talán valamivel többet tud..csak drágább s egyik mobilforgalmazónál se nagyon van.De a T68 után az a második legszimpibb Ericcson -
#15 nagyon lehúzták mikor érdeklödtem felőle az egyik gsm boltban... aszondták szar az egész..amugy szvsz nem rxont kéne venni ganem nokia-t értelmesebb menü könnyebb kezelés.. ha rxon akor csakis t68... amugy nekem is ez tetszik alegjobban most az rxonok között( a t65) mondjuk a gombjai nem tetszenek... de az 8 -
#14 Szerintem árban van. Bár ilyenem nem volt, de volt már Ericsson-om, úgyhogy személy szerint csak legvégső esetben venném meg, de ha nincs bajod a céggel, akkor jó lehet. -
#13 9210i? Az is kevés embernek van :) Ilyen még a 2110 is :)))) -
#12 Ericsson T65-ről mi a véleményetek ?
-
Anee #11 Panasonic GD67/87-es mennyibe került pesten bruttóba kártyafüggetlenül?
Ezeket néztem ki magamnak...semmiképp se néptelefont akarok -
zero_cool51 #10 nem tud vki olyan warez oldalt, ahol nokia cuccok vannak? logomanager, stb.. -
#9 Belefér. Nem is drága, nem is tud keveset, bár kicsit csúnyácska szerintem. Jól jársz vele, ha el tudod viselni a külsejét.
Esetleg további info-ért elmehetsz a www.telefonguru.hu oldalra. -
zero_cool51 #8 én ,kinéztem magamnak a 3510-est. vélemények? ha jol tudom, a memoriája mint a 6210-nek (150 sms, 50 képüzi. -
#7 T720
ha van pénzed
nem tudtok valakit aki betanít a mobiltelefonok javításába?
-
#6 J70 jó teló annyiért, amennyiért adják. Persze vannak sokkal jobbak is nála, csak azok drágábbak. -
#5 A GD 76 vagy melyik (az új színes kijelzős) már nem olyan gázos. :) Bár az ikonjai elég gagyik :) -
Tovi #4 És mi a vélemény a Sony J 70-ről? Jók ezek a telók, vagy csak szupercsicsásak? -
#2 6310i, 6510 vagy 8310. Ezekkel érdemes ma kezdeni, ha telefont akarsz. Ha multimédiás kütyüt, ami drága, de legalább alig használod az extráit, akkor 7650 vagy T68i. A 6210 és a 8210 felett eljárt az idő. -
zero_cool51 #1 rászántam magam a jó öreg 3210-esem lecserélésére. na most milyen telot vegyek? 33-as széria nem kell, mert mindenkinek már az van. én a 6210 és a 8210 között filózok. mindenképp nokia kell. vélemények?