490
Help
-
#187 mas kerdes hogy ha nyaralni mesz mi a szarnak kapcsolod be a telefont... -
#186 telefont nem azert vesz az ember hogy eladja... kiveve ha kereskedo :D -
#185 Ez nagyon igaz. :) -
#184 Én voltam már ezzel a telóval 5-7 napot töltő nélküli helyen is. Nyaralás. Mégis élek :) -
#183 és mivel a LiP aksik is bármikor tölthetőek, ez meg nem az a típusú teló, amit kirándulók vesznek, akik 1 hétre eltávolodnak esetleg minden energiaforrástól, ezért fel se tűnne, mivel mindennap pihenhet este a töltőn... -
#182 Tudomásom szerint csak a 9210i és a 7650 színes még. A 3510i és a 6610 még nem kapható. -
#181 lehet, hogy pár ezressel nehezebb, de utána simán eladhatod...és használt telefonok között a legnépszerűbb...
írjam lasabban?:) -
#180 az eu piac sokkal konzervativabb mint a japcsi ide azert erkezik kesobb a szines kijelzo -
#179 Ez igaz. De így a 750-essel is elmegy 10 napot :) -
#178 amugy nem is egy szines kijelzos nokia van mar... -
#177 ellenpélda: az alca 701 is ilyen pici, van rajta egy 780as LiP aksi, ezzel 8-9 napig rezzenés nélkül elmegy... 2 éves modell.
rápakolnak egy 800-1200 körüli szintén LiP aksit, (a 750es Li-Ion helyett) és kiröhögi, a színes kijelző miatti apró energiafelvétel-növekedést... :) -
#176 majd a miscrosoft telo :D az penge lesz :DDD felteve hogy olyan minoseg lesz mint a tobbi ms hardware, a szofvere meg lehetne ux :D -
#175 egy határidőnaplónál mondjuk igencsak nem jön rosszul... netezésnél se árt... a többi a fun része.
(pda telefonok rulz :o) ) -
#174 Jól olvasod. A Nokia nem kapkodja el az új dolgokat. Emlékszel, hogy WAP is először a 7110-ben volt? De igaza is van. Ez a kis akkumlátor nem is bírná a színes kijelzőt. Merülne, mint gép :) -
#173 minek a szines kijelzo... ha az kell, minimum pda meretu legyen, mi ertelme a 2*3 centis displaynel hogy szines? -
#172 6510 igencsak felsőkategóriás eszköz... de én kizárt, hogy kihasználnám a dolgait :) egy nyomorult színes képernyőt azért megérdemelt volna szerintem... jól olvasom, hogy nincs? -
#171 az adatai jok, a minosegerol nemtok mit mondani, es nalam elorebbvalo a megbizhatosag, mint hogy mindenttudo legyen -
#170 Látod? Mégiscsak jó az a telefon, nem csak azért mondom, mert nekem olyan van :) -
#169 nekem teccik a pénztárgép dizájn :)) sajnos még csak dummy volt a kezemben belőle - nagydarab szegényke... fele ilyen vastag lenne, akkor sokkal kellemesebbnek tűnne :) -
#168 Legalább nem kell pluszban rádugni a CommuniCam-et :) -
#167 a6510 meg adatait nezve jo, vegre kicsi es sokat tud, ez a 2 nokianal nemigazan passzolt ossze. -
#166 hasznaltal mar olyat? nekem eleg benanak tunt. eleve ez a penztargep kinezet :D -
#165 Hát megnéztem. Az az antenna kriminális :) -
#164 nemtudom.. nemhiszem... -
#163 Dehogy miért tűnt el... :(((((
Mindegy. Leírom újra. Szóval a Peugeot 706 régebbi modell, de szerintem szebb, mint a 607 és nagyobbnak is tűnt. :) -
#162 7650 fun :) azt nem leszólni... -
#161 Nemnem! Az a Nokia 5210. Az "OTTVAN" :)))))))
Remélem láttad a reklámját :) -
#160 Eltűnt Pheel 134-es hozzászólása.
Szóval arra válaszoltam a 142-ben, hogy köszi. -
#159 Nem olyan, de az emberek nem ismerik és kinéznek belőle bármit :) -
nem olyan mint egy Alcatel -
#157 akkor nagymertekben hasonlit a 7650 re :D -
#156 Nemértem alogikát. -
#155 pheel: ottvan - google keresés simán kidob pártíz képet, ha ez nem látszik...
hedszetesek elég zavaróak tudnak lenni... :)) -
#154 Kiváló egy l-lel :) -
#153 És ami a legviccesebb, múltkor odajött egy emberke és megkért, hogy mutassam már meg azt a kis Alcatel!-t, amivel az előbb beszéltem. :) Akkor nem volt headset :)
Szóval menőzésre kiválló :) -
#152 talán... elég robosztus egy eszköz... kb mint a régi nokkja tégla :) (bár nemtudom mennyire törékeny, nem vertem fejbe vele senkit :) ) -
#151 Namost ez a kép nekem nem jön be vagy nincs ott? :) -
#150 Na most ha azt gondolod, hogy én menőzök a telefonommal, tévedsz. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy milyen a 6510. Az ideje nagy részét a zsebemben tölti és ellentétben az előző Ericsson-ommal, sosem teszem ki onnan, mert ez nem nyomja a zsebem, ha leülök. Szóval vagy zsebben van, vagy az asztalomon. Telefonáláskor pedig max 1 headset látszik jellemzően.
Tudod milyeneket mulatok azon, hogy az emberek nem értik minek vagy éppen kihez beszélek? Ugye nincs a fülemen a telefon :) -
#149 önvédelmi eszköz :) -
#148 de akkor a nokia a legeladhatóbb használtan...
és ezt nem azért mondom, mert nekem nokiám van :)mert akkor dicsérhetnék nagyon sok telót...