Telefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
a6510 meg adatait nezve jo, vegre kicsi es sokat tud, ez a 2 nokianal nemigazan passzolt ossze.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
hasznaltal mar olyat? nekem eleg benanak tunt. eleve ez a penztargep kinezet 😄

Pheel
Hát megnéztem. Az az antenna kriminális 😊
Dzsini
nemtudom.. nemhiszem...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pheel
Dehogy miért tûnt el... 😞((((

Mindegy. Leírom újra. Szóval a Peugeot 706 régebbi modell, de szerintem szebb, mint a 607 és nagyobbnak is tûnt. 😊
Dzsini
7650 fun 😊 azt nem leszólni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pheel
Nemnem! Az a Nokia 5210. Az "OTTVAN" 😊))))))

Remélem láttad a reklámját 😊
Jano
Eltûnt Pheel 134-es hozzászólása.
Szóval arra válaszoltam a 142-ben, hogy köszi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Pheel
Nem olyan, de az emberek nem ismerik és kinéznek belõle bármit 😊
Jasmin

nem olyan mint egy Alcatel
Laalee
akkor nagymertekben hasonlit a 7650 re 😄

Lteebee
Nemértem alogikát.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
pheel: ottvan - google keresés simán kidob pártíz képet, ha ez nem látszik...

hedszetesek elég zavaróak tudnak lenni... 😊)

Pheel
Kiváló egy l-lel 😊
Pheel
És ami a legviccesebb, múltkor odajött egy emberke és megkért, hogy mutassam már meg azt a kis Alcatel!-t, amivel az elõbb beszéltem. 😊 Akkor nem volt headset 😊

Szóval menõzésre kiválló 😊
Dzsini
talán... elég robosztus egy eszköz... kb mint a régi nokkja tégla 😊 (bár nemtudom mennyire törékeny, nem vertem fejbe vele senkit 😊 )

Pheel
Namost ez a kép nekem nem jön be vagy nincs ott? 😊
Pheel
Na most ha azt gondolod, hogy én menõzök a telefonommal, tévedsz. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy milyen a 6510. Az ideje nagy részét a zsebemben tölti és ellentétben az elõzõ Ericsson-ommal, sosem teszem ki onnan, mert ez nem nyomja a zsebem, ha leülök. Szóval vagy zsebben van, vagy az asztalomon. Telefonáláskor pedig max 1 headset látszik jellemzõen.

Tudod milyeneket mulatok azon, hogy az emberek nem értik minek vagy éppen kihez beszélek? Ugye nincs a fülemen a telefon 😊
Jasmin
önvédelmi eszköz 😊
Jasmin
de akkor a nokia a legeladhatóbb használtan...
és ezt nem azért mondom, mert nekem nokiám van 😊mert akkor dicsérhetnék nagyon sok telót...
Lteebee
Mondom,már leszoktam errõl.

Két haverom is vett mostanság néptelót(ilyen képernyõvédõset) és vagy félórán át prüntyögtek vele szombaton a süsüben. Tök égõ volt,mert még nem ment a zene.

Dzsini
pedig mindig pont az a legjobb, ami épp neked van nem? 😊

Lteebee
Akinek nemjó, ami az átlagnak jó, az vagy átlagfeletti, vagy azt hiszi.

A "többiben" épp az a jó szvsz, hogy kb féláron nyújt legalább annyit,mint egy nokia.

Tehát ha más gyártó 70Ft alatt nem nyújtja azt, amit vársz, akkor neked valszeg egy 100-150Ft-os telód van.

Én itt most befejeztem.
Nekem márrégen nem szándékom meggyõzni a világot, hogy a legjobb a samsung(v. akármi más), csak mert olyat vettem.

Dzsini

õ lenne az... egy fantasztikusan buta, logikátlan (még a régi ericssonoknál is furcsább, pedig az se volt semmi), és gyenguci eszköz volt... egyike a kevés furcsaságnak: néma mód nem volt (rezgõ természetesen nincs), billentyûzár szintén hiányzott - teljes telefon-lock volt, ami minden gombot lezárt kód beírásig - kivéve a kikapcsológombot, amit meg úgy helyeztek el, hogy véletlenül könnyû legyen megnyomni... az aksi egy hirtelenebb mozdulatra leugrott a hátuljáról, így hirtelen ennyi... elég hamar menekültem tõle 😊

Lteebee
Nekem volt 3210,azóta is bánom,hogy volt.

Jano
Kösz!

Jasmin
nem ismerem, hogy néz ki?
Pheel
Buliban, részegen 😊
Jasmin
az volt a második, amikor kezdték levinni az árát...
hol hagytad el?
Dzsini
nekem motorola m3888... na az volt egy érdekes esettanulmány 😊

Pheel
Ha ez rám vonatkozik, akkor nem igaz, mert nem vagyok Superman és a telefonom sem volt annyi 😊
Dzsini
Jasmin: most nem rólad volt szó mint virág 😊)

Pheel
Nekem 3210. Azóta is bánom, hogy elhagytam 😊
Jasmin
nem mindegy...kutyatej és jázmin
Jasmin
😊
ez jó volt
Jasmin
én is: ÁtlagGizike (a Rózsika nem tetszik)...
Elsõ telefon?
Nekem Alcatel One Touch 😊 nem is az a kisebbik, hanem az régebbi sötétzöld.
Dzsini
css.. mindegy 😊 virág-virág

Dzsini
Nericcson? 😊

Lteebee
Pedig a 6-os és a 8-as a nyerõ!

Lteebee
Egy átlagon felüli ember vezényletével, akinek 70000 alatt és nem nbetûvel nem is telefon a telefon.

Lteebee
Itt most eszmecsere folyik a telókról.
Nem vagyok az offtopic ellensége,deeddig ez egész jó.

Dzsini
nya, csak belekezdünk az ár-teljesítményesdibe...
szinte mindenkinek elég papír-ceruza+belépõkategóriás teló - ezt lovagolta meg régebben a nokia és lett piacvezetõ, és mostanában, hogy a siemens alájuk ajánlott (az A kategóriás cuccaival, meg hogy a 35-ösöket, amik igencsak nemrosszak fillérekért szórja), át is vette a vezetést..

Jano
A zh a 607. Vagy az egyterûre gondolsz, de az 806. Vagy a 706-ot most mutatták be esetleg?

Pheel
De gondolok. Voltam én is átlagPistike. 😊
Jasmin
Arra nem gondolsz, hogy valakinek ennyire telik? Nem kell azért lehúzni, mert te megengedhetsz magadnak egy magasabb árfekvésû telefont...
Dzsini
high-end kategóriában meg igencsak durva dolgok vannak... ott szerintem inkább a pda-jelleg az, ami igazán megfelelõ cucc...

Pheel
Hogyne lennének!

Csak lusta vagyok mást megszokni, ha ez olyan logikus nekem 😊
Pheel
Aje. Nem láttál még olyat? A Peugeot zászlóshajója 😊

Jasmin: bocsi! Befejeztem 😊
Dzsini
pheel: de azért tessék elismerni, hogy vannak jók a többi cégnél is :o) (most már csak a kötözködés kedvéért...)

Jasmin
hát akkor a pözsó sehol nem lenne...szerintem