490
Help
-
#227 Telit GM 824 (?):
-
#226 nem nézegetni, kipróbálni -
#225 LG 510W:
-
#224 amikor nezegettem hihetetlen gany munkanak tunt a kivitelezese, es nem csak nekem. -
#223 aaa igen :) a pénztárgép :)) -
#222 pofásan néz ki :)
én még mindig a jó öreg nokia 3210-esemet törögetem :) határozottan jól bírja, tegnap is akkorát laffant, hogy azt hittem, millió darabra hullik szét :) azóta is köszöni jól van, s ezt nagyon szeretem benne :) -
#221 Nincs pénzük feltöltőkártyára. :D -
#220 nekem ez nagyon bejön, csak az kár, hogy eléggé nagy:
-
#219 ilyen volt nekem, persze nagyon kevés ideig :)
mp3-as huncutság van benne... -
#218 látom ma is pörgött rendesen a topic :D
nekem anno (2 éve nagyon bejött az a teló, de még mindig túl drága...
-
#217 annak is ronda :D -
#216 Egy elfuserált TV távirányító :) -
#215 Miért ne lehetne? Kiadták a szolgáltatóknak, hogy teszteljék, de Te meg Én nem vehetjük meg. -
#214 bezonyam :D brrrr -
#213 oops, európai kis e vel... -
#212 Akkor a nokia.com on az Európai készülékeknél miért lehet kiválasztani? -
#211 Erre gondolsz? :)
A 7210 szerintem nem csúnya... Inkább érdekes :) -
#210 A 6650-es nem jött ki, csak bejelentették, hogy ez lesz az első 3G-s Nokia telefon pár év múlva... -
#209 a 7210 nel mar csak az a telo lesz gusztustalanabb amin kor alakban vannak a gombok :D -
#208 előbb elrontottam a 6650es linkelését:
-
#207 A most megjelent 6650es, és 7210es is színes.
6650:
Ezzel a telefonnal már rövid videókat is fel lehet venni, nem csak állóképeket csinálni!
Egyébként nem értem minek kellett rá antenna. Már jó ideje nem adott ki antennás telefont a Nokia, ez visszalépés szerintem.
A 7210 es meg eléggé furcsa telefon..
-
#206 Kitűnni igen. De általában az olyanok csak villognak vele és nem használják :-P -
#205 altalaban a kompexusokban szenvedo egyenek probalnak valahogy kitunni, kitudja talan egy draga telefonnal? :D -
#204 egyik sincs már :) tökéletes vagyok :)) -
#203 Neked üldözési mániád vagy kisebbségi komplexusod van. Nem nézek én le senkit. Magamról beszéltem csupán. :) -
#202 nincs kocsi sem, vonattal, stoppal is lehet utazgatni... szerintem sokkal inkább fun :))
hasznos LEHET - de nem kötelező, és nem lesz a másik kevesebb attól, hogy neki nincs vagy nem így gondolja. ott volt nálam Bécsben is, de nem volt szükség arra, hogy bekapcsoljam. minek, ha jól elvagyok nélküle :) -
#201 :)
De ami ma már van, azt miért kéne nélkülözni, amikor nagyon hasznos lehet? -
#200 Nem a telefonnak élek. A telefonnal. -
#199 én se tudom, hogy bírom ki a nyaralást a Bahama szigetek nélkül... -
#198 Olcsóbban cserélhetsz új és jó telefonra, ha ezt megunod :) -
#197 Kissé mintha cinikus lennél :)
Nem tudom, régen nem volt autó és az emberek túlélték, de nem jobb azzal menni nyaralni? :-P -
#196 de azért nem árt, ha veszteség nélkül ki tudsz szállni....hiszen ez is egy befektetés...
-
#195 hogy is bírtam ki az elmúlt húsz körüli évet telefon nélküli nyaralással... döbbenetes... -
#194 a telefonnak elni meg balgasag -
#193 Nem ideális, hanem kötelező. :)
Telefon nélkül nyaralni felelőtlenség. :) -
#192 ízlések és igények :)
(meg pofonok, ha nem teccik amit mondok ;) ) -
#191 Nagyobb társasággal való nyaralás esetén még helyben kapcsolattartásra is ideális, de minek magyarázzam? Jó az :) -
#190 ...csak azt keresem, akit akarok, a többiek sms-ét 2-3 esténként 1x elolvasom... vagy sem. :) -
#189 A nyaralás arról szól, hogy olyan profilra állítom a telefont, hogy csak az kereshet, akinek megengedem. :)))) -
#188 pheel: nem erről volt szó :)) leírom egyszerűbben: ellustulták róla a színes kijelzőt :o) simán ráfért volna, nem lenne drágább vagy roszabb teljesítményű :))
(egy nyaralás meg arról szól, hogy a telefon ki van kapcsolva, mert NYARALOK! :)) - úgy meg hetekig bírja merülés nélkül)