490
Help
-
#401 NAgyon jó. Megveszem ezt, feltéve, hogy van rajta plifonikus csengőhang :))))) -
#400 Szarul van megcsinálva ez a thematrixephone.com
csak legalább rájöttem, hogy hol a kijelzője :) -
#399 ott van a felső hangszóró alatt... nézd meg a thematrixphone.com-ot, ott rajzban mutatják ahogy kinyílik-felcsúszik. -
#398 Figyusz! Van egy hülye kérdésem. Ezen a telefonon hol vana kijelző? :) -
#397 de a 8110 az telefon volt, ez meg elektrosokkoló :) De elehet, hogy ez egy hangfal Hi-Fi-hez, csak megtéveszt a kinézete és elektro-sokkolónak látom :-D -
#396 mutass egy samsung telefont ami hasonlít erre :) -
#395 igaz hogy mindenki 7110 est vett mert azthitte hogy az a matrixphone :D
szoval lehet nem lesz akkora uzlet ez a samsungnak :DD -
#394 ez DIZÁJN! :) nem értheted... ;) -
#393 Legalább a 8110 emlékeztetett telefonra és funkcionális kinézete volt. Na de eeeeez... :) -
#392 nem kétlem :) nagy pénz lehetett a Samsungéknak hogy ők lehessenek azok akik a film telefonját megcsinálják... de megérte nekik szinte biztos. (hacsak nem bukik hatalmasat a film...)
jóval extravagánsabban néz ki mint a N8110 anno :) www.thematrixphone.com -
#391 Jópofa. Biztos páncélozott is :-D -
#390 Nem hiszed el, de venni fogják, mint a cukrot... :( -
a Matrix Reloaded telefonja... hátöööö :))
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20110 -
Bizge #388 Sziasztok !
Siemens A40-hez milyen unlock progit ajánlotok?
-
#387 Mehehehe! -
#385 Nekem csak R310-esem volt. Azóta valahogy jobban értékelem a kicsi és könnyű telefonokat :)
Mellesleg N3210-zel kezdtem. -
#384 Gondolom neked is volt 2010-esed vagy 2110-esed. :)) Azt tényleg ki kell rakni, különben a kabátot is lehúzza rólad :) -
#383 Kirakni csak a nagy telefonokat kell, az enyém a zsebemben szokott pihenni. De a Samsung nagy :) -
#382 Sztem is hasznos dolog ez a LED, idáig nem volt problémám vele. -
#380 te szobaállsz RXon ossal? :D
amugy engem nem zavart, legalabb sotetben is megtalatam a telot. a masik meg nem kell kirakni az asztalra... -
#379 Titeket nem zavar, hogy egy bazi fényes led villog rajta? Engem az őrületbe kergetnek még az ismerőseim Ericsson-jai és Samsung-jai is, ha véletlenül együtt sörözünk :) -
#378 A LED ? Most kéken, így illeszkedik a háttérvilihez.
bejövős teló -
#376 Előszőris kell egy szervízkábel vagy adatkábel, szóval egy kábel :) Aztán nézz körül a mobile.box.sk-n a Siemens részlegben, ott van asszem vagy 3-4 A35 unlocker progi. Ezek közül mind jó. Csak a telcsi szoftverét találd el vele, és ki fogja ütni. Ezt csak azért tudom ilyen biztosan, mert a napokban ütöttem én is egyet.
De arra figyelj, hogy nem minden kábel jó az A35-höz. Nekem pl.: az M35i-hez vett kábelem csak fölfelé kompatibilis, vagyis C35,M35,S35,x45,x55 stb. Az A35 és A40-el valamiért nem megy, pedig a csatlakozója ugyanolyan... -
#375 Szivesen ;) -
#373 Köszi mindent skacok, én is enneka cégnek az oldalát nézegettem, fel is hívom őket, hogy mit tanácsolnak.Egyébként valszeg adatkábel kell, mivel adatokat töltök rá a telcsire:)..Van infraport is pc-hez, amit mint külső eszközt lehet rácsatlakoztatni, ebből is több fajta van, csatlakozás szempontjából (alaplapi, soros port, USB), és árban sincs nagy különbség, szal lehet ez lesz a befutó:)..Bluetooth-al nem is foglalkozom, az rohadt drága dolog:)..Szal mégegyszer thx mindent!:) -
#372 A Thököly GSM et én is csak ajánlani tudom Gery! Nagyon korrekt áraik vannak, és megbízhatóak. -
#369 Kétkártyás hátlap van, kb. 3-4 körül lehet ilyet szerválni, a mobil kiegészítős boltokból.
Függetleníteni minden telefont lehet, hiszen gyárilag mindegyik független, majd csak a Westel/Voda/Pannon köti a saját hálózatához, amikor eladja neked, vagyis megveszed. Bár a 62xx, 63xx-asokat egy kicsit bonyolultabb függetleníteni, mint az alacsonyabb kategóriás nokiákat. Ha mégi elmész függetleníteni, az ne felejtsd el említeni, hogy i-s a mobil, vagyis nem 6310-es, hanem 6310i. :) -
#368 Alapból kétféle kábel van: adatkábel és szervízkábel. Elvileg nem ugyanaz a kettő. Én úgy tudom, hogy az adatkábellel lehet pl.: netezni, és pl.: logókat, csengőhangokat tölteni a telóra. De hogy akkor a szervízkábel mire való, azűrról gőzöm sincs. Mindegy. Neked adatkábel kell, a legjobb az, ha egy mobilos boltban érdeklődsz. -
#367 Persze, a megfeleő programmal, és kábellel kell felnyomni a telóra. -
#366 Hellosztok!
Kérlek segítsetek!
Egyéves Vodkafone előfizetésem van, amit a múlt nyáron kötöttem.
A telefon S45, amit szeretnék frissiteni "i"-s szoftverrel. Minden megvan hozzá (Siemens S/ME 45 tools 1.2;"i" szoftver)
A kérdés: a frissités függetleníti a telcsit? Merthogy a szerződés azt írja, hogy azt nem szabad, mert az akciós készülékárból fennmaradt összeget ki kell fizetnem stb.
A másik, hogy egy kis otthoni beavatkozásra (fissités) is ugyanez vonatkozik? A garancia tudom, hogy megszünik, nem az a baj.
Ja és írjátok le, hogy megy a készülékcsere előfizetés esetén (lehetőleg Voda), még nem volt ilyenben részem. <=A nyáron fogom lecserélni a telcsit.
Köszönöm!! -
#365 Valaki tudja hogy lehet e a Nokia 6310i-t függetlenítettni? mert nekem az van és két kártyám de kártyafüggő és félek bárkinek is oda adni hogy süse ki, előtte érdeklődöm, hogy lehetséges-e? és ha igen akkor van e hozzá kétkártyás okosság (belső fal amibe mindkét kártyát lehet rakni) és ezek mennyibe kerülhetnek az utcai árfolyamon?
Köszike előre is :D -
#364 És lenne még egy kérdésem.Tegnap vettem egy T68-as telcsit a vodánál, és szeretnék hozzá egy adatkábelt, de nem internet céljából, hanem hogy a pc-n levő képszerkeztő szoftver által módosított képeket rá tudjam tölteni a telcsire.Most néztem egy mobiltartozékokat árusító cég oldalát, és ott több féle kábelt is árulnak.Milyen tipus kéne ahoz, hogy ezt a műveletet végre tudjam hajtani? -
#363 MMS üzeneteket saját magam is szerkeszthetek? -
#362 Erre a megoldás az, hogy a Flasht memoriáját, vagyis a telefon szoftverét újra fel kell telepítened. Próbálj meg szerezni egy másik C45-öt és az UniSiemensel szedd le vele a Flash-ét, majd nyomd föl a rossz telcsire, és menni fog :) -
#360 Nyah, megvan a Samsung.
elég baba -
Road Lee #359 pontosan!
azért vettem + a kölöknek :O) -
#358 Beteszteltem ezt az LG telót...háát...nekem nem ilyen lesz az tuti. Aranyos, de gyerekes.
Az animált menü a shongoku emberkékkel, meg úgy az egész :) -
#356 Ha a fórum fontosabb topicjait átnéznéd, akkor találnál erre is megoldást. De én megtettem helyetted. Az 0day wareznél találtam a megoldást, ahol egy gyereknek ugyanez volt a gondja. A megoldás az UniSiemens nevű program.
Itt a link: unisiemens :) -
#354 Nincs valamelyikőtöknek 8110-ese fölösleges, esetleg működésképtelen, vagy csak alkatrész?
8110-esre keresek komplett hátlapot, mert amit kaptam a telefonnal (ajándékba), azt az előző tulaja a földhöz ba**ta a 2.-ik emeletről, és egy kicsit tropa, de csak a hátulja.
Viszont sehol sem találok hozzá hátlapot, még a novák piacon sem :( -
#353 Megfontolandó :)