48078
-
#8317 nyugi, továbbgondoltam az ötletedet :DDDDDD -
#8316 [PŐK] -
#8315 az ötlet jó, csak nagyot csalódnék (pozitív irányban) az SG vezetőségében, ha bármit is tennének az ügy érdekében
nincs benne $$$ :D -
#8314 szar ötlet? -
#8313 hmmm :) -
#8312 ...biztos gyökér vagyok de javasoltam egy ...ilyet...
:) -
G_ArchAngel #8311 Küldtem privit... -
Lateralus #8310 Ja, senki sem nézte meg, tehát nem az volt a baj, hogy szar állapotban van. Már a telefonban meggondolták magukat. -
Lateralus #8309 Nem a többit nem adom el, kb. ennyi pénz kéne, ami ebből jön, ha jön.
Egy Sigma 24mm F2.8-at, egy Canon 50mm F1.8-at, és egy Canon 28-135mm F3.5-5.6 IS USM-et használok. Sokáig ez a Tokina volt a mindenesem, de a 24mm megvan a Sigmával. 200mm-re annyira nincs szükségem, bár jól jön. A Canon 28-135 meg elég jól használható és a stabilizátor miatt inkább amellett döntöttem, hogy az maradjon. Ez meg csak állt volna és néha, ha nagyobb átfogás kell egy obival, akkor vettem volna elő. Ezért döntöttem úgy, még hetekkel ezelőtt, hogy meghirdetem. Végül is csak ide írtam, be, meg nézány napos gyors határidőre az aprónetre, ott volt is érdeklődő, de túl öreg volt neki, mert már 2 éves. Nem tudom mi tud beöregedni egy objektíven. Meg volt aki egy Canon 28-135-öt akart cserélni, de az egy fokkal drágább kategória és nem biztos, hogy megéri. -
G_ArchAngel #8308 és milyen volt még hozzá?
vagy azt eladtad? -
Lateralus #8307 Ez volt az a másik :) -
Lateralus #8306 Nagyon egyszerű a választás.
Ha szeretnél manuálisan is matani a géppel, tehát kicsit elmélyedni a fotózásban, akkor vedd a Canont.
Ha nem, akkor a Sonyt.
Mindkettővel jó képeket lehet csinálni. -
G_ArchAngel #8305 kicsi türelmetlen vagy...
nekem nincs tapasztalatom, de szinte csak a Canont dicséri mindenki, ezért én sem tudok mást mondani...
a megapixel monitoron vagy szabvány papírkép méretben nyomtatva 3 felett szinte észrevehetetlen és sajnos van egy olyan dolog, hogy a Sony árába a márkanév is belevan kalkulálva, így a Canon ahol inkább a technikáért fizetsz...
-
#8304 melyik tetszik jobban? vedd meg azt, utólag úgyis megmagyarázza magának az ember, hogy jól döntött :D
sodródj az árral :D -
#8303 hálás köszönetem, igen, azt fogom venni. -
G_ArchAngel #8302 régebben nem volt egy másik objektíved is eladó? -
Lateralus #8301 Vettem a dolgot, küldtem egy másik címet.
Igen erről az objektívről van szó. Itt többet olvashatsz róla:
http://www.thkphoto.com/products/tokina/afl-07.html -
G_ArchAngel #8300 Lateratus!
nem jó a webcím, amit privátban küldtél...
Tokina 24-200 - ez lenne az objektív? -
#8299 hmmm... pl yoz?:) -
#8298 segijjetek.
sony dsc p 73 ( 4mpix ) vagy canon a85???
és ha igen, miért melyiket? ( indok) köszönöm!! -
Dzenu #8297 Ja télleg!
htx!, bár 16-os rekesszel biztos nem fogom kipróbálni :) -
G_ArchAngel #8296 #8293 Neked szól, ezek a tűzijáték ajánlott beállításai... -
Dzenu #8295 Mivel terjedőben a Minolta tulajok lelkes tábora itt is, ajánlom figyelmetekbe eladó vakumat:
Minolta 2500D renszervaku, jó az összes digitális Minoltára (A1-Z1), és az analógokra is. Új ára 40e körül van (vicc kategória), én 25-ért adom.
sry -
#8294 dang! 20.áig kár hogy nem lesz meg a gép :/ -
G_ArchAngel #8293 Robert Caputo: Fotóiskola
10-30mp-es záridő, hosszabbat nem érdemes használni, mert elkenik a petárdák egymás fényét:
125-200 ISO - 11-es rekesz
400 ISO - 16-os rekesz
állványról természetesen -
Dzenu #8291 Tüzijátékot milyen beállításokkal érdemes fotózni? -
Lateralus #8290 Időm nem lesz fotózni, de teszek fel valahová képeket és elküldöm a címet. -
G_ArchAngel #8289 azért nem arra gondoltam, hogy karcnélküli, ezt egy 2,5 éves géptől nem várnám el:)
egyébként feltaláltak egy bizonyos tárgyat, ami az ilyet megoldja: t-vel kezdődik, 5 betű, és reggel igyekszem nem belenézni:)))
holnap, ha van időd néhány fotót csinálnál?
utcakép, házak, emberek... -
Lateralus #8288 Nincsenek fent képeim.
Sajnos nem tudok fotót csinálni, mert nincs másik gépem.
Ha azt mondom, nincs rajta karc, akkor hazudok, ha azt mondom karcos, akkor is, mert elsőre elég nehéz rajta találni, de ha egy nagyítóval, vagy vizslató szemmel végigpásztázod akkor találhatsz rajta. Esztétikailag A- állapotban van (azaz 5-ös alá) :) -
G_ArchAngel #8287 jah, és a gépedről tudsz fotót csinálni (mennyire karcos...stb...) -
G_ArchAngel #8286 nincsenek vhol fotóid? -
#8285 én is gondoltam erre és egy Szmena vásárlás ötlete ugrott be :) -
Lateralus #8284 SD10-hez képest felbontásban elmarad. Ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Ez a 3 megapixel, nem az a 3 megapixel. -
G_ArchAngel #8283 hogy végre normális géped legyen:DDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #8282 az infraképet, nekem csak kicsi piros x van... -
#8281 én miért venném? :) -
Lateralus #8280 Mit ? -
G_ArchAngel #8279 én miért nem látom? -
Lateralus #8278 Azt. Szinte csak a vörös csatorna. Persze van azért infó a többi cstornán is, de nem túl jelentős. Ugyebár a felbontás terén pl. a zöld elég nagy szerepet játszik. -
Lateralus #8277 Nagyban sajnos nem túl rózsás a felbontás, ilyen piciben nem nehéz élesre megcsinálni.