48078
-
#8517 igen, amúgy az enyém is Adoramatól van
giftként jött nekem is, amivel megúsztam a vámot, de kaptam helyette ÁFA-t (máig nem értem)
ja és hasraütve túlértékelték a vámon, vigyázni kell -
#8516 giftként fog jönni, úgyis?
Adorama és B&H Photo a két kiszemelt bolt, mindkettőnél van a keresett vaku, és kioldókábel is, ugyanannyiért.
Ugye ezek a boltok az összes államba szállítanak? -
#8515 LCD-n akar képeket nézegetni :DD -
#8514 Ha ez a fontos, akkor 2.5"-os LCD-vel és 123,000 pixellel plusz sony minőséggel biztos nem lesz gáz.
Kérdés, hogy mire szeretnéd használni? -
#8513 az cool, de számolj rá minimum 25%-ot -
#8512 voáv, úgy néz ki szereztem ismerőst aki elpostázza nekem a cuccosat!!4 -
#8511 ehhez a legjobb kijelző sem elég, legalábbis 100%-osan azzal sem tudod eldönteni, jó-e a kép, ez mindig monitoron derül ki
egy szinten túl már mindegy, hogy 110 vagy 130 ezer pixeles az LCD, csak a nagyon elbaszott képeket fogod rajta kiszűrni
emiatt ne aggódj, inkább a zajszinttel és a kromatikus aberrációval foglalkozz -
#8510 Igenis sok múlik rajta! Egy gyenge kijelzőhöz hiába van nagy CCD-d és sokmillió pixeled, ha nem tudod eldönteni az elkészített képről, hogy elég éles-e ahhoz, hogy megtartsd vagy éppen meg kell csinálni újra.. -
#8509 A #1-et meg kihagyom, mer' rendes :) -
#8508 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093626164
:) -
#8507 "Elsősorban a kijelző képminősége érdekelne"
Ezt nem igen értem, miért fontos ez? Nyilván az gáz, ha szar, de kétlem, hogy szar lenne egy sony kijelzője. Ezen kívül viszont nem értem, mi múlik rajta. -
#8506 tisztelt hozzáértő Urak!
nagy dilemmában vagyok, lészen ugyanis egy fotóáppárát, amit meg szeretnék vásárolni, azonban az interneten olvasott tesztek nem győztek meg maximálisan a jóságáról. A baj az, hogy időm sincs sok... lassan intéznem kell a dolgot. Így tőletek kérnék segítséget a Sony DSC-W1 ügyében. Elsősorban a kijelző képminősége érdekelne és természetesen egy csomó más is. Akinek van ilyen vagy látta már bekapcsolva írja le a véleményét lécci. Az sem baj ha privátba: [email protected]
KÖSZI! -
#8505 tomsolo múltkor a www.streetprices.com-ot ajánlotta, itt lehet keresgélni, de USA-ból nem nagyon szeretnek ide shippelni.... -
#8504 Hát nekem se sok...
Amerikai olcsó online fotósbolt címekkel meg tudtok boNbázni? -
#8503 A múlt héten vettem ilford filmt :o -
#8502 átérzem! nekem ugyanis egy fillérem nincs vakura! :D -
#8501 Ezt szomorúan hallom. SZVSZ az Ilford hp5 az egyik legszebb képet adó ff film. Nagy kár lenne ha eltűnne. -
#8500 Na most vagyok szarban
Nem találok egy olyan boltot sem, amelyik Minoltára való "Sigma EF 500 Super"-t árulna, és ide is szállít ..C -
#8499 de hiszen FULLOS :D -
#8498 lehet hogy nem olvas semmilyen kártyát? -
#8497 ojan ..C -
#8496 dzenu mekhatt? -
#8495 van kedved egy ezresér szarozni? :) -
#8494 Szerintetek mennyit kérjek 4 db Energizer 2100mAh AA akkuért? Eladtam a vakut és bennemaradt ..C -
#8493 Fullos iriver image tank :o -
Cat #8492 Az USA-ban tavaly több digitális gépet adtak el, mint filmeset
Eladó a brit Ilford Imaging, a világ legnagyobb fekete-fehér filmgyártója, amely 125 éven át biztosított alapanyagot elsősorban a profi fotósoknak. A digitális fotózásnak esett áldozatul, csakúgy, mint 12 ezer munkahely (a 27 ezerből) az amerikai Eastman Kodak és 2870 a múlt héten új tulajdonoshoz került Agfa-Gevaert esetében. A drasztikus leépítések és átszervezések dacára mindkét cég kitart a fényképezéshez szükséges filmek gyártása mellett, ami a visszaesés dacára még mindig jó üzlet, de már mindketten építik a digitális korszakba átvezető utat. A Kodak kitűnő digitális fényképezőgépekkel állt elő, többek között a Nikonnal együttműködve, amely maga is analóg gépei gyártásának csökkentését tervezi.
Az Egyesült Államokban tavaly először adtak el több digitális, mint klasszikus gépet, s az amerikai háztartásoknak már több mint harmadában van digitális fényképezőgép. Ezt az arányt a napokban bemutatott eldobható készülékek nyilván megsokszorozzák majd. A CVS Corp. vegyeskereskedés-láncnak már ezer üzletében kapható a folyadékkristályos kijelzővel is rendelkező kamera, amellyel 25 fénykép készíthető, s az ára 19,99 dollár – a kijelző nélküli csupán 9,99 dollárba kerül. Az üzletekbe visszavitt gép memóriájából helyben papírképet nyomtatnak az ügyfélnek vagy cd-re viszik át, maga a kamera pedig teljes egészében újrafeldolgozható – írta a CNN Money. Az Agfa új többségi tulajdonosa, Hartmut Emans más vonalon indul el. Fokozatosan átáll digitális minilaborok gyártására, amelyek a digitális kamerák felvételeit viszik át papírra. -
#8491 Nem próbáltad windóz alol formázni? vagy SD karikat nem lehet ugy?
amugy csak simán nem kompatibilis vele szerintem :P -
#8490 a következőt szerintem leütöm, kezdenek idegesíteni megveszik a sz@rt és utánna engem baszogatnak -
#8489 akkor is röhögd ki, és kérdezd meg, ki ajánlotta neki ezt a márkát, aztán javasolj egy lábtörlőre szarást az illető ajtaja előtt -
#8488 nem itt vette, csak ide hozzák mert szervízpont vagyunk :( -
#8487 megmondom én mi a fasz van, írni kell a HP-nek, hogy tisztelt cég, mától legyenek szívesek másnak eladni a szaraikat, vagy hagyják a fényképezőgépgyártást olyanokra, akik értenek is hozzá
és ha még egyszer bemegy hozzzád valaki, hogy HP-t akar venni, hangosan röhögd ki -
#8486 na akkor egy kis rejtvény:
SD kártya müxik, HP 735-ös most jött csereberendezésként, de nem ismeri fel a kártyát formázni akarja de nem tudja, most mi a f@sz van? -
#8485 majd megnézem, csak az elsődleges probléma az asszony, aki úgy érzi, ennyi befektetés bőven elég volt fotóscuccra, és nem merem neki elmagyarázni, hogy most tartok kábé 1%-nál :D -
Dzenu #8484 Vannak praktikák, hogyan érdemes licitálni, hwsw-n ki lett tárgyalva részletesen.
[NEM OLVASTA] -
#8483 van userem, egyszer licitáltam egy vakura, de amúgy fingom nincs, hogy műxik :D -
Dzenu #8482 :DD
ebay vadászat? -
#8481 ez igaz, de asszem inkább lopok vagy lopatok cuccot, mert ez így nem állapot :D -
Dzenu #8480 Amúgy ha hosszútávon gondolkozol, nem járható út az, hogy minőségi objektíveket veszel 2-3-at, és ha majd ezek meglesznek (1-2 éven belül), addigra sokkal nagyobb választék lesz a vázak között, és 'olcsón' fogsz majd tudni venni egy jóval nagyobb tudású gépet. És erre már rácsavarhatod a jófajta obikat, amiknek sokkal kisebb az értékvesztése, mint egy kompakt gépnek, és várhatóan tovább lesznek használatban. -
#8479 de nincs harag ugye? :D -
Dzenu #8478 :lál