48078
-
consono #11306 Ha már előjöttek az ultrazoomos gépek ti melyiket ajánlanátok a Minolta Z2, Fuji S5500 Olympus C765 UZ hármasból? Mindegyik 4 MP, 10x zoom és az áruk is kb ugyanannyi... Nem nagyon tudok dönteni... Illetve a Pana FZ3-at választanám, de az már tényleg túl sok pénzben van, ezek is a határt feszegetik, de mindenképpen nagy zoomot szeretnék... -
#11305 az S602nek is vannak makroképességei, de egy lencse NEM LEHET mindenre jó :) (vagy igen, de akkor nem lesz egy árban egy kisebb zoomátfogású, kicsit nagyobb fényerejűvel) -
#11304 "cipőt a cipőboltból"
szerinted véletlenül írták rá, hogy "MACRO"? :D
-
G_ArchAngel #11303 nekem is ez a véleményem, csak egy kis megerősítésre vártam...:) -
#11302 ilyen méretben én már inkább a "cipőt a cipőboltból" híve lennék, makrózáshoz makrolencsét, all-roundra meg minél nagyobb fényerőt. de ez is igaz meg kell nézni a képét meg a kinézetét is. -
#11301 de ki kell próbálni mindkettőt, és amelyiknek jobb a képe, az a nyerő -
#11300 egy blendényi a különbség tele állásban a két obi között, én a 28-135-öt venném, portéhoz az is tök jó, és még makrózni is tudsz vele -
#11299 én a fényerőre mennék, városban délután (ha már szociofotó) nem mindig találsz elég fényforrást hogy ne kelljen állványozni... -
#11298 Portréhoz felesleges a 135mm nem?
Nincs másik teléd? -
G_ArchAngel #11297 Segítség, csak 1-re van pénzem:
Sigma 28-105mm F2.8-4 ASP, IF vs. Sigma 28-135 F3.8-5.6 ASP, IF, Macro
az ár majdnem ugyanaz, így a döntésnél lényegtelen - porté és szociófotókhoz: jobb fényerő vagy nagyobb zoom (esetleges makróval)
Tanácsokat várok, köszi! -
#11296 oks -
mEkLaU #11295 President meg kérdezem majd mennyi volt ok? -
#11294 kérdés hogy akarja növelni az eladást: EXTRAOLCSÓ árakkal, vagy szélesebb választékkal :)
remelem az elsovel. -
#11293 -
#11292 Akkoris: RANDA :-DDDD -
#11291 EgyéPként nemeladó -
#11290 Nem kell pénzre gondolni, én bartelben is benne vagyok. Mondjuk egy D2X-ért oda is adom -
Cat #11289 Növeli digitáliskamera-forgalmát a Canon
A fényképezőgép-piaci növekedési ütemnél gyorsabban nőne a japán vállalat.
Tavalyhoz képest 30 százalékkal több digitális fényképezőgépet értékesítene idén a japán Canon Inc., a forgalombővítést elsősorban az európai, az egyesült államokbeli és a kínai piacon tervezi a cég – írja a Reuters. A Sony Corp. után a Canon értékesíti a világon a legtöbb digitális kamerát, a tavalyi forgalom – a terveknek megfelelően – 14,7 millió darab volt, míg idén 19 millió gépet terveznek eladni. A digitális kamerák a cég forgalmának 15 százalékát teszik ki, a társaság a 2004-es évet 3,26 milliárd dolláros profittal zárja a Reuters becslése szerint.
A 30 százalékos forgalombővítési várakozás nagyjából megegyezik a piac prognosztizált 20–25 százalékos bővülésével. Ugyanakkor már a piac dinamikájának lassulását jelzi, 2004-ben ugyanis 40 százalékkal, 24 milliárd dollárra nőtt a forgalom. Hosszú távú előrejelzések szerint a digitális fényképezőgépek piaca 2009-ben 31 milliárd dolláros forgalmat könyvelhet el. -
#11288 mennyit kérsz a Nikonért? :D
-
#11287 Nekem most egy Nikon F601, meg egy Praktica MTL3-as gépem van. Néha kölcsön szoktam kérni bátyámtól a kompakt samsungját.. Szóval komolyabb digigépem még nem volt. -
#11286 Ti ezt élvezitek???? :D -
#11285 -Csak 5x zoom. Ja, viszont cserébe a kategóriájában a legszebb képet készítő optikát rakták bele. Az olympus választhatott: vagy nagyobb zoom, és rosszabb képminőség, vagy kissebb zoom, de cserébe sokkal jobb képminőség. Az utóbbi mellett döntöttek :) -
#11284 Te srác, Neked milyen masinád van most? -
#11283 Nemnem.
Ilyen digitális zoom van rajta! :-D -
#11282 esetleg félautomata? :D -
#11281 'szombamá... :-) -
#11280 hát ha van MANUÁLIS ZOOM, akkor AUTOMATA is kéne hogy legyen, nem? :D
azt meg nem tudom elképzelni :DDDDDDD -
#11279 6 ká...
és nem teszkós meg origos..ez joak.. (; -
#11278 Így volt a legrövidebb.
Aki tudja miről van szó az úgyis érti.
Nem fogom dedós módjára leírni, hogy "Manuális, gyűrűvel változtatható zoom átfogás"... -
#11277 Vazz ne csinájj úgy mintha nem értenéd. :-)
-
#11276 Lehet, de attól az még manuális. Én legalábbis még nem hallottam automata zoom-ról. -
Cat #11275 Zoom Természetfotó Extra - sikeres az első kiadás
A ZOOM Magazin első számának várakozáson felüli sikere után a Radex
Communications megjelentette a ZOOM Extra tematikus kiadványt.
A ZOOM Természetfotó Extra igazi újévi meglepetés a természetet
és a fotózást kedvelők számára: az albumban a Világ (BBC Wildlife
Photographer of the Year), Európa (Europaischer Naturfotograf des
Jahres), és Magyarország (Találkozás a Természettel - Az Év
Természetfotósa) 2004. évi természetfotó pályázatainak legszebb
alkotásai kaptak helyet. A kiadványban a nagy méretű, gyönyörű
felvételek mellett bemutatkoznak a képek ismert és elismert alkotói
és beszámolunk a pályázatokhoz kapcsolódó kiállításokról,
eseményekről is.
A ZOOM Extra gazdag tartalma kivételesen magas nyomdai
minőséggel párosul. A kiadvány országos Lapker terjesztésben,
valamint kiadói terjesztésben, 64 oldalas terjedelemben jelent meg
2004. december 23-án. Az album 2005. március végéig megvásárolható a
hírlapárusoknál, 1790 Ft-os, illetve megrendelhető a kiadónál
kedvezményes, 1490 Ft-os áron.
A ZOOM Extra tematikus folyóirat 2005-ben további három
kiadvánnyal jelentkezik, mindenkinek, aki szeretne a fotózás egy-egy
népszerű ágában elmélyedni, sehol máshol nem látható fotókban
gyönyörködni, megismerni az adott terület irányadó művészeit, vagy
egyszerűen szeretne valakinek örömet szerezni egy páratlan minőségű
fotóalbummal. -
#11274 RAKÉTAVÁZ -
Lateralus #11273 Biztos arra gondol, hogy nem az obi elején kell gyűrűvel állítani, hanem gombokkal, mint a kisebb kompaktokon. -
#11272 a manuális zoom, az olyan, mint a digitális optika? :DDDDDD
-
#11271 Azt hogy érted, hogy nincs manuális zoom??? -
#11270 Úgy tünik, az aksija a legjobb a mezőnyben. -
#11269 Én kézbe vettem a westendi media_ban.
Tuti nem vennék 8080-at, főleg nem A2 után.
Lehet, hogy szép a képe, (azaz szebb mint a minoltának) de maga a szerkezet nem jön be.
-Nincs élességállító gyűrű
-NINCS MANUÁLIS ZOOM!!!!!
-csak 5x zoom
-Nincs AS
-A kihajtható LCD sokkal gyengébb konstrukció mint a minoltánál
-szarabb a fogása, nincs komoly markolata
-ÉS KÜLÖNBENIS, HOGY NÉZ EZ KI????? :-DDDDD
-
#11268 Szemezgetek az Olympus C-8080-al, ezért elolvastam róla 2 tesztet. Egyik a Dpreviewon, a másik a luminous-landscapen van. Az a vicces, hogy a két review teljesen más véleményen van.
Míg a Dpreview-n végig pozitívan írnak róla, és a 8Mpx-es bridge gépek közül egyedül az Oly lett Highy Recommended (a többi mind csak recommended), addig a Luminous-Landscapen ezt húzták le a legjobban a többihez hasonlítva... :D Így hogy döntsön az ember? -
#11267 azt hogy nem tudom hogy hol és mennyiért vetted :D