48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Lateralus
    30-40ezer között ?
  • donatos
    Sziasztok!
    Érdeklődnék, h Fuji S304 tip. gép mennyit ér manapság?
    Meg van hozzá minden (dobozban) + akksik.
    Köszi!
  • GregSB
    S3 Pro review a dpreview-n.

+ szintén ott olvasható: A Kodak is beszáll a középformátumú digipiacba, 18 megapixeles szenzorral. Ez egy Pentax gépben fog először napvilágot látni...
  • Lateralus
    Mivel a fotót alapvetően a fotós csinálja, így ez a kép inkább őt minősíti.
  • GregSB
    Vajon mennyit fizethetett a HP ezért a díjért a Diwa-nak? :D
  • Cat #11821
    For a compact amateur digital camera, the HP Photosmart R707 is equipped with a sensible array of user-friendly functions for beginners, as well as advanced modes for experienced or ambitious amateurs. The DIWA testing team also appreciated the camera’s unique features, such as on-board “Tips & Tricks” Image Advice menu, automatic red-eye removal and in-camera panorama stitching.

Thanks to 5 Megapixels resolution and innovative HP technologies, like Adaptive Lighting, Adaptive Demosaic, Vignetting and Shading Correction, and Noise Filter, the overall image quality is very impressive for the camera’s price tag.
  • Cat #11820

A DIWA tagjai

Ott van a LetsGoDigital és Steve's DigiCams is, szóval annyira hülyék nem lehetnek.

Részletes lista a győztesekről
  • Timber
    Na ne maaar ...
    Az a gep nyerte amelyik ezt a kepet csinalta???

Hat ez otvar tragya minoseg!
  • Stann
    A fém ház az jó, de amúgy teljesen átlagosnak tűnik, és HP is, nem vsz. hogy ilyet vennék! :(
    Nem hinném, h. olyan simán leelőzne egy Canon A80-90 v. Fuji S7000-et!
  • G_ArchAngel #11817
    kiváncsi lennék a vetélytársakra...
  • GregSB
    lol
  • BöszönManus
    A benq s40-ről mi a véleményetek?
  • Cat #11814
    HP Photosmart R707 @ DPreview
  • Cat #11813
    A HP Photosmart R707 digitális fényképezőgép nyerte el a 2004-es DIWA Platina Díjat

A Digitális Képalkotási Webhelyek Szövetsége (Digital Imaging Websites Association, DIWA) folyamatosan teszteli és értékeli a digitális képalkotási termékeket olvasói számára. A DIWA Awards díjakat odaítélő 11 webhely a digitális fényképezőgépek esetében több mint 200 részletet ellenőriz, vizsgál meg és értékel minden modellnél. Ezt követően a minden egyes beszámolót körültekintően áttekint és összehasonlít egymással a hibamentes, megbízható és átfogó teszteredmények elérése érdekében. A legjobbnak ítélt termékek összesített átlagpontszámuk alapján díjat kapnak – arany-, ezüst- és bronzérem formájában. Az év végén mindhárom digitális fényképezőgép kategória arany fokozatú helyezettjei közül kiválasztják a „legjobbak legjobbikát”, a DIWA Platina Díj (DIWA Platinum Award) nyertesét. 2004-ben a DIWA szakértői csoportja az alábbi digitális fényképezőgépet ítélte érdemesnek a DIWA Platina Díjra:

A „Kompakt Digitális Fényképezőgépek” mezőnyében a kategória legjobb arany fokozatú termékeként a HP Photosmart R707 nyerte el a 2004-es DIWA Platina Díjat. A DIWA tesztelői beszámolóikban nagy lelkesedéssel nyilatkoztak a fényképezőgép konstrukciójáról, jellemzőiről és teljesítményéről. A masszív fém külső, a praktikus gumiborítású hátoldal és az esztétikus külső magas pontszámokat kapott az ergonómia terén. A 3x-os optikai zoommal párosuló 5 megapixeles felbontás is messzemenően kielégíti az átlagos amatőr fotós igényeit. A gépbe épített egyedi innovációk, köztük a vörösszem-eltávolító funkció, a kedvezőtlen fényviszonyok expozíciós korrekcióját támogató Adaptive Lighting technológia, az automatikus vignetting-korrekció, a panorámakép funkció, valamint a súgó és a tipp-menük egytől egyig a fotózást könnyítő és még élvezetesebbé tevő, újszerű és hasznos jellemzők. Kiváló teljesítménye és értékes tulajdonságainak sokasága ellenére a HP Photosmart R707 ára figyelemre méltóan kedvező.

• Cat #11812
    velvet női bulvár, szóval helyén volt a dolog :)
  • Lateralus
    Ez kicsit ilyen Blikkbe, vagy Sztori magazinba való cikk. Kielégíti azon nyálcsorgató olvasók erotikus fantáziáit, akik úgy képzelik, hogy az aktfotós minden modelt megkap a fotózás után.

De az egészben a legszebb: "Mondta, vetkőzzek le, és tegyem szét a lábam.",- nyilatkozta felháborodva HB, aki mellesleg évek óta, képek ezrein szétteszi...
  • Cat #11810
    A fotozás

és az eredmény:

• Cat #11809
    "Itthon az a felfogás, hogy szinte a lányok fizetnek azért, hogy képek jelenhessenek meg róluk. Ebből az következik, hogy mindenre hajlandóak egy munka megszerzése érdekében. Az a nevetséges, hogy egyébként nem kellene a szereposztó díványon teljesíteniük egy jobb ajánlat érdekében, de erre önként vállalkoznak. Egy fotós meg hülye lenne nem élni ezzel a lehetőséggel" - mondta Hargitai Bea, aki kívülállásáról beszélt, de kérdésünkre megemlítette, a modellpályája elején megtörtént vele is egy hasonló eset.

"Tizenhat éves koromban fehérneműs fotózáson vettem részt. A fotós megszokta, hogy megkapja a modelleket, és velem is elkezdett játszani. Mondta, vetkőzzek le, és tegyem szét a lábam. Tiltakoztam, és el akartam rohanni, mire bezárta az ajtót. Nagy ordibálások közepette végül sikerült kiszabadulnom" - emlékezett vissza a hat évvel ezelőtti esetre a modell.

http://velvet.hu/celeb/hbea50310/
  • damondesign
    Helló
    Az lenne a kérdésem, hogy milyen fényképezőt vegyek, ami tök jó. :-)
    Bruttó 40e Ft-ért
    Minimum 3* optikai zoomja legyen és legyen hangja a videónak.
    Eddig a Kodak cx7430-at találtam, ami megfelel.
    Szerintetek mit érdemes venni?
  • GregSB
    jólvan, az alksó képet én dobtam össze 1 perc alatt PS-ben, ezen látszik hogy kicsit többet foglalkoztak vele :D
  • G_ArchAngel #11806
    mindkét képből jól látszik, hogy a Canon fogja az áttörést előbb elérni:DDD
  • Timber
    nekem ez a verzio jobban tetszett:
  • Amse
    ISO100-ban is?
  • GregSB
  • Lateralus
    "tükörreflexes telefonok"

Na, aztat megvárom ! :)
  • GregSB
    thx én is így gondolom
  • Jano
    Kira logó. Illetve a film. :O)))
  • Jano
    :O)))
  • GregSB
    DLSR = DSLR :D
  • GregSB
    A Canon úgy néz ki vérszemet kapott a Samsung bejelentése után, mivel nemrég szivárgott ki a netre az az infó, hogy gőzerővel fejleszti DLSR-telefonját.

Egy kémfotó felkerült a netre:

• GregSB
    "The dual-face bar-type SCH-V770 boasts 16-million-color liquid crystal display (LCD), 32-megabyte external memory card, auto focus & optical zoom functions, and digital power amplifier that produces high quality sound and video recording function.

(Figyelem, parasztvakítás következik--->)SCH-V770 features functions of high-end DSLR (digital single lens reflex) cameras that are designed for professional photographers and photography enthusiasts, such as manual focus, shutter speed controller and auto-exposure-lock and manual exposure controller.<---Parasztvakítás vége)

Users can also attach a telephoto lens or wide-angle lens on the mobile handset and view picture on the television screen while shooting a photo or video just by hooking up the device to the television set with a cable, said Samsung."
  • fluga
    na megvettem az s7000est, és egyelőre nagyon nagyon tetszik (igaz használtam már ilyet, azért is nőtt a szivemhez), egyelőre naon jó, nagyfater 1000éves chinon vakujával istenkirályul operál együtt.
    a westendben vettem a ccs websop boltjában az arany jános kkrt 14 szám alatt 108 ropiért, ami a media marktos 125-höz képest elég jó ár SZERINTEM, máshol nem is láttam olcsóbban-
    ja és belemegy a cf kártya is!
  • GregSB
    A Samsung bejelentette 7 megapixeles szenzorral ellátott mobiltelefonját. Optikai zoomos, van rajta manuál fókusz, AE-lock, Rekesz-prioritás mód... és tud MP3at is lejátszani.

Mondom, pár év és jönnek a tükörreflexes telefonok :D

• tomsolo
    jelenleg a tél a nyerő...:C
    [MÁR TELE VAN VALAGA A SOK HÓPELYHES, SZÁNKÓS, SÁRGA HÓS KÉPPEL, ]
  • Blasta
    Asszem abban a viadalban az S7000 a nyerő.
  • Blasta
    A1-re mondhatnak bármit, nekem A2-m van
  • Blasta
    A1 jó gép.
    De kurva zajos!
  • Amse
    Az A1 es tapasztalatokra kiváncsi vagyok én is, mert én is szeretnék venni 1 100-150e közötti jó gépet és az A1 tetszik.Fuji-ban az xd kártya nagyon romboló értékű.A1-ben még vonzó az akumlátor.
  • Jano
    Hogy jogosan, vagy jogtalanul, az már más kérdés...

:-D
  • Cat #11787
    mingyá jön blasta és elküld a fenébe :)