48078
-
#11746 ... -
Cat #11745 ez nem mai hir, régóta van ilyen
Az Artisjus jogdíjtáblázata szerint a kép- és hanghordozóként használható memóriakártyák után - típustól függetlenül - 128 megabájt méretig 320 forintot, 256 megabájt és 1 gigabájt között 1500 forintot, 1 és 20 giga között 3000 forintot, efölött ötezer forintot kell fizetni. (A beépített tárolóegységgel rendelkező zenelejátszókon - ilyen a legtöbb mp3-lejátszó, például az iPod - valamivel nagyobb a jogdíj, 128 megáig 530 forint, 256 mega és 1 gigabájt között 2500 forint, 1 és 20 giga között 5000 forint, fölötte 7000 forint darabonként).
http://index.hu/tech/uzlet/memo050210/ -
G_ArchAngel #11744 szerintem akkor az összes USB kábelt, infra és bluetooth port-ot is bűntessék... -
#11743 ja. a szemetek... (megölték Kenyt :D ) -
#11742 erre hivatkoznak, de szerinted a memória kártyák hány százalékát használják zenéhez és mennyit képekhez..... -
#11741 Ők nem arra gondolnak hogy ezekkel át tudsz vinni egyik gépről a másikra zenét pl? -
G_ArchAngel #11740 én azt nem értem, hogy saját adattárolómon tárolt SAJÁT képekért mi jogon kérnek el pénzt? Azok a képek az én alkotásaim/termékeim, így semmi joguk nincs hasznot húzni belőle... -
#11739 legjobb hoyg ezeken még ÁFA sincs!!!! -
#11738 Nem, szóval nem hiszem el, hogy működik magyarországon egy olyan "jogvédő" egysület, akik jogosan szabhatnak meg szinte BÁRMILYEN adattároló és továbbító vagy megjelenítő eszközre jogdíjjat, függetlenül attól, hogy a felhasználó TÉNYLEGESEN ELKÖVET-e jogsértő tevékenységet, és ezt teljes nyugalommal a "művészek érdekében", saját zsebüket tömve teszik!!!!
Miért nem ültetnek le mindjárt, ha veszek egy konyhakést mondjuk? Akár meg is ölhetek valakit vele. Egyszerűbb lenne egyből a büntetéssel kezdeni nem? -
#11737 Fel kéne robbantani azt a bagázst, tuti!
Úgy ahogy van. Nemtudom mit képzelnek... -
#11736 erre mit mondtok? -
#11735 hmm, durva. vajon itthon mennyi? -
G_ArchAngel #11734 Mindenkinek ajánlom az NG online fotótippjeit... -
#11733 Szevasztok!
Most szeretnék venni egy Konica Minolta DiMage Z3 típusú gépet. Ha valaki ismeri vagy találkozott már vele, írhatna róla vélemyényt. Köszönöm. -
G_ArchAngel #11732 Canon EOS 350D a Geizhals.at-n:)
900€ alatt az EF18-55 kit-objektívvel, feketében... -
G_ArchAngel #11731 HB2U, Garett! -
G_ArchAngel #11730 Adják olcsóbban a termékeiket, nincs ennyi milliomos fotós...
Sajnálnám, ez olyan lenne, mintha nem lenne többet Mercedes... -
#11729 Csődbe fog menni a Leica?
Vagy a német állam megint kihúzza a sz@rból? (A második világháború után csak azért maradt fent, mert az állam támogatta) -
Cat #11728 az az 1.8as fényerő nagyon menő -
G_ArchAngel #11727 de engem az érdekel, hogy miért mások a paraméterei az objektíveknek? cserélhető objektíves kompakt gép? mert a cikkben nem találtam erre utalást - vagy egyszerűen még nem döntötték el... -
#11726 ez ugynezki mint egy legallyazott a1/a2 :D -
G_ArchAngel #11725 Amúgy visszatérve a 350D-re; erős a gyanú, hogy Európában az ezüstszínű kerül piacra, mivel mindenhol azt kapták megtesztelésre... -
G_ArchAngel #11724 Csajozós gép a Fuji-tól :)
-
G_ArchAngel #11723
most milyen optikája lesz??? PMA 2005 | Sony Cybershot DSC-H1 Camera Introduction -
#11722 WOOOOW... -
#11721 kejek 1t :))) -
G_ArchAngel #11720
PMA 2005 | Canon EOS Digital Rebel XT Camera Introduction -
#11719 Hali!
Szerintetek melyika jobb: Canon PS A85 vagy Canon PS A510 ? -
DarWin #11718 sziplán csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire számít ez... tehát ha valaki azt mondja, hogy észrevehető, akkor meggondolom... -
Cat #11717 tényleg ez alapján akarsz dönteni? -
akos #11716 Biztos lehetsz benne, hogy az a fél méter nem fogja megváltani az életed... :o) -
DarWin #11715 Hellotok, lenne egy kérdésem
Digi gépet akarok venni, ki is néztem egyet, ami nagyon bejön:Samsung Digimax 530 ,de itt azt írják, hogy a vaku fókusztávolsága 3m, míg egyéb gépeknél általában 3,5m. Nem tudom mennyit jelent az a fél méter, mennyire számít, mert azért 3 méternél fél méter szerittem lényeges... de várom a tválaszaitokat, akinek vannak tapasztalatai ez ügyben.
Üdv
Darwin -
#11714 Igazabol azert nem fogom megvenni (itthon) soha, mert tudom mennyibe volt/van amazon.com-rol. Amikor itthon 125k volt, akkor 72-74 korul lehetett. Az a baj, hogy postaban nem bizom (amazon nem szallit foto cuccokat ide), szoval amig batyam nem latogat haza, nem lesz gepem. -
Lateralus #11713 Oké, zsír új. A tulaja még szinte ki sem próbálta, de én pofátlan haszonnal adnám... :)
Amúgy milyen árcsökkenésre vársz még ? Egy éve jelent meg, akkor kb. 160-170 ezer volt az ára, most 97 ezer. Ez több, mint 40% áresés 1 év alatt. Ha most bejelentenék az S2-őt, akkor ezt szép lassan kivonnák. Egy idő után már nem kapsz újat belőle, csak S2-ből, ami megint kicsit magasabb árról indít.
Holnap nyílik a PMA, talán még jelent be valamit a Canon. -
#11712 Nem tudnal gyufasdobozokbol osszerakni egy hasonlot, lefujni ezusttel es azt visszaadni? Mi meg lebo'tolnank a cuccot. :D -
Lateralus #11711 Éppen itt van előttem egy S1 IS kölcsönbe. Most próbálgatom.
:) -
#11710 S2 IS-rol meg semmi hir? Igy sose megy le az ara az S1-nek :( -
Lateralus #11709 Úgy hírlik lesz hozzá profi EF-S is.
Az EF-S nem jelenti azt, hogy gagyi. Egy új szabvány. Ebből a 18-55 egy olcsó kezdőzoom, a többi már inkább középkategória. A 60-as makróra pl. nagyon kíváncsi vagyok mit nyújt majd és milyen áron.
Mostanra nyilvánvaló, hogy az APS mérethez közeli érzékelők és objektívek külön szabványá váltak és nyilván még hosszú ideig megmaradnak. A Canon is meg fogja tartani jó darabig az 1,6-os érzékelőket az alsóbb és középkat. gépeiben. Ez lett a szabvány, hozzá pedig ott az EF-S, mint alternatíva.
-
G_ArchAngel #11708 persze értem amit írtál, csak az emberben mindig motoszkál egy kis "mi lenne ha...":) -
G_ArchAngel #11707 oké, de én úgy gondoltam, hogy az EF-S azt jelenti, hogy a digitális vázhoz jó, és nem azt jelenti, hogy gagyi...
Tehát csak digitális vázra nem készülhet profi EF-S objektív több százezer forintért?