48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Timber
    a Casio mellett szol a nagy kihajthato LCD ^.^ bar kisebb a felbontasa mint az S7000-re kerultte es meg dragabb is ^.^

Az igazat megvallva azert kerdezem itt mert a gepek 75%-a ugyanazzal a technikai adatokkal rendelkezik, de lehet 1-1 embernek 1-1 geppel kapcsolatban van jo/rossz tapasztalat. Es mivel ez egy forum hat kerdezek ^.^

A Minolta A1-en is gondolkodtam ... csak nekem nagyon rossz tapasztalataim voltak a Minolta gepekkel (regebben volt egy Dimage 2330Z vagy mi ... meg volt kezemben Z1 -botranyosan szarnak talaltam-) ... ellenben az A1 igeretesnek hangzik ... csak a kerdesem, hogy a Fuji S7000-el szemben megeri-e a penzet. Mert a Fuji kepei nekem igazan nem jonnek be (mar ami samplekat lattam... azok nekem nagyon zajosak voltak).

Van valaki aki esetleg tud szemelyes tapasztalatot mondani a S7000 vs A1 harcban? ^.^
  • GregSB
    Nah megnéztem ezt a Casio EX-P505-t. Egyértelműen az S7000-t venném inkább.
  • Amse
    Minolta A1?
  • GregSB
    Sorold fel lécci a maradék 10 gyártó kameráit is plz :DD

Én Fuji vs Casio esetén Fujit vennék. Amúgy hallottál te már a Dpreview side-by-side összehasonlító oldaráról? Igen hasznos oldal! :)
  • Timber
    es a Casio Exilim EX-P505? Az is egesz pofasnak tunik ...
  • GregSB
    S7000. A Nikon drágább.
  • Timber
    N7800 az tenyleg hujeseg ^.^ most latom csak ...

N5700 vs F7000?

Mire kell? Fotozni. Szepet jot. 'Jo' makro. Kezi allitasi lehetosegek. Sok. ^.^
  • GregSB
    S7000 nem egy kategória S5500-al. Többet tud tőle, drágább is. Itt az a kérdés hogy neked melyikre van igényed.

Nikon 7800as meg nem létezik, 8700ra gondoltál? Na az megint más kategória, drágább, és kcisit többet is tud az S7000nél.
  • Timber
    es az S7000 vs S5500 csata ki nyerne?
    Valamint Nikon 7800?
  • GregSB
    Nem.
  • PResident Evil
    a nikon d70 vázhoz jó a canon f300as objektív?
  • GregSB
    Sony launches MiniDisc with built-in camera
  • Placebó
    Néha de az más...
  • G_ArchAngel #11773
    szerintem is a Fuji 5500-zal jársz legjobb, gondolj bele, hányan megtudták tartani az analóg gépeket is AS nélkül, neked is menni fog...
  • Blasta
    Ha rezgáscsillapítósat szeretnél, akkor Minolta Z3 vagy Z5, a Canon S1 Is-nek dícsérték a képét, ez szintén anti-shake-kel szerelt de csak 3mpx, viszont ultra kicsi 1,5"-os kijelzője van ami vicc.
    Én a Fuji S5500-t venném, hátránya, hogy nincs AS és nem a legolcsóbb XD kártyát fogyasztja de frankón "fényképezőgépnek" néz ki és szép képeket csinál.
    Olympusokról, Kodak-okról nincs véleményem, nem ismeremőket, de azok se rossz választások.
  • Timber
    na akkor ti melyik gepet ajanlanatok 100-150 kozott ... lehetoleg UZ legyen ^.^

Szep kepeket csinaljon, viszonylag sok manualis opcioval. Jo makro is elony ^.^
  • G_ArchAngel #11770
    érdekes, hogy nekem soha nem volt veszélyes a kromatikus aberáció - lehet, mert nem akartam fehér háttér előtt sötét alakot fotózni?
    amúgy ezen nem fogok veszekedni, mert soha nem volt Minolta-m és kipróbálni is csak az A1/A2-t tudtam, azok pedig magasabb kategóriában vannak, mint a Panasonic FZ10/20...

és amúgy is Leica M7 rulez!:)

• G_ArchAngel #11769
    vegyél diákigazolvánnyal - úgy olcsóbb:D
  • Blasta
    "Persze akinek a komfort a fontos, az vegyen Minolta hajszárító-alakú fényképezőgépet, akinek pedig a jó optika, az meg vegyen FZ20-at..."

Jó optika?????
    Arra a full CA-s, optikára gondolsz?
    Már bocs, de az a hajszárító alakú Minolta csinál olyan (vagy jobb) képeket mint egy FZ20, ugyan olyan szar műanyag váza van mint a pana-nak, szolgáltatásaiban semmivel se marad le de legalább a fogása pörfekt!

Ez az elsütőgomb, valami ultraszar helyen van:
  • GregSB
    Még mindíg: E-1 rulez! (ergonómikus, és jó az optikája is :D )

Tegnap megint volt alkalam fotózni vele. Sírtam amikor vissza kellett adni
  • G_ArchAngel #11766
    miért, nem azt írtam?:D
    (erre jó a VIP:D)
  • Galy
    4/3-ad az
  • G_ArchAngel #11764
    Nekem FZ10-em volt, és a mai napig sajnálom, hogy eladtam...
    Ritka jó kis gép volt - a fogásáról annyit, hogy semmivel sem rosszabb, mint egy Leica M7-esé...
    Persze akinek a komfort a fontos, az vegyen Minolta hajszárító-alakú fényképezőgépet, akinek pedig a jó optika, az meg vegyen FZ20-at...
    (persze a CCD-je vérgyenge a Panasonicnak, ezt elismerem...)
    Amúgy nem kell leszólni a Panasonic fényképezőgépet, mert még kezdő a piacon, de majd meglátjuk, hogy mit hoznak ki az Olympus-szal a 4/3-es SLR piacra...
  • Hangianix
    Te veszed a csajaidat?
  • Placebó
    csak szűz csajaid voltak?
  • fluga
    használtat nem veszek soha semmiből:))
  • GregSB
  • Galy
    használt s602? na?
  • Blasta
    Az egy jó kis gép ebben az árban
  • fluga
    sziasztok!
    tervezem egy fuji s7000es vásárlását. eddig jókat hallottam róla, hasonló árkategóriában tudtok hasonló, esetleg jobb gépet ajánlani?
  • Blasta
    "irodai papírra nyomtatott képek hét tárlót töltenek"

és még ezt hívják fotokiálításnak????????
  • Cat #11755
    Fotókiállítás Edelényen a közlekedési balesetekről

A január eleje óta a balesetekben összetört gépkocsik fotóiból rendezett tárlatot az edelényi közlekedésrendészeti osztály a helyi művelődési központban.

Az irodai papírra nyomtatott képek hét tárlót töltenek meg teljes egészében. Balák Gyula osztályvezető elmondta, hogy a kiállítás révén szeretnék felhívni a figyelmet a balesetek megelőzésére. A bajok forrása a szakemberek megítélése szerint egyrészt az, hogy egyre több és egyre nagyobb teljesítményű autó közlekedik az utakon, másrészt a kerékpárosok sok esetben nem tartják be az előírásokat.

• Blasta
    Nem használtam, csak egyszer fogtam kézbe.
    Az elsütő goNb irtó szar helyen van.
    Személyes véleményem: nem vennék panasonic-ot soha.
    De fun-camera-nak biztos megteszi (annak viszont szvsz már túl komoly)
  • Timber
    egyreszt nonek lenne ... tehat kicsi a keze ^.^ masreszt a FUCKarban megneztuk es kis kezre eleg jol raall ^.^
  • Blasta
    Én csak annyit tudok segíteni, hogy ennyire szar fogású gépet nem fogtam a kezemben...
  • Timber
    a Pana FZ-20rol tud valaki valamit mondani? Elsosorban tapasztalat erdekel ^.^

Ami a bajom vele:
    Ezen es ezen kepeken latszik, hogy nagyon zajos ... de nem is igazan zajos hanem olyan mintha photoshop crystalize effect lenne rajta ...

Ui.: URL akart lenni ehh ehh
  • Timber
    a Pana FZ-20rol tud valaki valamit mondani? Elsosorban tapasztalat erdekel ^.^

Ami a bajom vele:
    [img=http://digicam.index.hu/testimages/userimage3485.jpg]Ezen[/img] es [img=http://digicam.index.hu/testimages/userimage3485.jpg]ezen[/img] kepeken latszik, hogy nagyon zajos ... de nem is igazan zajos hanem olyan mintha photoshop crystalize effect lenne rajta ...
  • GregSB
    Olvastátok dpreviewn-on a Mamiya ZD árát? kb $12,600 (2 és fél milla) lesz. És ez csak a váz! :D
  • Cat #11748
    Fotópályázatot írt ki a Rosetta műhold lencsevégre kapására az ESA európai űrkutatási hivatal. A háromtonnás műhold március 4-én, közép-európai idő szerint 23.00 és 23.05 óra között száguld át majd az égbolton óránként 37 ezer kilométeres sebességgel. Az 1900 kilométeres magasságban elhaladó tárgyat szabad szemmel is tisztán lehet majd látni.

http://www.esa.int/esaCP/SEM8M8D3M5E_index_1.html
  • Cat #11747
    Nézze meg az idei év legjobb sajtófotóit!
    Megvannak az év legjobb sajtófo- tói! A Művészetek Palotájában nyíló kiállításra még április 21-ig várni kell, nálunk azonban már most megnézheti a díjazott képeket.