48078
-
#12026 Húúú, azé vannak csokkerek a világon!!!!
Index fórum:
"Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy magyarnyelvű használati utasítást Canon EOS 350D-hez.
Üdv"
-
#12025 Csak a szoftverek kezelési útmutatója van rajta a cd-ken...
Segond, érteni fogom manual nélkül is, hogy AUTO MÓD, ÉS TICSUNG :))) -
#12024 Mondjuk nem mintha olyan nagy talán ylenne megtanulni kezelni... :-) -
#12023 Arra mindig kell :-DDDD -
#12022 Kösze!
Sztem a CD-ken lesz angol manual, most csekkolom! -
#12021 Loál, azt olvastam oDira kell a zsé. :DD -
G_ArchAngel #12020 akkor recsegjél már nekik telefonon, hogy küldjenek legalább egy angol pdf-et...
keresgélem Neked a neten, de nem találok, lehet b@lf@sz vagyok:( -
#12019 Itta ecserin osztogatták huszasé
(edigital) -
G_ArchAngel #12018 Nincs angol? Melyik piacon vetted??? -
#12017 Ejj, deboldog vagyok. Van benne aszongya....
NÉMET
OLASZ
FRANCIA nyelvű users manual...
ÉS KÉSZ.
Jó, új a gép, ne legyen még hozzá full lefordított magyar használati, de azé a kurva világnyelven elvárnám... -
#12016 Jajj, na ezt a részt utálom a legjobban.
Itt a zsír új gép, és az aksi csak TÖLTŐDIK....TÖLTŐDIK...TÖLT.... -
#12015 RULEZ AAAAAZ!!!!! :-) -
#12014 Inkább készítek FF szocio-életképeket homless emberekről, embereknek :-))))))))) -
G_ArchAngel #12013 akkor használd már:)
menj ki a Moszkva térre, ott az a srác, aki befőttes üvegeken zenél, az jó téma:)
amúgy:
Új helyszínen, a Művészetek Palotájában látható április 21-től a 23. Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás...
Ja, és ingyenes:) -
#12012 cool!
akkor a rávilágított fókuszkeretű, bekapcsolható referenciahálós B típusú BriteView élességállítási mattüveg már nem RULEZ! :)
-
#12011 Nem hát. :-)
Adom el a 'csába, obira kell a zsé! :-))) -
#12010 MEGVAN AZ EOS -
#12009 Nekem is van analóg gépem.
Használom is (igaz ritkán).
Egy 20 éves AGFA nemtom milyen típusu oldtimer-t használok, Kodak FF professional ISO400 filmmel.
Annyira oldtimer, hogy az élességet saccolni kell :-)))) -
G_ArchAngel #12008 nem hát, mert mozogni fog a CF kártya a hátuljában...:P -
G_ArchAngel #12007 Mikor mész a gépért? Estére legyen ám tesztkép...:) -
#12006 indulsz egy pályázaton ahol ANALÓG gép a díj??? :DDDD
nem fox tudni vele semmit csinálni, mi? :DD -
G_ArchAngel #12005 by PhotoShop?...:PPP -
G_ArchAngel #12004 Értem, de mondjuk Galy-val, ketten kicsit bő játéktérnek éreznénk egy analóg topicot:) -
#12003 ROHATT!!!! :-))) -
#12002 Te figyi, ez a "DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP" topik, ha érted a célzást :-) -
#12001 Pfffffffffffff...........
"megnézem, hogy milyen lenne a digitális fotód, ha például a délutáni Nap is rajta van...:)"
van ilyen digitális fotóm, nem fehér folt...
-
#12000 ésakkó má tékelek is egyet :) -
#11999 Zsozsó Pictures Bt. Budapest 1146 Thököly 85 1/223-01-77 -
G_ArchAngel #11998 az jó lenne, mert kb. 30 Fuji szaküzlet van, amúgy én a Soós-t és a Saturn előhívókat is kerülném...
A Soós-nál előhívatott képeken a fehér szegély nem egyenletes: egyik oldalon 5 mm, a másikon 2mm, és néha ferde is, az pedig egyenesen felháborító volt, hogy minden képem tetején volt egy 2mm-es fekete sáv, mivel elcsúszva fűzték az előhívó gépbe...
A Saturnban pedig szerencse kell, ha hozzáértő csinálja, akkor szépek a képek, de most egy olyan srác csinálta, aki szeretheti a rózsaszínt, mert az összes piros annak sikerült...
És erre mondhatja Blasta: "Bezzeg a digitális gépekkel és a Photoshoppal nem lennének ilyen gondok..."
Erre mondom én, hogy de a jól sikerült képek, sokkal nagyobb élményt jelentenek, ha filmre/diára fotózod;) -
G_ArchAngel #11997 aha, persze, analóg száksz? - Te kis japán turista, megnézem, hogy milyen lenne a digitális fotód, ha például a délutáni Nap is rajta van...:)
Talán egy nagy fehér folt?
Szerintem jól kiegészíti egymást a két technika: az analóg képek még lényegesen szebbek, míg a digitális lényegesen gazdaságosabb (minden szempontból). -
#11996 Valami fényérzékeny dolgot kéne betenned a gépbe, (pl. fluoreszkáló mini-labda, teljesen lemerítve, bár ennél érzékenyebb dologra lenne szükség) és úgyhagyni egy rövid ideig...
Vagy vidd el fotóműhelybe, ők kitudják tesztelni sztem... -
#11995 VAZZ EZT NEM MONDOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, analóg fotózás SZÁKKKSZ, mondommá egy ideje :-)
(ma megy az EOS-ért, ezmá tuti) -
#11994 a sztorihoz még hozzátartozik, hogy azt mondták, h szerintük a nyersanyaggal volt a gond (laborban kazettázott velvia)
abban az állapototmban még el is hittem, de csak este jutott eszembe, h az egyik tekercs gyári superia volt.
ígyhát szűkítettem a kört : vagy tényleg ők b@szták el, vagy "lyukas" a gépem és folyamatosan engedi be a fényt
utóbbit hogy a legegyszerúbb tesztelni?
-
#11993 és NE menj oda, ha kell, megadom a pontos címet :)
-
#11992 fuji foto pont
-
gabko #11991 Tudna vki segíteni hogy egy "őskori" Konica mini QM-3501 digit fényképezőhöz hol tudnék beszerezni "adatkábelt" ?!
előre is köszi! -
G_ArchAngel #11990 hol hivatod Te a fotóidat? csak, hogy oda ne menjek... -
#11989 kész vagyok
ismét elégettek 2 tekercs diámat, asszem pótolhatatlanok egy jó ideig...
azon kívül, hogy lenyelem a mérgemet, tudok mást tenni?
-
Cat #11988 KÉTSZÁZNÁL TÖBB FOTÓST IHLETETT MEG JÓZSEF ATTILA
A Xerox kihirdette a „Születésnapomra” című fotópályázat eredményét
A Xerox és az Euróra Kulturális Alapítvány kihirdette januárban közzétett országos, nyílt fotópályázatának eredményét. A közel 300 000 forint összértékű díjakat 208 pályázó közül öten vehették át a MUOSZ székházában Grunwalsky Ferenctől, a Magyar Mozgókép Közalapítvány elnökétől és Surányi J. András fotóművésztől. Az április 3-án, a Magyar Sajtó Házában tartott ünnepségen egyúttal megnyílt a legszínvonalasabb harminc pályaművet bemutató vándorkiállítás.
Januártól márciusig összesen 208 amatőr és profi fotós 750, József Attila versei által ihletett képet küldött a „Születésnapomra” című centenáriumi pályázatra, melyet az Euróra Kulturális Alapítvány és a Xerox Magyarország Kft. hirdetett meg. Nem csak Magyarországról érkeztek pályamunkák, Romániából, Szlovákiából, Szerbia és Montenegróból, Lengyelországból, Németországból és Franciaországból is jelentkeztek József Attilára emlékező alkotók. A pályázatra érkezett képek technikailag és témájukban is rendkívül változatosak voltak: a pályázók montázsokkal, csendéletekkel, portrékkal és riportfotókkal, realista, illetve szimbolikus kifejezésmódú alkotásokkal, vagy éppen digitálisan módosított képekkel neveztek.
A zsűri – Surányi J. András (Terézvárosi Kulturális Alapítvány), Jókai Lóránt (EURÓRA Kulturális Alapítvány) és Csölle Kata (Xerox) – a József Attila gondolatait és életművét legegyedibb formában felidéző alkotókat jutalmazta. A Xerox által felajánlott első díjat Tr. Szabó György nyerte Agyamból című alkotásával.
A második helyezett Balog Antal Hetedik című képe, a harmadik legjobb fotót pedig Reich László és Dániel készítette Tiszta szívvel írok címmel. Különdíjat kapott egyéni képi kifejezésmódjáért Félegyházi Anita (Talán eltünök hirtelen), valamint Hegedűs László (Téli éjszaka, Flóra). A harminc legjobb pályaművet bemutató tárlat április 9. és 17. között az Írók Boltjának Andrássy úti kirakataiban, majd Vácott és további vidéki helyszíneken tekinthető meg.
„Rengeteg eredeti és ötletes fotó közül a harminc legjobb fotót nyomtattuk ki és mutatjuk be a vándorkiállításon. Ezek tükrözik a legérzékletesebben József Attila és az alkotó személyiségét, ami a látogató számára nagyon izgalmas módon, ismert versek és a képek kölcsönhatásában jelenik meg – értékelte a pályaműveket Csölle Kata, a Xerox marketing vezetője, a zsűri tagja. - Az abszolút alkotói szabadságot és a megalkuvás nélküli képminőséget a digitális technológia biztosítja mindehhez. A pályázat népszerűsége mutatja azt is, hogy az emberek kezdik felismerni, kreativitással és bátorsággal a legmodernebb technológia az önkifejezés új és mindenki számára elérhető eszköze lett.” -
Lateralus #11987 He-he-he