48078
-
#14070 Figy, szétnézel. Mondjuk a Depo-n elég jól ösze tudod hasonlítani az árakat. MEgnézed, hogy neked mire lenne szükséged, és ezt mennyiért adják, ha kiválasztottál egy-két gépet, beteszed ide, aztán jöhet a véleményezés. -
#14069 Figy, Te is el tudod dönteni, mik a fényképezőmárkák, nem?
(canon, minolta, nikon, olyampus, fuji, etc)
Konkrét típusokat nem tudok neked mondnani, ami most 30e Ft-ért használtan kapható.
Egy a lényeg, HP-t NE!!!!!!!! Ha lehet a régi Sonykat is kerüld.
Samsung-ról nincs véleményem, de én olyat se vennék használtan. -
#14068 Én elhiszem, tudom, hogy hulladék, de azért már fejlődött a HP is ezen a téren, és nem a Canonokhoz vagy a Kodakokhoz mérten, hanem a régi szarságaihoz mérten.
Amúgy 945-tel már láttam egész jó fotót arénán, igaz csak 1-et :-))) -
#14067 HÍvjad gép elé, mutassad meg neki, hogy de! -
#14066 hidd el, még azok is hulladékok
Extreme-ben egy spanyol fickó be akarta nekem mesélni, hogy jó a HP, VOLT MÁR NEKI, és meg van elégedve
gyorsteszt HP vs. IXUS vaku/vaku nélkül, A4 nyomtatás (bár már az LCD-n is egyértelmű volt), és vett egy Ixust :) -
#14065 Huh, ha azzal a HP -vel olyan képeket csináltam
akkor ha veszek egy jobb gépek akkor azzal igazán elégedett leszek...
Írjatok még ilyen fényképezőgét típusokat.
Szétnéztem közben az eBay -en is.
Ott is ki lehet fogni olcsón ezeket a modelleket,
csak türelem kell hozzá.. -
#14064 Ezekre az új aluvázas kiskompaktokra gondoltam.
Ha azokat a régi 2-3 mpx-eles HP-khoz hasonlítjuk, akkor azért egész tűrhető az eredmény, de tény, hogy azért a pénzért simán kapni "normális" digigépet is. -
#14063 "Az új HP gépek már nem ANNYIRA rosszak"
Hát a 945 egy ízléstelen vicc, márpedig elvileg EZ most a legjobb HP gép. De inkább egyek hideg hányást, mint hogy azért fizessek egy forintot is.... -
#14062 Össze se hasonlítható egy 5mpx-es kodak képek egy szintén 30eFt-os HP-vel.
Az új HP gépek már nem ANNYIRA rosszak, de egy 2-3 mpx-es HP gép képei vicc kategriába tartoznak.
Akkor meg miért vennél HP-t?
Vagy ott a nikon, remek kis gép, a Nikon legalább világ életében FÉNYKÉPEZŐGÉPEKET gyártott. -
#14061 hát köszönöm a választ,
de azért most fényképeztem egy HP 636 -össel asszem 2.14 Mpixel,
és remek gép volt az is...
bár ez relatív...
Amit te írtál azok meg biztos a HP -nál is fényévekkel jobbak...
mindenesetre kösz a tippet,
majd ha még valami szedbe jut megnézem. -
#14060 30e Ft-ig??????
Háááát, aproneten ezeket találtam:
"Nikon CoolPix 3100 apro hibaval elado (elemtarto- fedel- bezaro pocok serult, de max 1 ora alatt javithato) +128MB CF kartya, +16MB CF kartya Gyonyoru kepeket keszit, 3. 3 Mpx, 3x optikai zoom, kompakt, automatikus lencsevedelem, vaku, makromod - 29.900Ft"
"Kodak Easy Share 7530 5 megapixeles digitális fényképezégép, vadonatúj, ajándékba kapott, eladó. Főbb jellemzői: 34- 102 optikai zoom, 640x480- as videó hanggal, 32 Mb beépített memória. SD kártyával működik. 12 hónap magyar garancia van rá. Ára: 32 ezer Ft(+postaköltség, ha utánvéttel kell elküldenem)"
HP-t semmi esetre se vegyél!
-
#14059 A segítségeteket kérném.:
Szerintetek melyik a legjobb haszált gép,
kb. 30.000 forint -ig ?
HP ? Samsung ? Sony ? Fuji ? Olympus ? Kodak ? -
#14058 Már átadtam, köszöni az egész SG team-nek, de nem hiszi el, hogy ennyire tetszene! :-)
(mert szerény a drágám) -
#14057 Dehogy! Az a csaj eléggé odaver. Egyszerűen qrva jól néz ki és kész! Aggyad át üdvözletem! -
#14056 Ó bazz :-)))))))))))))))))))))
[ASZITTE A NEFOTOZZ-OS CSAJRÓL VAN SZÓ] :-DD -
#14055 Itt fönnt a fórumban lévő bannerról beszélek már fél órája. Itt fönt, felnézel, látod. -
#14054 Na tisztázzuk.
A START oldali képről vagy a bannerról van szó? -
#14053 Szar a monitorod, az világos, fehér...
Amúgy a körme. -
#14052 JAh, az a gép szíjja, csak maszkolásnál lemaradt! XD -
#14051 CSaj keze, megvan? Hüvelykújj, 1. újjperc. Ott van ilyen izé! XDDD
Mutatóújj, köröm --> ződ! -
#14050 Hogy mivaaaaan?
Zöld beütés? És mi lóg le? -
#14049 Amúgy a bannerban miért lóg le a csaj újjáról az a szar? Rosszul lett maszkolva???
Meg a mutatóújján a körménél a zöld beütés is LOL! [nemkötözköd, csak megjegyez] -
#14048 Ojje! [virul az arca, mert nemsoká leszik 350D-je!] Ahhh... -
#14047 Még szép, jó nagy kibaszás lenne ha nem volna :-) -
#14046 Blasta, a BG-E3 gripen ugye van állványmenet? -
#14045 mennyi kézműves szakember, közben meg hiány van belőlük a munkaerőpiacon :) -
#14044 Eccerűen fogalmaztam, KUSÉÉÉ!
Énis esztergáltam, még egy réz töltényt is csináltam amit hozzáértők összetévesztettek eredeti tölténnyel, HOHHA! :-D -
#14043 Majd... [imád makrózni, úgyhogy lehet, hogy nem is olyan soká lesz az a majd] -
#14042 én azt mondom, inkább vegyél 10-15 ezerért egy makro előtétlencsét, (majdnem) minden szempontból jobban jársz
a képminőség a sarkokban romlik előtéttel, de amúgy sokkal kényelmesebb a használata és nagyobb a hatásfoka -
#14041 10-12??? Akor télleg nem olyan sok. HA meglesz a gép, megnézettetem, ha meg tudják csinálni, akkor ingyé lesz! :D -
#14040 én is tanultam CNC-zni! (de sajnos a második órára má nem mentem be) -
#14039 "bajonettet kiesztergálni" :D Loálz! -
#14038 Mondjuk én tanultam mechanikát, ügyes is voltam, lehet, hogy be kéne szerezni néhány célszerszámot, és start biznissz. -.- -
#14037 jaja, nem lehet annyira eccerű egy EOS bajonettet kiesztergálni -
#14036 azért egy eos aljzat ennél kicsit összetettebb... de ha szerinted sok, csináld meg magadnak bicskával :) (boltban 10-12 rugó) -
#14035 Itt azért nyílván elég precíziós munkát kell végezni, aminek ára van. -
#14034 5???? Azért, hogy fog egy csődarabot, menetet vág bele, meg lepolírozza? -
#14033 van az 6 is :) -
#14032 5rugó asszem -
#14031 Egy kevéske. Minél nagyobb a gyújtótáv, annál kisebbet nagyít és annál több lesz a mélységélesség.