48078
-
#14230 hol is melózol? :) -
#14229 Hát ha a tapasztalataimat vesszük akkor egyik terméket sem a hivatalos disztritől vettük, max kapcsolatban voltunk vele az pedig kapcsolatba állt a mi forrásunkkal és árakat egyeztettek (de ez csak a nagyobb márkákra igaz).
A hipereket sem érdekli honnan van az áru, csak viszárú gari legyen rá de soxor még az sincs, ha a nagyker valami durván olcsó árat ad. :-)
Jópár ilyen akciót csináltam én is :-))) (ma lépek ki elvileg :-)))) -
#14228 melyik részét? -
#14227 konkrétan a gyártók nagykereire gondoltam -
#14226 Nemtom, nem néztem utána -
#14225 Az már más kérdés, hogy a magyar nagykerek honnan szerzik a zárut... ;-)
(a hipereket persze ez sem érdekli, csak a jó ár) -
#14224 ezt hol álmodtad? :) -
#14223 ez is tévedés, ők a magyar nagykerektől vásárolnak, csak mivel akármikor visszadhatnak akármennyit, nem érdekük, hogy mindegyik darab működjön :D -
#14222 sajnos ez nem jött be
dolgoztam náluk, volt szerencsém garanciát intézni, szóval nyugodtan elfelejtheted a rémhíreket
"Meg ugye azt is tudni kell, hogy Az extrem vállal garanciát a gépre és nem a gyártó/forgalmazó"
Ez pontosan annyit jelent, hogy ha javítani/cserélni kell valamit, akkor nem egy putri magyar "szakszervíz"-nek csúfolt műhelybe kerül a géped (lásd C****** Kft.), hanem kiviszik egy profi német szervízbe, ahol értenek is hozzá.
Különben egyre több gyártó cég itthoni képviselete tud olyan árat adni, amiért megéri tőlük venni, így az Extr. is tőlük vásárol (Olympus, HP stb).
Szóval lehet rájuk fújni, mert olcsók, de ezek a rémhírek mind kamuk, egyértelműen a konkurenciától indultak. -
G_ArchAngel #14221 eh, angol nyelvű hivatalos oldalon nem lehet ilyen? -
#14220 "Canon has today launched a new educational website called 'Enjoy! Digital SLR Cameras'. Split into five sections it contains a large range of tutorials covering everything from the familiarising yourself with the camera to selecting the right exposure, how to frame subjects more creatively and even printing. While the site is clearly aimed at users of Canon digital SLR's much of the material applies equally to all SLR users."
a link meg per pill nem megy... :-) -
G_ArchAngel #14219 és?
ezzel mi a gond?
a nagy hypermarketek is azok... -
2Bálint #14218 Az extrém, egy szürkeimportőr... -
2Bálint #14217 Ez nem story, hanem tény.
Az más kérdés, hogy mázlid volt, és tudtak szerezni magyar használatit.
Meg ugye azt is tudni kell, hogy Az extrem vállal garanciát a gépre és nem a gyártó/forgalmazó.. -
#14216 többekkel előfordult már ilyesmi :) -
G_ArchAngel #14215 ööö, én a 602-esem az Extreme-nél vettem és véletlenül a gari mellé, egy magyar használati utasítás is volt csomagolva, ráadásul könyv jellegű...
Szemetek...:) -
#14214 No széllítási költség! -
#14213 gondolom, a Mikulásról szóló sztorikat is elhiszed :) -
#14212 lol -
2Bálint #14211 Hát ha az extrémtől vásároltátok, ne számítsatok semmire.
no gari, no használati... -
#14210 tokba volt.. persze nem ilyen terminator TOk ami ATOMBIZTOS hanem sima bortok.. -
G_ArchAngel #14209 legalább alszik is egy kicsit...:P
nekem még 2-öt kell aludnom az új kis 100-300 f4 Sigmámhoz - utána én sem fogok sokat aludni, ha jó idő lesz (most szakad az eső...) -
#14208 Kb. Az első talán tovább fog tartani. -
#14207 Apám nem tudni inglis. Én se, de szvsz nem lesz gond vele. -
#14206 90 perc? -
#14205 Nemtom, én feltöltöttem eccer fullra azt jóccakát :-) -
#14204 kúl, akkor minek a magyar leírás? :))
-
#14203 Én még soha egy cucc használatiját sem olvastam el. HA nagyon kellett valami és nem jöttem rá, akkor azt megnéztem, de ennyi. A poén, hogy soha nem tanultam angolt (általános suliban ná volt), németből van egy középfokúm, de ha angol a szöveg, hamarabb megértem. Néztem, hogy meddig kéne tölteni az akksit a émet manualba. (deszar ez a német) Német szöveget nyelvvizsga óta látni sem akarok! -
#14202 Nekem még ottse vót :-D
De már töltöttem le hozzá angolt. Amúgy felesleges hozzá magyar szvsz.
Annyira egyértelmű, és ebben nincsenek olyan trükkök mint a bridge gépekben, amiket órákig lehet bújni. Lehet vele fotózni azt jóvan.
(Mondjuk a múltkor pont bracketing-elni szerettem volna vele és nem jöttem rá egyből, de később leesett, hogy kell, azóta se néztem bele a manual-ba.) :-D -
#14201 Enyémhez sincs angol. XDDD Csak a CD-n PDF-ben. -
#14200 Enyémhez se volt.
Még angol se. De akkor mondjuk zsír új volt itthon a gép, szal megértem, hogy a német o-ból hozott cuccban nem volt magyar. -
#14199 Igen, elvileg kellett volna. -
#14198 és nem adtak hozzá magyar leírást?
csak azért kérdezem, mert ha jól tudom, akkor a hivatalos jogszabályok szerint kellett volna kapjál hozzá magyar nyelvű leírást.
-
#14197 ja -
#14196 itthon vetted a géped?
-
#14195 350D-hez magyar nyelvű használati utasítást tud valaki? -
diegoam #14194 nagyon köszönöm mindenkinek az infókat. -
#14193 Photoshop 8+, PhaseOne CaptureOne stb -
Lateralus #14192 Biztos, hogy lehet vele. Ugyanezt használom. -
diegoam #14191 köszönöm, letöltöttem, majd meglátjuk.:)