48078
-
#14190 rawshooter esetleg?
link -
diegoam #14189 Sziasztok. Tudom hogy nem igazán ide illő kérdés de nem találtam ilyen jellegű topikot. Tudja esetleg valaki, hogy a .crw formátumú képeket hogyan illetve milyen programmal lehet .jpeg formátumúvá konvertálni? köszönöm -
Gabo #14188 Remélem sok örömöd lesz a gépben. A kezelése miatt ne izgulj, ha átolvasod az útmutatót és próbálgatod egy kicsit, hamar kézre fog állni minden rajta.
Sok jó képet kívánok neked!
Látod CSOCSO esetét, hogy a gépet nem ajánlott zsebben hordani?
Akárhogy is nézzük, azért egy valamire való fényképezőgép precíziós eszköznek számít. Ha valaki hosszú ideig használni szeretné, akkor óvnia is kell. -
Lateralus #14187 Hogyne.
Sokkal többet lehet rákölteni. -
#14186 Nem csak digitgépről beszélek. Volt egyszer egy ZENITünk... -
#14185 Azért te is érzed a különbséget egy SLR, meg egy kompakt között remálem. -
#14184 Film and Digital Camera Simulator -
Lateralus #14183 Kényszerít valaki, hogy vedd meg ? Kényszerít valaki, hogy vegyél SLR rendszert ?
Nagyon jó SLR-like kompaktok vannak. Nem kell rájuk ennyit költeni és szép képet lehet vele csinálni. -
#14182 Nem ezt mondtam. -
#14181 Még mielőtt félreértenéd:
Nem azon van a hangsúly, hogy te kapsz vázat én meg nem. Bárcsak a helyedben lennék!
Csak az a helyzet hogy nem te vagy az egyetlen "éhező diák" mo.-on, és a Canon nem hiszem hogy a kedvedért leviszi a grip árát :)
Eddig egyetlen gyártóról tudok, aki igencsak kedvezett eddig a diákoknak: Olympus, az E-1 Rulezzal :D (diákkal 200e HUF kedvezményt kapsz a mainapig asszem) -
#14180 Én is diák vagyok, és nekem még vázat se vesznek, szal...
Talán ősszel lesz egy olyan melóm, amiből tudok majd spórolni egy DSLR-re. Talán. -
#14179 ez már magánügy
én is másfél év után vettem gripet, és nem haltam bele - te sem fogsz, a fogáson nem igazán javít, szebb képeket nem csinálsz vele, szóval....
ami a nézőpontot illeti: más diákoknak még erre sincs lehetőségük (sőt, örülnek, ha kapnak karácsonyra egy kodakot) -
#14178 Ne úgy nézd! Úgy nézd, hogy diák vok és örülök, hogyha nyáron összekaparok egy kis lét. 350D-t már megjelenése óta venni akarok. Most nagyon virul a fejem , mert apám mondta, hogy megveszi a vázat, én meg vegyek obit. Így megúszom a dolgot a Sigma 18-125mm-es obival ÁFA nélkül. MAjd ehhez akarok venni kicsit később állványt meg a gripet. -
#14177 naja, még a Canon szűrők is drágábbak, mint a BG-E3... -
obe #14176 vagy egy eredeti szűrő(polár) 72-es átmérőhöz: 40.000 huf -
obe #14175 nem valami drága holmi, az F4 -emhez néztem hátfalat(nem digi)dátumozás,stb..180.000 huf, nah az sok (lett volna) -
#14174 azért nem egy darab műanyagról van szó, nem értem a felháborodásodat -
#14173 70 rugó???
Hülyék ezek! -
#14172 a 300D markolata pár hónapja még 70 ezer volt, most esett le kb 40-re, ehhez képest 30 rugó egy új géphez való markolatért viccesen kevés -
#14171 Nem az a bajom, hogy máshol olcsóbb. Még a nettó 28-at is sokallom érte. -
#14170 Tok. -
#14169 nem sok az, ennél olcsóbbat még nem láttam -
#14168 FAAAAKKK!!! leejtettem ketszer a z IXUSomat zseb magassagbol es elromlott a tekergetoje amivel at lehet allitani manual vagy videora:(((((((((((( nemtok manualt meg videot csinalni csak sima automata kepet:((((((( ez nem is lenne baj.. gondolom konnyu megszerelni.. csak nem lehet sok baja.. DE MIERT PONT EGY 4 NAPOS KIRANDULAS ELEJEN TORTENIK MEG EZ????????????//
-
#14167 Én azért a BG-E3 gripért a 35 rugót sokallom!
Tegnap megrendeltem a 350D-t, meg hozzá egy Sigma 18-125mm-es obit! :))) -
#14166 Nincs mit, máskor is!
GP 2100-as aksi jó vétel volt! Jó fotózást! -
#14165 Köszi, a gépet ott vettem meg. Tényleg elég olcsók, ha MediaMarkban vettem volna, akkor 15 ezerrel minimum többet fizettünk volna.
Első benyomásom a gépről, hogy tényleg vannak érdekességei, jól fotóz, remek a minősége is, jó a videófelvevője, egyszóval érdemes volt megvenni. Hát amit adtak hozzá elemet, azt meg is ette, de vettem hozzája GP 2100-as akkumlátort. Kezelni még nem igazán tudom, de egy CD-re kiírták a magyar útmutatót. -
#14164 Kösz a tippet,
mielőtt veszek gépet,
konzultálok először veletek... -
#14163 ezt alatamaszthatom, onnan van az A1 is. -
#14162 Jaja, amúgy az AVplanet-ről mostanság jó tapasztalataim vannak.
Elég eldugott kis bót, az áraik viszont jók és szokik lenni készletük. -
#14161 jeje, nyári csúcsforgalom van a piacon -
Gabo #14160 Mielőtt bárhová indulnál, azért inkább telefonáld körbe a boltokat. Egy csomó felesleges mászkálástól és idegeskedéstől kimélheted meg magad.
Mindenki digi gépet vesz, lévén itt a nyár, így a boltok raktárkészlete finoman szólva... -
#14159 jajmá.... mert dugó van mindenhol :D -
#14158 Miért is? -
#14157 Úgyérzem, hogy holnap nagy utat fogunk bejárni BP-n :) -
Gabo #14156 -
#14155 akkor kettőt kérek -
Gabo #14154 http://www.mpixel.hu/
Náluk táskát is kapsz hozzá. -
#14153 "Biztos nem, de gondolhatod, hogy az S3500 milyen nagy lehet az optikája miatt,"
Az sem egy nagy gép, azért a kompaktoknál az a 6x-os optika már picsányira össze van zsugorítva, gyenge is a minőségük... -
Gabo #14152 OK.
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem kimondott előny, de hasznos apróság. -
Gabo #14151 "Nem kell hozzá külön táska"
Azért Én zsebbe nem raknám a gépemet. Mindig azon paráznék, hogy mikor csúszik ki a zsebemből, vagy éppen mikor koccantom oda valamihez. Arról nem is beszélve, hogy "zsebesnek áll a világ"...
Az enyémhez ajándékba adták a hordtáskát, így azzal nem volt gondom. Amúgy is vettem volna. Még a hátizsákba is azzal együtt teszem be a gépet, mert lényegesen jobban védett, mint nélküle.