48078
-
G_ArchAngel #13950 k*rva jó...
felmondtam a melóhelyemen, erre most mutattak be egy új kolléganőt - kicsit egyből belezúgtam...:P
rövid tépett haj, nagy cicik, hosszú lábak, majdnem olyan magas, mint én...
jaj nekem! -
#13949 Mert azt már elattuk!
Maui-n nézd, ott lesz az! :-) -
G_ArchAngel #13948 mert Jamaicát nem csak zöldike után lehet keresni...:P -
#13947 azt én is keresem, de Jamaica egyelőre elég homályos :D -
#13946 #13945 -
#13945 MILLER -
#13944 FOTOK? -
#13943 Még a nyaralónkat is! :-D -
#13942 Ééééníííís :-D -
G_ArchAngel #13941 én nem, híreket olvastam a hirkereso.hu-n és ott találtam rá... -
#13940 megtaláltam a házunkat is :D
-
#13939 Zsír, a ring és ha jól látom a csúszdapark is látszik. -
#13938 Sztem nincs olyan ember aki nem kapta volna meg körmélben vagy 3szor :-) -
G_ArchAngel #13937 -
G_ArchAngel #13936 GoogleEarth -
Gabo #13935 Bízzunk benne! :o)
Nekem is beletelt némi időbe, mire döntést tudtam hozni.
Nálam elsődleges szempont az volt, hogy a bringatúráimra biztonságosan magammal tudjam vinni a gépet. A hátizsákba berakva ne kelljen azon paráznom, hogy az első kisebb koccanástól tönkremegy az optika. (Az ultrazoom, DSLR kiejtve.) Tehát fontos volt a kis méret, de ugyan akkor az is, hogy ne legyen annyira kicsi gépet, hogy ne lehessen viszonylag kényelmesen megfogni. (Ultra kompakt kiejtve.)
Ugyan ilyen fontos volt a jó képminőség is. (Itt most nem a mpix-ek mennyiségére gondolok...)
Nem volt mellékes az sem, hogy legyen átlátható és könnyű a gép kezelhetősége, lévén csak tanulgatom a fotózást. És hogy legyen lehetőség a fejlődésre is, nem árt a manuális módok megléte sem.
Mivel valószínűtlen, hogy A4 vagy nagyobb papírképeket fogok valaha is készíttetni ezekből a fotókból, ezért a 3 mpix felbontás bőven elég lesz kezdésnek.
Az optikai zoom sem árt. Itt 3x-nél volt meghúzva az alsó vonal, végül 4x lett belőle.
A fentiekből egy Canon PS A510 sült ki néhány héttel ez előtt, az elengedhetetlen kiegészítőkkel együtt. (Akksik+töltő, 256 MB SD kártya, hordtáska.) A hétvégén végre tesztelni is tudtam és a képeket elnézve úgy érzem jól döntöttem.
Ha "kinövőm" akkor pedig összeszedem a pénzt egy komolyabb gépre. -
#13934 wow, kettőnknek már biztos elhiszi :D -
#13933 első lépésben szerintem felejtsd el a márkák szerinti szűrést (kivétel: Kodak, HP, Trust és ehhez hasonló hulladékok), és inkább arra koncentrálj, mire szeretnéd használni
úgyis A520 vagy S5500 lesz a vége :) amúgy a SONY W széria picsagyors, egyértelműen a leggyorsabb kompaktok (ha ez számít) -
Gabo #13932 Szerintem ne a márkát akard eldönteni, előbb azt mérlegeld, mire szeretnéd használni a gépet. Az sem mellékes, hogy mennyit szánsz rá.
Ha már tudod, mik az elvárásaid és a lehetőségeid, akkor érdemes a konkrét típusokat és márkákat sorra venni. -
Jhon Balu #13931 sziasztok!
én most szeretnék vásárolni digitális fényképező gépet de tanácstalan vagyok,hogy millen márkát válasszak.idáig amiket láttam a sony melett döntenék deha valakinek van jobb tippje szivessen várom elöre is köszi... -
obe #13930 nem addig a! a hozzáértők nikon(analóg)buzik:))) -
obe #13929 ne hidd el, nem adja át ám:))..az enyémet se adta át editty-nek:)))))...azóta is várom itthon diszmagyarba a hívást de hát, ehhh -
G_ArchAngel #13928 mehet vissza a fiókba, ez csak a múlt... -
#13927 jé, nekem is megvan a régi "battlefield"-es reg-em...:P -
#13926 re :) -
#13925 welkám bekk :D -
G_ArchAngel #13924 sorry, de nem tudtam, hogy multi-reg vagy...:( -
#13923 EZ itt a 45519. SG fórum kommentem (kb) :) -
#13922 HOHHA! :D -
G_ArchAngel #13921 gyanús volt, hogy egy újreg "E-1 rulez"-ezik... -
#13920 János 3 éve ismeri Yeltzin-t, személyesen is. :D -
G_ArchAngel #13919 Yeltzin-nek EOS 300D-je van, csak szólok Jánosnak, hogy mi a helyzet... -
#13918 E1 áz!
De itt Canon-buzik vannak, szal vigyázz!
[SZÓL AZ ÚJREGNEK, HOGY MI ITT A STÁJSZ] -
#13917 fel vagy véve, de készülj fel, ezek állatok, nem viccelnek, ha szexről van szó
na és hogy ne offoljunk, kérdezek témába vágót is: E1 rulez? -
#13916 Dolgoztam már alapítványnak, szal gyakolatom is van. -
#13915 felvegyelek gondozónak? :) -
#13914 Háttérben a sunyin mosolygó Jánossal. -.- -
#13913 hát sok sikert
én is gondoltam alapítványra, a szexuálisan kielégítetlen, gyógyíthatatlan nimfomániában szenvedő 18-22 év közötti dúskeblű fotómodelleknek szívesen gyűjtenék nyalókára... remélem, egy napon majd láthatom boldogan, kielégülten ragyogó kis szemeiket a nyalóka mögött felcsillanni! -
G_ArchAngel #13912 nem, ez nem kreatív, bevallom az SG-st úgy akartam, hogy egy alapítványba visszaforgatom, majd ennek alapján felvetődött egy sorozat (akár fajtánként is) a Kutyaszövetség részére, ami szintén egy alapítványnak segített volna...
Az utolsó kevésbé kreatív ötlet egy madarászegyesülettel karöltve, egy kiadvány ami a hortobágyi Madárkórház segítségével/részére készült volna - ez utóbbi csak parkolópályán van, az augusztusi madarásztáborban megbeszéljük a jövőt...
A kreatív ötleteket megtartom magamnak, mert azokból pénzt is lehet csinálni:) -
#13911 hát ha mind ilyen kreatív, mint ez, akkor nagy reményeket ne fűzz a projecthez :)
[GETSZI]