48078
-
#14310 olyanom is van, de kb. 5% (na jó, legyen 10...) a teljesítménye a pizzásdobozhoz képest....
íme egy kép még befejezetlen állapotából (az összes belső fala alu, és valahol félúton van benne még egy fehér lap)
Portrézni, tárgyfotózni tökéletes, teljes alakhoz már kevéske. -
#14309 OFF/Tom én azt már régóta csak vicceztem/ON -
#14308 A filmtartó tokokból (amiben a tekercs filmet adják) van fehér, kissé átlátszó.
Hosszirányban vágsz rajta egy nyílást, és a váz beépített vakujára szépen rátehetó, bár még csk elméletben próbáltam. -
Lateralus #14307 LumiQuest Mini Softbox, de a pizzásdoboz kb. ugyanolyan jó és majdnem ingyenes. -
#14306 Képet róla! XDDD -
#14305 pizzásdobozból, alufóliából, szigszalagból és fehér papírból barkácsolt softboxot -
#14304 Blasta, megtuttad má, hogy miaza kemiftá? -
akos #14303 Calgont.
(Sry) -
#14302 Ti mit használtok vaku fényének lágyítására? -
akos #14301 Sziasztok Guruk,
kéne egy kis segítség: Nikon F801s -hez kellene magyar manual. Esetleg valakinél akad egy példány elfekvőben a padláson? Netán a haver padlásán...? Vagy valami...?
Htx előre is! -
Roll #14300 Sony Cyber-Shot DSC-S60 most vettünk egy ilyet. Van valakinek ilyen itt?
Vélemény? -
#14299 Pár száz fotóimból feltettem jó néhány darabot erre a weboldalra. Igaz, vannak benne homályosabb képek is, de hát amatőrfotós vagyok :) -
Cat #14298 a fogyasztóvédelemnek sokkal keményebbnek kellene lennie
és az sem mind1, hogy sokan még a jótállás és a garancia közötti különbséget sem ismerik - az első törvény által garantált jog, amit kötelező adni, onnan kezdve meg hogy az eladó mit pattog nagy ívben le van szarva, lehet menni simán feljelenteni ha nincs -
#14297 jó képeket sok géppel lehet csinálni
a baj az, hogy sokkal többen vesznek dslr-t, mint amennyien ki is tudnák használni -
[Walaki]D`Lair #14296 Videót sose vett fel az A1-el, a helyigény meg...lol...ki nézi azt egy fényképezőgép vásárlásánál? :D
amúgy barátnőméknek 300D van, ők is most akarják 350-re cserélni, a 300-al is kibebaszott jó képeket lehet csinálni...sazl...:) -
#14295 "úgy értem, hosszú távon tisztában van-e a dolog anyagi vonzatával"
naja, az már más kérdés.
(de walakolárék böhömnagy vóvóval járnak ám!!!!) :-))))))
-
#14294 úgy értem, hosszú távon tisztában van-e a dolog anyagi vonzatával
nem beszélve a helyigényről és az esetleg már megszokott, kényelmes funkciók hiányáról (pl. video)
nyilván értelmes döntés, ha komolyan veszi a fotózást, de sok alkalmi, hobbifotós tépi a haját manapság, amiért dslr-t vett, csak mert volt rá pénze, de nem tudta, mivel jár ez -
#14293 Hát azé... :-) -
#14292 jól meggondolta? -
[Walaki]D`Lair #14291 Apám is ilyet akar most...azért kellene eladni az A1-et...:) -
#14290 A drágaszágoooom!!!
Bocs, este van, álmos vagyok, le vagyok fáradva! -
#14289 -
#14288 loál -
#14287 Pedig oan izgis és kihívásokkal teli munka volt 7 áruház szortimentjét és akcióit basztatni, kib@szott excel táblákat bámulni reggeltől estig... :-)))
[NAGYON BÁNNYA] :-D -
#14286 -
#14285 Helósztok!
Végre hivatalosan is munkanélküli vagyok:-DDDDD
Leadtam a lantot, már nem vagyok többé a Cora számtech beszerzője, HUÁCSÁ :-DDD -
#14284 Jah, ilyen a cucc pl. a Nikon egyes modelljeiben is amiben van pano funkció. -
G_ArchAngel #14283 általános infónak szántam, csak nem akartam egy külön hozzászólást, az általad adott válasz tudomásulvétele után...
tudom, tagolhattam volna... -
#14282 hát kösz az infót -
G_ArchAngel #14281 ok, egyébként mókás a telefonba épített panoráma funkció_
3 lépést enged: exponálsz, majd előkészíti a következő képkockát úgy, hogy 10%-ot a szélén hagy szellemképként, majd a 2. kép után ismét, hogy az utolsó 3. képet is hozzá tudja az ember fűzni...
persze nem olyan mintha állványról készítené az ember és egy szerkesztővel összefűzné, de mindenesetre érdekes fícsőr...:) -
#14280 szerintem 7végén
épp konyhafelújítás van, még elolvasni sem volt időm a cikket :) -
G_ArchAngel #14279 érdeklődésképp: mikor lesznek publikusak a két hete megtörtént túrátok képei? -
#14278 hát... majd 2 év alatt talán egy 2mm-es pötty kopott le az egyik sarkáról
szal nem mondanám, hogy kopik -
[Walaki]D`Lair #14277 Halihó!
Érdemes egy pillantást vetni az aláírásomra...:) -
#14276 Nemám.
De ma láttunk a Fotomarket-ben, csak elég drázsán -
#14275 Az ezüstről kopik a festék. Ugye Yeltzin? -
#14274 edigitalban ugye nem fekete 300d-t kapok? -
#14273 igen, a hivatalos forgalmazókra, akik a viszonteladókat látják el -> nagyker... -
2Bálint #14272 szerintem forgalmazóra gondolsz... -
#14271 dehogy fúj, M22-es kamerát még nem hozott senki qrvaanyázva hogy sz@r, szal szeretettel várjuk szervízpontunkban a kedves ügyfelet