48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Yeltzin
    olyanom is van, de kb. 5% (na jó, legyen 10...) a teljesítménye a pizzásdobozhoz képest....

íme egy kép még befejezetlen állapotából (az összes belső fala alu, és valahol félúton van benne még egy fehér lap)

Portrézni, tárgyfotózni tökéletes, teljes alakhoz már kevéske.
  • Blasta
    OFF/Tom én azt már régóta csak vicceztem/ON
  • ivjoe
    A filmtartó tokokból (amiben a tekercs filmet adják) van fehér, kissé átlátszó.
    Hosszirányban vágsz rajta egy nyílást, és a váz beépített vakujára szépen rátehetó, bár még csk elméletben próbáltam.
  • Lateralus
    LumiQuest Mini Softbox, de a pizzásdoboz kb. ugyanolyan jó és majdnem ingyenes.
  • ivjoe
    Képet róla! XDDD
  • Yeltzin
    pizzásdobozból, alufóliából, szigszalagból és fehér papírból barkácsolt softboxot
  • ivjoe
    Blasta, megtuttad má, hogy miaza kemiftá?
  • akos
    Calgont.

(Sry)
  • ivjoe
    Ti mit használtok vaku fényének lágyítására?
  • akos
    Sziasztok Guruk,

kéne egy kis segítség: Nikon F801s -hez kellene magyar manual. Esetleg valakinél akad egy példány elfekvőben a padláson? Netán a haver padlásán...? Vagy valami...?
    Htx előre is!
  • Roll
    Sony Cyber-Shot DSC-S60 most vettünk egy ilyet. Van valakinek ilyen itt?
    Vélemény?
  • TothLaci
    Pár száz fotóimból feltettem jó néhány darabot erre a weboldalra. Igaz, vannak benne homályosabb képek is, de hát amatőrfotós vagyok :)
  • Cat #14298
    a fogyasztóvédelemnek sokkal keményebbnek kellene lennie
    és az sem mind1, hogy sokan még a jótállás és a garancia közötti különbséget sem ismerik - az első törvény által garantált jog, amit kötelező adni, onnan kezdve meg hogy az eladó mit pattog nagy ívben le van szarva, lehet menni simán feljelenteni ha nincs
  • Yeltzin
    jó képeket sok géppel lehet csinálni

a baj az, hogy sokkal többen vesznek dslr-t, mint amennyien ki is tudnák használni
  • [Walaki]D`Lair
    Videót sose vett fel az A1-el, a helyigény meg...lol...ki nézi azt egy fényképezőgép vásárlásánál? :D

amúgy barátnőméknek 300D van, ők is most akarják 350-re cserélni, a 300-al is kibebaszott jó képeket lehet csinálni...sazl...:)
  • Blasta
    "úgy értem, hosszú távon tisztában van-e a dolog anyagi vonzatával"

naja, az már más kérdés.
    (de walakolárék böhömnagy vóvóval járnak ám!!!!) :-))))))

• Yeltzin
    úgy értem, hosszú távon tisztában van-e a dolog anyagi vonzatával

nem beszélve a helyigényről és az esetleg már megszokott, kényelmes funkciók hiányáról (pl. video)

nyilván értelmes döntés, ha komolyan veszi a fotózást, de sok alkalmi, hobbifotós tépi a haját manapság, amiért dslr-t vett, csak mert volt rá pénze, de nem tudta, mivel jár ez
  • Blasta
    Hát azé... :-)
  • Yeltzin
    jól meggondolta?
  • [Walaki]D`Lair
    Apám is ilyet akar most...azért kellene eladni az A1-et...:)
  • ivjoe
    A drágaszágoooom!!!
    Bocs, este van, álmos vagyok, le vagyok fáradva!
  • Loál János #14289
  • PResident Evil
    loál
  • Blasta
    Pedig oan izgis és kihívásokkal teli munka volt 7 áruház szortimentjét és akcióit basztatni, kib@szott excel táblákat bámulni reggeltől estig... :-)))

[NAGYON BÁNNYA] :-D
  • Punkerwork
  • Blasta
    Helósztok!

Végre hivatalosan is munkanélküli vagyok:-DDDDD
    Leadtam a lantot, már nem vagyok többé a Cora számtech beszerzője, HUÁCSÁ :-DDD
  • Blasta
    Jah, ilyen a cucc pl. a Nikon egyes modelljeiben is amiben van pano funkció.
  • G_ArchAngel #14283
    általános infónak szántam, csak nem akartam egy külön hozzászólást, az általad adott válasz tudomásulvétele után...

tudom, tagolhattam volna...
  • Yeltzin
    hát kösz az infót
  • G_ArchAngel #14281
    ok, egyébként mókás a telefonba épített panoráma funkció_
    3 lépést enged: exponálsz, majd előkészíti a következő képkockát úgy, hogy 10%-ot a szélén hagy szellemképként, majd a 2. kép után ismét, hogy az utolsó 3. képet is hozzá tudja az ember fűzni...
    persze nem olyan mintha állványról készítené az ember és egy szerkesztővel összefűzné, de mindenesetre érdekes fícsőr...:)
  • Yeltzin
    szerintem 7végén

épp konyhafelújítás van, még elolvasni sem volt időm a cikket :)
  • G_ArchAngel #14279
    érdeklődésképp: mikor lesznek publikusak a két hete megtörtént túrátok képei?
  • Yeltzin
    hát... majd 2 év alatt talán egy 2mm-es pötty kopott le az egyik sarkáról

szal nem mondanám, hogy kopik
  • [Walaki]D`Lair
    Halihó!

Érdemes egy pillantást vetni az aláírásomra...:)
  • Blasta
    Nemám.
    De ma láttunk a Fotomarket-ben, csak elég drázsán
  • ivjoe
    Az ezüstről kopik a festék. Ugye Yeltzin?
  • Pyx #14274
    edigitalban ugye nem fekete 300d-t kapok?
  • Yeltzin
    igen, a hivatalos forgalmazókra, akik a viszonteladókat látják el -> nagyker...
  • 2Bálint
    szerintem forgalmazóra gondolsz...
  • Punkerwork
    dehogy fúj, M22-es kamerát még nem hozott senki qrvaanyázva hogy sz@r, szal szeretettel várjuk szervízpontunkban a kedves ügyfelet