48078
-
#14551 Sziasztok!
Milyen digigépet tudnátok ajánlani a kb. 60e forintos árkategóriából? (na jó lehet kicsit több is)
Remélem valaki, aki szakértő tud segíteni a témában... -
#14550 180 rongy lesz az ára, kb. szeptembertől kapni majd. -
#14549 pff.. megcsinaltattuk a kamcsimat.. 150 dollar volt:( (ixus400) -
#14548 kizárt
már a 3 napos visszavásárlást is eltörölték
vagy oda viszed ahova a gar szól, vagy elviszed Bécsbe (ha kis szerencséd van megúszod fillérekből) -
#14547 Azt nem lehet megcsinálni, hogy visszaviszem oda ahol vettem (METRO) és kicserélik, vagy levásárolhatom? De ezt csak akkor csinálnám meg, ha CANON PS a95-öt tudnék venni. Amúgy ez egy a75. De Pestre egyszerűbb volna elvinni mint bécsbe (szvsz). -
#14546 Ez EU és a magyar Canon garjegy két külön dolog, de ha egy éven belül lett EU-ban vásárolva, lennie kell benne EU garjegynek.... -
#14545 Hát ja.
De ha Canon garancialeveled + számlád van hozzá amit a Canon hivatalos szervizébe elfogadnak, akkor elvileg nyugodtan viheted bécsbe is, elfogadják ott is. -
#14544 EU-ban vagyunk... szal mijaz hogy nemzetközi gari? -
#14543 Kösz, erre már én is gondoltam, de nincs nemzetközi gar. levelem, a másik meg hogy postán... Háát nem tudom... Csak azt nem hittem el hogy egy ekkora vállalat mint a CANON nem tud egy k*va kirendeltséget tenni az ország más pontjaira. Totál kiakadtam. Na inkább megyek mer összetöröm a billentyűzetet... -
#14542 támogatom :) -
#14541 Bécsbe menj ki szvsz... félúton van úgy is Győr, Bécs és BP között szal... -
#14540 lehet, hogy érdemes lenne átugrani Bécsbe, kellemest a hasznossal, ha van nemzetközi garipapírod a géphez.
-
#14539 Hát ha Bp-en vannak akkor...
Esetleg postára is adhatod, mellékelve jó kis levelet, hogy mi a baj.
De fel is hívhatnád őket, tán többet tudnak segíteni mint mi.
266-80-85
Üdv! -
#14538 Hello mindenkinek!
Nem nagyon szoktam beirogatni, de lenne egy elég nagy problémám:Canon hivatalos márkaszervíz csak Budapesten van. Ez még nem lenne olyan nagy probléma, de Győrtől elég messze van. Nem tudja valaki, hogyan lehetz ezt megoldani, hogy ne kelljen Pestre mennem? Sürgős lenne, mert a hónap végén lejár a garanciám. előre is kösz. bocs a hosszu szövegert. -
#14537 még mindig ott a "Panasonic" tényező
amíg ugyebár az ember nem fogja kézbe, nem is tudja, mennyire igénytelen egy ilyen gép, kezelés, anyagminőség stb
és igaz ugyan, hogy zajszintben a kategórián belül egy kellemes átlag, de akkor sem lehet annyira olcsó, hogy megérje -
Lateralus #14536 Egy nagy ugrás van ebben a gépben, a többi smafu.
Ez pedig a RAW. -
Lateralus #14535 Pedig úgy odaszámolva neki nem nagy a különbség a korábbi 5 megapixeleshez képes érzékelőhely méretben. Kicsit lettek csak kisebbek.
Nézegetve a mintaképeket, kábé azt a zajszintet hozza. -
#14534 neked s602 kell, méghozzá mihamarabb! :)
-
#14533 tökmindegy
körömnyi szenzor, 8mpx, Panasonic... nem hiszek a csodákban, pedig abból is nagy kéne, hogy ne hányjam el magam a képminőségén :) -
#14532 Nekem ez már kifejezetten tetszik feketében, az ezüsttel még mindig nem vagyok kibékülve. -
#14531 Amúgy tényleg pofásabb a gép mint az eddigi panák. -
#14530 "Extra optical zoom" for smaller sizes"
na ez megint milyen kamu lehet? :)
-
#14529 lol -
Lateralus #14528 Ja, ezzel már emberek közé is lehet menni. -
#14527 Hm, még a végén a Pana is szép gépeket gyárt majd. -
#14526 pana fz30 speckók -
#14525 -
#14524 Vadda fentösztik nyúz -
#14523 Szuper! -
#14522 arról=róla -
#14521 ha kicsit vársz, lett arról teszt itt a digicam rovatban -
#14520 Köszi a választ!;) Sztem is szép képe van ezeknek a Canonoknak,na meg a memóriakártya miatt is jobb lenne,nem kéne újat venni. -
#14519 Köszönjük! -
#14518 Jó gép az a Fuji, de tartok tőle, hogy képminőségben a Canon 520 lepipálja. Tudnod kell, hogy ezek a 10x zoom-ra képes gépek nagyobb tele állásban már veszítenek a minőségből. Nem vészesen sokat, túrista célra nagyon megteszi az a gép is.
-
#14517 ööö CF:)) -
#14516 Az S5500-ról mi a véleményetek? Végülis még talán az is beleférne az árba,mondjuk ahhoz venni kéne XD kártyát,mivel a Canon-omhoz SD van... -
#14515 Az A520-ason is gondolkozok,bár optikai zoom-ból jobb lenne több -
#14514 Eddig Canon A60asom volt,de az elromlott pár hónapja,de a képek minőségével meg voltam elégedve,meg úgy mindennel. -
Gabo #14513 Ha valaki szeretné megnézni, milyen jellegű képeket lehet elkövetni egy Canon PS A510-sel, akkor az nézzen be a galériámba. A hétvége jobban sikerült képei közül feltettem néhányat. Tény, hogy le lettek méretezve és butítva, hogy felférjenek, de talán értékelhetőek és élvezhetőek. -
Gabo #14512 Jó a cikk a nefotozz.hu-n és tetszettek a képek is! A röptében lekapott szarvasbogár azért nem piskóta és a farkaspók portré is mutatós.