48078
-
#14750 130é olcsó lenne szerintem. :( Inkább több. -
#14749 Szerintetek mennyi lesz kb a nyitó ára az S9000-nek? Én 130-150ezerre tippelek. -
#14748 Gyűrűvel állítható zoom + fókusz = -
#14747 Sziasztok.
Szeretném ha valaki segitene, hogy az alábbi 3 gép közül melyiket érdemes megvenni.Canon S1 IS, Panasonic DMC-LZ2 illetve Casio EX-Z55.Igazából a DMC-LZ2 a kiszemelt de a Canon gépnek meg jó képességei vannak ahogy én olvasgattam, persze nem egy árkategória.Szóval mellik?
Előre is köszi.. -
#14746 Voáv, htx!
Édekes, S5600 szvsz kicsit otronbább lett, S9500 viszont űbermegahájperkúlróbátdizájnszájber! :D
[EGYÉBKÉNT SÍR] -
#14745 Szar kis halszemmel tolja vazze...
-
#14744 ittmeg a kistesó -
G_ArchAngel #14743 nagyon-nagyon kellemes darab - elférne nálam is:) -
#14742 Azé..... :-)
S9500
Minolta A2
-
#14741 ..végre normális obival, nem motoros zoom-mal. -
#14740 köhhhöömmmmm - Jánosnak -
G_ArchAngel #14739 hmmm...
ezt hiszem ezt 55-ért betudom vállani e nélkül is... -
#14738 Na most derítettem ki, hogy slave-ként nem lehet használni ezt a vakut sem az eos gépek beépített vakujával, mindenképp kell hozzá transmitter. Csak egy info :-) -
Gabo #14737 Danecay:
Minden esetben használd az elérhető legnagyobb felbontást és legjobb minőséget a képek elkészítéséhez. Ha bármilyen utómunkát kell végezni a képen, akkor ebből kiindulva még mindig nem lesz akkora a minőség romlás, ami feltűnő lenne. (JPG esetén minden szerkesztést követően mentéskor újratömöríti a rendszer. Ilyenkor még ha alig látható is, romlik a kép minősége.) Ha pedig a nem kívánt részleteke ki szeretnéd vágni, akkor még mindig nagyobb felbontású és jobb minőségű lesz a végeredmény, mintha már eleve 1024x768-ból indultál volna.
Ma már szinte nincs olyan képszerkesztő progi, ami ne tartalmaznak lehetőséget a tömeges kép konvertáláshoz. Még az ingyenes IrfanView-ban is van erre lehetőség. Így néhány perc alatt akár több száz képet át lehet méretezni, sőt még az ilyenkor szükséges élesítést is el lehet végezni. -
G_ArchAngel #14736 pm -
#14735 Rózsavirág bácsi echte fráncőzis! :D :-DEKLI -
#14734 Már rendeltél a pixmania-tól? -
G_ArchAngel #14733 ööö...
én nem így vásárlok:)
kapcsolatnak megy a pitiző levél, majd jön egy ár (ez általában a magyar nettó és az osztrák bruttó között mozog), majd bólintok és hozza, majd kézbevételnél fizetek - garancia van, általában a gyártóé... (Sigma Austria, Canon Magyarország...) -
#14732 Mondjuk ennyiért már inkább speedlite 550EX-et vennék, itthon hozzá lehet jutni ennyiért is. Leszámítva, hogy nem működnek wireless módban simán vaku villanásra (mert az EOS-ok ezt nem tudják) ugyan olyan jók és tuti működnek az eos-szal. -
#14731 Azt akár el is felejtheted, kivéve ha nem idegenkedsz az előre utalástól :-)))
Pixmania.com cég a Fotovista csoport tagja
Igazgató : Jean-Emile Rosenblum
Cím : Pixmania, 43-47 avenue de la Grande Armée, 75016 Paris
Fax : 00 33 145 01 36 79
-
#14730 Ennek van az ST verziója, az nem tud wireless módban működni, de asszem csak ennyi, viszont jóval occsóbb. -
G_ArchAngel #14729 Pixmania-n találtam -
G_ArchAngel #14728 55e lenne Ausztriában, de itthon is ennyi volt a nettó ára, csak már nem találom, hogy hol :( -
#14727 Ez egy zsír vaku, ja!
Én is majdnem ilyet vettem, de itthon drázsa vagy nem kapni, kintről meg macera rendelni (és fogalmam se volt, vajh a jólelkü vámosok milyen tax-ot raknak még rá az occsó nyugati árra) :-)
Te mennyiért láttad? -
#14726 Családi albumba való méretbe simán elmegy. Viszont fali posztert nyílván nem lehet belőle csinálni. -
G_ArchAngel #14725
Sigma Electronic Flash EF 500 DG Super
Kompatibilitási táblázat
Véleményetek? -
#14724 Persze, hogy lehet, csak nem mindegy milyen méretben! -
#14723 1024*768-as képről simán lehet papírképet készíttetni és a minőség is elég elfogadható. Hobbifotós nem mondja meg, hogy digitális géppel lett-e csinálva, a nagyi, akinek meg a képeket mutogatod majd, meg főleg nem. -
#14722 Szasz!
Szoftverfrissítés lehetséges, de én még nem hallottam olyanról, hogy egy újabb felbontást engedélyeznének ilyen esetben.
De amúgy szerintem jó nagy butaság amit írsz, elmondom miért:
-minél nagyobb egy kép felbontása annál jobban tudsz belenagyítani és esetleg a nem odavaló, vagy hibás (pl. belógó faág) részeket levágni róla, így még mindig belefér a monitorod felbontásába.
-1024-es képekből már nem igen lehet papírképet előhivatni. Azaz lehet, csak az eredmény kritikán aluli lesz. Ez gondolom nem érdekel Téged, csak leírtam, hogy ne lepődj meg ha mégis erre vállalkoznál.
-1280-as felbontás szvsz legyen elég, mert 1024-ben se lenne sokkal kisebb a képek mérete, csupán pár kbyte-tal kapnál kisebb fileméretet. -
#14721 Hi All! Előre is elnézést kérek az esetleges LAMA-zásomért, de lenne egy kérdésem amire szeretnék választ kapni. Van nekem egy Panasonic DMC-LC50EG 3.2 MPixeles fényképezőgépem. Mivel elsősorban elmény és hobbyfotózásra használom a masinát, úgy gondolom, hogy számomra elég lenne az 1024 X 768-as felbontás, de sajnos ilyet nem ajánl fel a gép, csak a következő felbontások érhetőek el: 2048 x 1536 (aszem), 1600 x 1200, 1280 x 1024. Ezeken kívül van még 640 x 480-as felbontás is, de ez véleményem szerint már túl kicsi, ja és van még HDTV. Nos a kérdés az lenne, hogy lehet e ezeken a fényképezőgépeken valamilyen software frissítést véghezvinni, vagy módosítani aból a célból, hogy több felbontás is elérhető legyen? -
Lateralus #14720 www.avplanet.hu
A kit kerül 196-ba. -
#14719 196 rugó, 2 év gar, ingyé házhozszállítás.
Én is itt vettem. -
#14718 A váz asszem mindenhol 200 körül van.
LiMk -
#14717 Nincs most valahol akcióban, olcsón EOS 350D? -
#14716 Köszi szépen. -
Lateralus #14715 Egy francia magazin (már megint) megszellőztetett nézány infót a Fuji új gépeiről. Ennyit tudni pletykaszinten.
link -
#14714 Még egy bejelentés...
Tisztelt Partnerek!
A Casio új hitelkártya méretű zoom-os fényképezőgépet jelentett be amely számos új szolgáltatással rendelkezik.
Elsőként, az ilyen méretű készülékek közül egyedülállóan képstabilizátorral rendelkezik!
Expozíciós késlekedése mindössze 0,008 másodperc, azaz szinte semmi.
Közvetlen gombbal választhatjuk ki a mozgókép felvételét ami immár 640*480 VGA felbontású, 30 fps frissítésű.
Mindössze 16.1 mm vékony és 115 g tömegű. -
#14713 Konrad Zuse gépe: Z1
Toshiba RD Z1 -
#14712 Kreativitás hiánya. -
#14711 BMW Z1