48078
-
Lateralus #14910 Dehogynem!
Jön ez az új Canon :) -
#14909 De, ha nem csak pletyka ez az 5D cucc.
(bár a minolta is ezzel a névvel jelentett be nemrég új gépet, szal...) -
#14908 Of kóz! :-) -
#14907 ezek alapján az októberi Photokina-ra nem jön semmi extra.
gyászos lenne :)
-
Lateralus #14906 Jövő tavaszra lesz 20D frissítés a Canonnál, nyárra meg 350D.
Tipp. -
Lateralus #14905 Canonból szinte biztos nem. A 350D most márciusban jött ki. Nem hiszem, hogy fél év múltán lecserélnék. Konkurenciát meg minek csinálnának maguknak egy hasonló vázzal, mikor még ez nem futotta ki magát?
Esetleg 300Da. Csillagászati és infrafotóra :)))
Pentax most jöt ki nemrég az *ist DL-el, Nikon is a D50-el, KonicaMinolta már bejelentette az 5D-t. Esetleg Olympus E300 helyett valami, de az is csak 1 éves és az Oly nem szokta elkapkodni.
Fuji nagyon hallgat és nincs még olcsó gépe. Kodak is kivonta az összes DSLR-jét és tudtommal nincs a piacon semmi ilyen gépe, ami az ő esetében igen fura, mert ő volt az első DSLR gyártó. Bár most kijött két komolyabb kompakttal, de jó kis meglepetés lenne egy olcsó DSLR is.
A többiektől nem nagyon várható. Panát és Sonyt jövő év elejére rebesgetik valamilyen DSLR-ekkel kapcsolatban, és a Pana most úgy sem csinálna konkurenciát a friss FZ30-ának.
Szóval kis esély egy Fuji vagy Kodak DSLR-re van, de nem sok. Esetleg egy Oly E300 frissítésre. De sokkal valószínűbb, hogy idén nem lesz már olcsó DSLR. Nikontól várják még sokan a D200-at, de az nem belépő szintű lesz. Ha lesz. -
#14904 sztem meg kijön vmi új stuff
wanna bet? :D
-
#14903 Jah, de sajna itt senki nem tudja használni :-) -
#14902 Mét tuti?
Még tart a 350D robogása (fél éve jelentették be), nem fog a belépőszintre egy darabig új jövevény érkezni szvsz.
-
#14901 Apropó 20D! Kijött az új firmware. -
#14900 de tuti kijön vmi belépő szintű dslr is, azt viszont nagyon várom
-
#14899 nem mondtam, hogy rögtön meg is venném :)
csak szeretem az újdonságokat, ennyi
-
#14898 Minek? Drága lesz ez nekünk :-)))
-
#14897 ha nem látnám rajta az 5d logót, azt mondanám, hogy 20D
de 2 hónap és kiderül c:)
[alig várja]
-
#14896 Hát ez azé eléggé pletyka még. 20D váz, összeretusálva az 1Ds tetejével.
-
Lateralus #14895 Nem tudom.
2500-3000 Euro -
#14894 5D! tudtam! :D
mennyibe fog ez kerülni???
-
Lateralus #14893 Canon DSLR pletyka !
http://www.ojodigital.com/foro/showthread.php?p=549701 -
#14892 Akkor célszerű inkább olyan gépet venni ami AA aksival megy?
-
#14891 Emléxem, hogy téli túra alkalmával (pl. Bakony) az A2 is megadta magát 40-50 expó után. Pótakksi ahhoz sem ártott. -
#14890 Bezony sokat.
Főleg, ha folyamatos stabilizálásra van kapcsolva. (célszerű csak exponáláskor aktiválni - ez állítható) -
#14889 Hát ezt nem tudtam. A tapasztalat sokat számít ;-)
-
#14888 kár pedig jó kis gép.
Sokat zabál a stabilizátor? -
#14887 pont a Pana FZ sorozat esetében nem jár jól vele
híresen a legrosszabb gép ilyen szempontból, a hozzá való pótakksikra akkora a kereslet, hogy kisebb csoda hozzájutni... 100-120 kép (vaku nélkül, nyári melegben) és szevasz, tölthetsz újra... az egyik leggyengébb lítiumion akksi és a legtöbbet zabáló gép harmonikus párkapcsolata ez :) -
#14886 2300 MiMH
-
#14885 Sejtettem de nem voltam biztos benne. 680mAh míg az AA 2300 -
#14884 A saját akksival sokkal jobban jársz ám a Pana esetében!
Egy lithiumos akksi jóval tovább tart mint az AA akksik! -
#14883 Legszimpibb a Pana lenne csak az nem tetszik benne hogy 2* annyi mint a Fuji és saját aksija van nem AA-s
Pentax MZ-7 romlott el és a kis Canon A60 is a végét járja
-
#14882 Egyserűsítsünk: Fuji vs. Canon
Egyébként milyen gép romlott el? -
#14881 Sajnos pénz hiányában és elromlott gép miatt arra a döntésre jutottam hogy veszek egy átmeneti olcsóbb gépet. Mit javasoltok. A kritériumok : min. 4mp min. 10x opt zoom.
Amiket néztem : Fuji S5500 Pana FZ-20 Sony DSC H1 Canon S2 IS.
Milyen szerintetek a Fuji S5500 az a legolcsóbb ezek közül de az adatai szerint nem olyan rossz. -
#14880 Nagyon helyes, akkor abból a +10 milliárd jenből mostmár igazán építhetnének egy saját CCD/CMOS gyárat :D -
Cat #14879 A Nikon megnégyszerezte üzemi eredményét
A japán fényképezőgép gyártó Nikon több mint négyszeresére növelte első negyedévi üzemi eredményét, és felemelte az egész évre vonatkozó profitvárakozását. Az eredmény növekedését javulását a digitális kamarák iránti erőteljes keresletnövekedéssel indokolta a vállalat.
A cég hétfői közlése szerint az üzemi eredmény az április és június közötti időszakban 13,94 milliárd jenre (100,6 millió euró) növekedett, az előző év azonos időszakának 3,13 milliárd jenes eredményéről. A vállalat 36 milliárd jenes üzemi eredménnyel számol az év egészére, ami 18 százalékos növekedést jelent a múlt évi - március végén zárult üzleti év - 33 milliárd jenes üzemi eredményéhez képest.
Az adatközlés előtt a Nikon részvényei 1,7 százalékos növekedés után 1246 jenen zártak a tokiói tőzsdén. -
#14878 Ez kellett, regelek is. -
obe #14877 igen de-n, itt van aztán minden nácio fia..
bár annyi holmi van hogy ha 1-ről lecsuszok másnap 2 jön helyébe, szal előbb utóbb mindenki sorra kerül aki licitál:)
nekem csak jo tapasztalataim vannak e.bayről..szinte nűmindent itt szerzek be fothoz, meg pc-hez is -
#14876 Nemtom, nekem tetszik. Kreatív cucc.
http://www.photosafari.com/Images/Lensbaby/lensbaby.jpg -
#14875 Hmm, amúgy most jut eszembe,
haverom nagy hobbi fényképész,
tavaly vett egy jó Nikon -t Fél millióért, analógot.
Most meg Amerikából vett egy fél milliónál többe kerülő digitális gépet..
a típusát nem tudom pontosan ,de majd megkérdem. -
#14874 Ezt a marhaságot :-)))) -
#14873 ja, néha mellbevágó árak vannak, tutira innen fogok filmes SLR-t venni
amúgy ilyet is találtam ott: Lensbabies -
#14872 nagyon nagy a kereslet a fényképezőgépekre,
ha valami jó cucc van olcsón, akkor
tuti sokan fenik rá a fogukat....
de kitartás. -
#14871 ez nem DC vagy DG függő szerintem (legalábbis DC-s Nikon komp. Sigmáknál sincs törvényszerűen)