48078
-
#1308 vagy épp a szar képek miatt megy el a kedve a digifotozástol :D -
Lateralus #1307 Nem mondtam, hogy ezeket megvenném.
Viszont akik használják, azok inkább ezekkel vannak megelégedve. Volt nekem is anno 0,8 Mpixeles Mustek gépem :) Másfél évig használtam. Akkor tetszett, de most már nem ajánlanám senkinek. Viszont vannak akkoriból fotóim. Életlenek, meg lilásak, de mégis. Ennyiből megérte.
Igazság szerint így nehéz megállapítani az egyes emberek igényszintjét, hogy "50 ezerér mit vegyek ?". Azt meg lehet mondani neki, hogy mit kap annyiért, de, hogy mi fog neki tetszeni, az már lutri.
Amúgy valahol igaza is lehet dave14-nek. Érdekli a digifotózás valamennyire, most vesz egy "olcsóbb" noname gépet, aztán kattintgat. Nem biztos, hogy jelenleg érdekli még a fehéregyensúly, képdinamika, kromatikus aberráció és társaik. Meg, hogy az égbolt zöldből a lilán át a kiégett fehérig minden színben tündököl. Aztán, ha csak egy fellángolás volt, vagy villogni akart a haverok előtt és beleun 3 hónap múlva, akkor is lesz pár száz fotója és kevesebbet bukik rajta, mintha belevágna most egy 100ezres gépbe és aztán ott porosodna meg a szekrény tetején. Ha meg érdekelni fogja, akkor idővel cserélni fog egy jobb gépre, ha lesz rá pénze. -
#1306 nekem volt szerencsem latni egy 2mp es magpix et... borzalmas képeket csinál, fine minőségben is zajos jpeg tömörített a kép, verőfényes napsütésben már szép képet csinalál, de ez kb 2 hónapra korlátozza a fényképező használatát, vagy marad az örök ősz :D minden sárgásbarna, szar a fehéregyensúly állítása gondolom. -
Lateralus #1305 Szóval mindenképpen olcsó gépet akarsz, a többiek figyelmeztetése ellenére ?
Akkor ezek között nézelődj:
Aosta, Magpix, olcsóbb Panasonic-ok. Ezeket kevésbé szidják.
Ezonics, Trust pl. általában kerülendő ! -
#1300 megvettem a coolpix2100-et az astoria üzl.házban...király a gép...tényleg zsír...most ismerkedek vele...köszi a tanácsokat...bye -
Cat #1299 http://www.depo.hu/?page_number=6&id=9160&lid=10&csid=247
még talán ezt ajánlanám, depon 28e, itt egy teszt róla (az alján vannak a képek):
http://www.imaging-resource.com/PRODS/A101/A11A.HTM
-
Cat #1298 sztm se vegyél, mert ugyan lehet kapni 20ezerért is, csak az kb. a mobiltelefonokba épített fényképezőgépekhez hasonló homályos képeket ad, és amint nem napsütésben kattintasz vele, egyből sötét is lesz.
itt van két cikk, hogy tudd mire számíts ebben az árkategóriában
http://hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=794&oldal=4
http://hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=800&oldal=5
egyéni véleményem szerint vegyél sulinetben egy canon a60ast, 90be kerül, abbol visszakapsz (ha tudsz) jövő februárban 60ezret, igy 30ért van egy jó géped
további infó például www.pcland.hu -
#1297 ennyiért ne vegyél digigépet. csak morgás lesz belőle, eléggé kidobott pénz kategória... duplázd meg, és akkor már van mire vadászni. -
Madmaxx #1292 sehol az ugyanis nincs benne a programban -
#1291 nem tudjátok hol lehet Canon S50-t sulinettel venni? -
Madmaxx #1290 Digitálisat ebből csak valami szart kapsz -
#1288 most semmi sajna...
kozbejott valami es ossze kell szednem egy csomo penzt ra
ezert adom el -
#1287 mi lesz a köv? -
#1286 eladom a canon powershot a70-es gepem ha erdekel valakit
tavasszal vettem ,nem szurke importbol van,tahat van meg ra garancia is canon hungarias
megvan minden doboz meg papir,magyarnyelvu ,az lcd-n meg a gyari vedofolia, karcmentes,hibatlan...
adok hozza meg gyari 16-os kartyan kivul egy 256-os cf-et
meg ansmann toltot 4 db 1800-as ansmann aksival
ja es van meg tatyo is hozza ha kell...
-
#1285 s7000 ugyanazt az 55milis konvertert használja mint az s602 - arra meg rámegy minden... szűrők, tele, wide... (az 5000t nemtudom) -
#1284 de, de.... -
#1283 az nem lehet, hogy S5000. S7000 és S602-höz ugyanazok a kiegészítők jók?
elég ritka az olyan kieg, ami csak egy típushoz jó (tudtommal) -
#1282 dunno......ebben a kategóriában olyan kevés a választék :(
-
Madmaxx #1281 miért ha most veszel akkor még kapható hozzá a konverter (késöbb is simán szerintem mivel elég elterjedt tipus). A többi géphez se lesz sokkal több kieg. -
#1280 http://download.adobe.com/pub/adobe/magic/photoshopalbum/2.x/psa2se_us.zip -
#1279 né meg: DEPO -
#1278 megjelent egy ingyenes photoshop album starter edition azt próbáld meg szerintem... -
#1277 tele vagy wide
-
Madmaxx #1276 szerintem érdemes. Milyen cuccot akarsz amugy is hozzá venni? -
#1275 érdemes még venni s602-t?
kifutó széria....lehet kapni még hozzá stuffot? mármint a jövőben lehet még kapni?
nagy nagy dilemma előtt állok :( -
Madmaxx #1274 HP? Hahahahaahahaaahahahaah -
#1273 hp suxxx :) -
#1272 photoshop -
Greag #1271 HP635-ről tud valaki bíztatót írni?
SeX keretében kijön kb abból a bizonyos 60-ból. -
#1270 Sziasztok
Ti milyen pőrogit használtok a fényképek korrigálására javitására?
Valami egyszerűbbre gondolok P -
#1269 thx -
#1267 Hali,
Tudtok olyan boltot Budapesten, ahol lehet kapni Fuji S5000-et azonnal, raktárról még ma?
-
Cat #1266 ohh, sorry, tényleg :p -
#1265 Képminőségben sokkal jobb a 2100, még ha extrákban nem is. -
Lateralus #1264 A 2500-asra gondoltál, nem ?
60ezer alatt ezt is megéri megvenni, most olyan 58ezer, és ebben benne van a töltő és akku is. Már, ha lehet még kapni ! -
#1263 miről beszélsz? milyen elforgatás?
a 2000-esen még kereső sincs, designban meg nem kicsit van elmaradva.... -
Madmaxx #1262 most nem azért de a coolpix 2100 nem elforgatható optikás. -
Cat #1261 15ezerrel drágább és sztm nem nyujt annyival többet
meg nekem az elforgatása az optikának nem is teccik -
#1260 nem inkább 2100? -
Cat #1259 a felsoroltak közül messze a Nikon Coolpix 2000est ajánlom leginkább (vagy esetleg egy drágább fujit, de azzal kicsuszol a keretből)