48078
-
Madmaxx #1394 Fényképezőgép csak a Canon, Nikon, Fuji, Olympus, Minolta számomra. -
Lateralus #1393 Milyen noname szarra gondolsz ?
Mert a Kyocera nagyon nem az. -
Madmaxx #1392 Azért ne hasonlitsunk már egy Fujit egy noname szarhoz! -
Lateralus #1391 Na, ha az új Kyocera gép gagyi, akkor az új Fuji milyen ?
-
Lateralus #1390 Itt vannak tesztképek pár nagylátószögű konverterről. Köztük ez a Raynox is. Igaz, hogy Canon G3-al csinálták (szóval nagyobb felbontás), de a semminél több.
http://www.lensmateonline.com/pop_wa_comp.html
-
#1389 Gagyi kicsi vacak.
Semmi fényképezőgép forma, semmi súly.
Hitelkártyatartónak elmegy! Vagy névjegytartónak MadMaxx kollégának! -
#1388 hi
0.72x Nagylátószögű előtétlencse (52mm menet) 15.300
elég jó ára van, érdemes ilyet, vagy inkább 0.5x-et?
-
Madmaxx #1387 miez? névjegykártya tartó? -
#1386 szép és érdekes :) -
Lateralus #1385 A leírás szerint 52-es. -
#1384 na még egy kérdés
ha felrakom ezt a gyűrűt, akkor még mindig 55-ös szűrő kell hozzá vagy 52-es?
-
#1383 kösziiii!!! :) -
Lateralus #1382 És ez neki a pontos neve: Raynox RT5255 adapter -
#1381 nagyszerű!!!
THX! -
Lateralus #1380 Belegondolva, még a 3ezer is sok egy ilyen kis vacakért, de ha nincs ismerős, aki ezt precízen kiesztergálja neked és mindenképp szükséged van rá, akkor jobb, mint 4x ennyiért megvenni. -
#1379 használtan ilyet lehet kapni?
nemnagyon mi...?
-
Lateralus #1378 Nehogy megvedd a Fuji-t annyiért !
12ezer egy két oldalán menetes kis fémcsőért enyhén "rablás" kategória.
Optiform árlistáján van fent S602-höz Raynox adaptergyűrű 2990-ért. Fém, nem műanyag és erre legalább olyan jó, mint a Fuji.
Az úzlet a Fernc krt. 31-ben van. Árulnak nem Fuji előtétlencséket is, és jó minőségű (Hoya) szűrőket, ha ilyesmire lenne szükséged. -
Lateralus #1377 Kicsit macera a használata, mert csak bizonyos helyzetekben van hatása. Van a homlokgyöngyözésre jobb módszer, amit már évtizedek óta használnak a TV-nél. Púdernek hívják.
Tahitire futotta, púderre nem. Vagy csak naturálisak akartak lenni. -
Madmaxx #1376 minden géphez kb. ennyi. -
#1375 Konverter Adapter (AR-FX9) 12.000
????????
mi kerül ezen ennyibe? -
#1374 tud valaki mondani egy olyan boltot, ahol lehet kapni s602-höz közgyűrűt?
thx -
#1373 dehogynem van -
#1372 Kérdés: nem pont idevág csak egy kicsit :) szoval kamerákra nincs polár szürő? A tegnapi frei müsor kurva szar volt, mert minden vakitott, plusz csillogot mindenkinek a zsiros homloka, elég kiábrándito hogy több millio forintot elbasz az utra, de rendes kamerája meg nincs... -
Lateralus #1371 Még nem búvárfényképeztem, sőt nem is búvárkodtam, de valami eszméletlen árak vannak, ha komolyan akarod csinálni. Igazad van, ez kinézetre sem egy profi dolog, de arra jó, hogy kispatakba víz alá nyomja az ember a kamerát, vagy tengerparti fürdőzésnél derékig begázoljon az ember a hullámzó tengerbe, hogy Anyut lefotózza, amint medúzába lép. Sőt talán a víz alá is lenyomható így a cucc. Vízálló tok (zacskó) ennek a pontos megnevezése. De sekélyebb vízben ezzel is lehet jó képeket csinálni és oda még nagy lámpák, meg vízalatti vakuk sem kellenek plusz százezrekért. A búvártok az más tészta. Az valami ilyesmi, ehhez a géphez:
Az ára meg ugyanannyi mint a gép. Ez már olyan félprofi tok. Nem tudom 40 méteren mennyi fény van, de gondolom a fényképezéshez elég kevés, hogy lámpa is kelljen. -
Madmaxx #1370 haha! akkor mi a ráknak nem veszel búvárkamerát? 40 méterig teljesen vizálló tokot nem kapsz. Amugy meg olyan mélységben kéne lámpa is mert amugy szart sem érsz. -
#1369 hát, nem pont ilyenre gondoltam. én szabadtüdővel szoktam lemenni olyan 15 méterre. nekem egy olyan 40 méteres kéne.
hol van ez az extremcomputer válaszol? -
Lateralus #1368 Ez való a Sonyhoz. 10 méterig vízálló, de jól jöhet szélsőséges idő (eső, homokvihar, tengerpart-hullámverés) esetén is.
-
Lateralus #1367 Gladiator:
Van olyan gyártó, hogy Eva-Marine. Majdnem minden géphez van műanyag tokja. Gagyi kinézetű, de bizonyos mélységig állítólag tudja (bár a "profi" Canon tokba is bemehet baleset esetén a víz).
Szerintem a Sony V1 elég jó választás a Canon S50-el szemben.
A kamerával kapcsolatban meg döntsétek el, hogy mozgó vagy állóképet akartok. Nem ugyanaz, bár ezzel nem mondok újat. -
#1364 amúgy www.extremcomputer.hu (amit biztos ismertek) marha olcsó hely. több 10000-rel is olcsóbbak ott a gépek, mint máshol -
#1363 hát, két búvár is van a családban. vagy ha úgyvesszük 3. én, tesóm, meg sógor.
amúgy olyan max. 180ért.
két lehetőség van.
Canon S50
Vagy
Sony DSC V1
Vagy kamerát veszünk Sony DCR TRV60. -
Lateralus #1362 "majdnem minden..." -
Lateralus #1361 Mennyiből akartok venni ? Az a legfontosabb.
Miért olyan fontos ez a búvártok dolog ? Búvár van a családban ?
Amúgy, ha hivatalos tokot nem is, de különféle vízálló tokot (akármicsodát) malydnem minden géptipushoz lehet kapni. Azt, hogy itthon lehet-e, nem tudom.
A Sonynak ezek a szériái:
U - ultrakompakt, kicsi, könnyű gépek (mostanában jelenik meg a széria, kb. a Canon IXUS sorozatához hasonlít)
P - kompakt automata széria (mint pl a Nikon Coolpix 2000-3500 gépek)
S - kompakt, komolyabb beállítási lehetőséggekkel rendelkező gépek. Nem nagyon bővíti a Sony mostanában ezt a szériát (kb. Canon G2-vel egy szint)
V - kompakt, komoly felszereltségű gép. Eddig csak a V1 van belőle
F - "félprofi" széria. -
#1360 végülis nem is olyan rossz. jobb a canons S50-nél. de csatlakoztathatóhozzá külsővaku, amilegtöbbször azzal jár, hogy nincs hozzá búvártok. legalábbis én így vettem észre. amúgy ennek a képmentis módja: fine meg standard.(meg tömörítetlen, de az most mindegy). ez a fine megegyezik a többi sony gépben használt super fineval? -
#1359 De úgy általában véve is drágák hozzá a kiegészítők.. -
#1358 Főleg akkor, ha bővíteni akarod, mivel csak a külön hozzá gyártott memory stickel működik, ami jóval drágább a compact flashtől... -
#1356 Cybershot V1
az év digital-kompaktja -
#1355 melyik az új kompakt? a dsc-p92? az nyert két díjat? milyet? remélem nem olyat, hogy legszebb szín, meg legkisebb súly, hanem vmi értelmeset. -
#1354 az új SONY kompakt két díjat nyert, szal biztos nem rossz
a Cybershot F828 meg 8mpx és elég olcsó (de a 717 is 200 körül van, és az sem rossz)
azonkívül a Minolta is SONY CCD-t használ... de a fene tudja, ki kell próbálni -
#1353 na, apám kitalálta, hogy vegyünk sony digi gépet. milyet tudtok ajánlani? ugye szerintetek se jók a sonyk? azokhoz van búvártok? -
#1352 szerintem is Minolta
a HP egy vicc, az Umax meg egyenlő a "low end" fogalmával