48078
-
#3876 Azt irja hogy tudják aljándékként küldeni és csökkentett értéket írnak rá.
Ezzel csak az a baj hogy ha elvész a csomag csak a csökkentett értéket fizetik ki.
-
G_ArchAngel #3875 ahogy Dzsini írta #3872 alatt - nem ée semmit...
a gép szoftvere nem elég jó a digitális nagyításhoz, inkább számítógépen csináld, még a pár kbyte-os képkezelő prg-ok is szebben csinálják... -
peter31 #3874 Sziasztok!
Kinéztem egy Samsung kamera-fényképező kombinácót mi a véleményetek. Hobbi célra lenne nem vagyok profi. Nekem kényelmes lenne a 2in1 jellege miatt.
link
thx
peterSamsung VP-D5000 -
peter31 #3873 Sziasztok!
Kinéztem egy Samsung kamera-fényképező kombinácót mi a véleményetek. Hobbi célra lenne nem vagyok profi. Nekem kényelmes lenne a 2in1 jellege miatt.
thx
peter -
#3872 nem, de összeszorozzák, hogy nagyobb számot láss (parasztvakítás címén)... alapvetés az, hogy a digitális zoomot elfelejted, és csak az optikait nézed, az a "valódi" zoom... utána, ha ingered van jobb minőségben tudsz számítógépen is nagyítgatni. -
#3871 Figyu ArchAngel!
A HP magyar oldalán olvastam, hogy a HP Photosmart 635-ös 3x optikai és 4x digitális zoom-mal rendelkezik, azaz 12x TELJES(!!!) zoom. Ez most mi a franc. Össze kell szorozni a kettőt vagy mi??? -
Yoz #3870 thx a segítséget, leköteleztél az infó áradattal thx -
G_ArchAngel #3869 kirándulásra, épületeket, rokonokat, bulit fotózni jó, de ha a természetben akarsz vmit, akkor keress pl. Olympus Ultrazoomot használtan...
ez az Extreme Digital oldala, vannak mindig akcióik...
Ha olcsóbban akarsz, irány Ausztria:) -
Yoz #3868 Úgy látom az alsó kategória lenne nekem megfelelő, nem akarok sokat rá szánni, de gyengét sem akarok mert arra sajnálnám kidobni a pénzt.
A drágára nem telik...
Szóval minnél olcsóbbat, nekem már jó ideje semmilyen fényképezőm sincs. Anno is valami ocsó kis gépet kaptam egy alkalomra...
Én nem vagyok profi, tehát nem profi célokra használnám.
Csak ha mondjuk van megörökíteni való akkor azt szeretném megőrizni magamnak...
És ha már megvan a gép akkor a fantáziám szab hatérokat asszem... -
G_ArchAngel #3867 első ezt ajánlanám: Canon PowerShot A75 - 78e bruttó, de 3 megapixeles és állítólag ügyes kis gép -
G_ArchAngel #3866 Mi az alsó kategória? Canon PS A60, Fuji A340, Olympus 360
Mi a közép kategória? Fuji S5000, Olympus 750, Fuji S7000
Mi a felső kategória? Fuji S20, Sony F828, Minolta A2
stb...
Mire akarod használni, mennyit szánsz rá, milyen típus legyen...? -
Yoz #3865 thx az infót
Tudnál tipusokat ajánlani az alsó kategóriából?
És én rákeresnék... -
G_ArchAngel #3864
Kompakt gépek:
Mi az alsó kategória? +ár 1-2 megapixel, 20-70e
Mi a közép kategória? +ár 3-4 megapixel, 70-170e
Mi a felső kategória? +ár 4-8 megapixel, 170-300e
Tükörreflexes:
Profi kategória - 300e -> csillagos ég -
#3863 arra nekem van külön binokulárém :)
-
G_ArchAngel #3862 akkor rendeld meg, de nézz utána a vámnak (kb. 8%) és annak, hogy adóztatják-e... -
Yoz #3861 Hali
Szertnék digit gépet, csak nem tudom miet...
Ajánljatok nekem, legyetek olyan szívesek jó ár teljesítmény arányos gépeket.
Mi az alsó kategória? +ár
Mi a közép kategória? +ár
Mi a felső kategória? +ár -
#3860 Most talaltam Hong Kongból 330GBP+30GBP szállítás+ kb. 20USD banki ktg.=134000, de 256MB kártyával és a fekete! -
G_ArchAngel #3859 a Panasonicban le is tilthatod...
1 előnye van: ha természetjárás közben észreveszel vmit, távcsőnek ideális vele a géped:))) -
#3858 Én sosem használok dig. zoomot
-
#3857 szerinetm a digit zoom akáhányszoros nem jó. Bár én nem ertek hozzá.
-
#3856 Kérdés: 5x digitális zoom jónak számít? -
#3855 huhh! elmentem a blúfissbe garit intézni pár órára, és teleírtátok fél oldalt! :)
köszi a hinteket!!!
szal annyi biztos, hogy nem kiforrott technológia ez a s-r dupla érzékelős dolog.
Mondjuk ha dinamikában tud annyit, mint egy HDRC videokamera a hagyományos CCD-shez képest, akkor megfontolandó...azoknál ugyanis fényforrás felé fordítva az objektívet is lehet rendesen felvételt készíteni, nem csak egy nagy nap lesz az egész. (persze nem déli napra gondoltam a szaharában...)
thx mindenkinek! -
Madmaxx #3854 szegény gerlék már a póznán sincsenek biztonságban :) -
#3853 remek otlet
elore is koszi :)
-
G_ArchAngel #3852 Köszi, élvezem a 12× zoom előnyeit - annyi a madaraknak:) -
Lateralus #3851 Pana Fz410-hez gratula !
A kiegészítő konverterek valószínű azért olyan drágák, mert azokban is Leica lencsék vannak, hogy legalább alulról közelítse meg minőségben az eredeti obit. Lehet hozzá Raynoxot is venni, csak akkor előtte le kell kapani az obiról a Leica feliratot. :) -
G_ArchAngel #3850 -
Lateralus #3849 Az S20 Pro-nál próbálták megoldani a digitális fotózás egyik nagy gyengéjét a kis kontrasztátfogást.
A gép érzékelőjébe 3 millió érzékelőhelyre építettek be 6 millió érzékelőt. Páronként egymás mellett van 2-2 érzékelő. Úgy vannak beállítva, hogy az egyikük sötétebb a másik világosabb képet csinál és ezt szofveresen egy nagyonn dinamikájú képpé egyesíti a gép. Elméletileg. Gyakorlatilag nem is tudom... van aki húzza, hogy semmit sem ér, más szerint meg jó dolog. Szóval az S20 3 megapixeles valós részletet tartalmazó képet ad és az S602-höz hasonlóan 6 megapixel képet is tud, mindezt nagyobb képdinamikával. Az S7000 valós 6 megapixeles CCD-vel van szerelve és tud 12 megát is "interpolálva", itt nincs dinamikabűvészkedés. -
G_ArchAngel #3848 idén vezették be - kb. 1 év...
szerintem Neked nagyon bejönne ez a gép...
(ha közeljövőben megyek FőFaluba, akkor meetingelünk és megmutatom, feltéve, ha addig nem veszel egyet) -
G_ArchAngel #3847 Egyébként én beleszerettem ebbe a Panasonicba, nem cserélem mostanában le semmiért - majd ha rámszakad a bank:) -
#3846 Mikor lesz vajon olcsóbb? -
#3845 Most nézem Japanból 45000Yen=90000+postaktg.
-
G_ArchAngel #3844 okés, de haverommal tudunk obikat cserélni, neki már van 3 a 300D-jéhez:) -
Madmaxx #3843 hát azért nem egy kategória :) -
#3842 De az még csak egy 28-80-as obival.
+egy min. 300-as Canon min.65000Ft
-
G_ArchAngel #3841 ezt a telére értettem, nem a Canonra:) -
G_ArchAngel #3840 nem, de ha belegondolsz, akkor Pana + tele = EOS300D -
#3839 jólvanna, én a raynox 1.85x-re gondoltam :)
-
G_ArchAngel #3838 ha lesz jó bevétel nyáron, akkor lehet benevezek rá:) -
#3837 Most vettél új gepet és már másikra gyujtessz?!?!?!?