48078
-
#3916 Jó neked hogy ilyen jó helyen laksz. Én csak verebet vagy rigót tudok meg galambot fénykepezni.
Mi lenne ha lekoltoznek hozzád egy hétre?! :)) -
G_ArchAngel #3915 a lovakon kívűl csak egy kárókatona csoportot kaptam le, de azok olyan messze voltak, hogy inkább tájkép, mint madárfotó - sajnos idén nagyon széles a nádas és nem tudtam vízközelbe menni...
Persze az is a lámaságom bizonyítja, hogy a madarak felőli oldalon volt egy magasles, így legközelebb inkább felmászok oda...:) -
#3914 faág ködben ;) -
#3913 Ilyet elszalasztani!!!
És te milyen képeket csináltál? -
G_ArchAngel #3912 tanulgatok még...:)
Tegnap este kimentünk egy tóhoz (Hegyesd), hogy madarakat fotózzunk:
Sétálgatok az erdő mellett, haverom kicsit lemaradva követett - egyszercsak megzördülnek az ágak és egy rétisas röppen fel, egy ölyv társaságában - mindez 5m-re tőlem...
Először azt hittem, hogy dúvad, és majdnem besz@rtam - így képet sem tudtam csinálni, de a haverom elkapta, így ha átküldi felteszem a képet, durva volt... -
Madmaxx #3911 expokorrekció? -
#3910 htx :) -
Lateralus #3909 Persze, igazad van. Aki mer, az nyer.
Szóval akkor a kérdésed: mennyiért megy el egy ilyen gép ?
Most ez 0 kilométres használtként 80-85ezer, de ez 6 hónapos, így 70-75 állapotától függően. De ez sulinetes, az -60 ezer, akkor 10-15 ezer + a kiegészítők a reális használt ára :))) -
#3908 Jó persze, csak gondoltam azért szólok. :) -
#3907 Ájnó, de nem hiszem hogy minden vásárolt termékhez kimegy az APEH. -
#3906 Szerintem jó csk túl éles a fű.
-
#3905 #3901: Elvileg Sulinetes cuccost a vásárlás éve+3 évig nem lehet eladni, ha jól tudom... -
G_ArchAngel #3904 ez milyen lett? -
G_ArchAngel #3903 15m-re lévő kacsát vakuzzam meg verőfényes napsütésben...
...erre még nem gondoltam... -
#3902 Rövidebb záridő esetleg vakuval? -
#3901 Dá, de érdekel az engem? -
G_ArchAngel #3900 HELP ME! - hogyan tudnám elkerülni a beégést? Délután a legszebbek a színek, de a fehér tollazat beég mindig.... -
#3899 Izé... Te nem Sulinetre vetted? Mert akkor almás... -
#3898 Máris el akarod adni? -
#3897 Szerintetek mennyiért tudok elpasszolni egy Minolta Z1-et fél év magyar garival, karcmentes állapotban, plusz tartozékok: táska (nem biztos hogy eladom), 256 MB Kingston SD (ez se biztos), tubus, UV szűrő, Polárszűrő, ND4 szűrő, 0,6x széleslátó, egy készlet akku? -
#3896 ehh -
#3895 ArchAngel: nagyon szép képek ezek (jó, nem beszélve arról, hogy nem tucc egyenesen állni ;) ), a kacsán levő zajt viszont másik képen nem láttam viszont... nem lehet, hogy ott volt valami más? vagy lövöldöztél üres falra is vele, hogy látszódjon? (másik móka a leghosszabb záridővel a fedett lencsesapkára/teljes sötétségbe ellőni pár képet minden ISO-val) -
#3894 mikike: az ilyen hibridgépeket felejtsd el... nem sül ki semmi jó belőlük. - ráadásul ha picit is minőséget akarsz, akkor az "és ocsó" tulajdonság elég nehezen tartható
az oly UZ-k nemrosszak, attól függ mire szeretnéd használni és milyen funkciókra van szükséged. -
G_ArchAngel #3893 ez a gondom, hogy ISO 100-on ennyire zajos lett...
a fotozz.hu-n lévő tesztképek nem erről szólnak:( -
#3892 Ez a vízeseés jó de a kacsa nem az igazi :)
A szökőkutas képek is jók
-
#3891 ez az olympus UltraZoom széria ez ilyen, ismeri valaki?
én majd kompakt gépet szeretnék, az se baj, ha jó webkamerának, mp3 lejátszónak és van jó nagy zoomja
és ocsó
-
#3890 Én is gratulálok az új gépedhez!
Nem semmi optika van rajta. A zoomtartománya alapból figyelemreméltó, de leesett az állam, amikor elolvastam az adatlapján, hogy fix 2,8-as a fényereje, és makró nélkül 30cm a közelpontja. Ehhez képest a teljes gép ára nagyon kellemes, ha egy SLR gépre akarnál venni ilyen obit csak az kerülne ennyibe SZVSZ. -
G_ArchAngel #3889 Ilyenek a képek szürkületkor...
tó 1
tó 2
tó 3
tó 4
...van még mit tanulnom - főleg egyenesen tartani a gépet:) -
G_ArchAngel #3888 kicsi vízesés, növényzet részletes, víz olyan amilyen, vízszintérzék: 0 -
G_ArchAngel #3887 látványos fél 9 utáni ISO hiba, avagy gyengén havazik a háttérben - ISO 100... -
#3886 http://evkonyv.mcse.hu/jelenseg/
kel delel nyugszik
Nap 5:03 12:40 20:18
Hold 4:34 12:04 19:49 -
G_ArchAngel #3885 felhős az ég, és sok a szúnyog, holnap nappali fotózásra megyünk: találtunk most este egy helyet rengeteg madárral - lassan cruise-oltunk a 307-tel és el sem repültek, de kevés volt a fény... -
G_ArchAngel #3884 most jöttem meg, de rohadt kacsán kívül értelmeset nem találtam... -
G_ArchAngel #3883 vazze, mikor megy le a nap??? -
#3882 Meg a makrót :)
-
#3881 US-ből mi FedEx-es rendelésekkel szívtunk párat... de ez nem az a topic :)
várjuk a naplementés rázós képeket :))) -
#3880 Nekem volt amikor majd 2 hét volt az USA-ból és ráadásul az utolsó info az volt hogy feszállt a Kennedyről. Sőt miután átvettem még után 1 nappal is az volt hogy elhagyta az USA-t. Szerintem simán megreklamálhattam volna
De végül megjött, az a lényeg :)
A rekord 2 nap volt Hongkongból UPS-el (mondjuk azt nem én fizettem :) )
-
#3879 EMS rulz, nekem japánból a dolgaimat 3 munkanap alatt hozta :) már többször rendelgettem -
#3878 Igen, tudom.
Az EMS gyorsposta 30GBP a UPS meg 38GBP.
-
Madmaxx #3877 csomagkövetővel kell küldeni. A nagyobb expressz szállitóknál mindig van ilyen lhetőség. Az esély hogy elvesszen gyakorlatilag nulla.