48078
-
G_ArchAngel #3956 de, csak másnapos vagyok és most nincs kedvem:))) -
#3955 nem dolgozol sose? :)
-
#3954 nem tom. Ahogy beállították itt bent. Nem tudom megnézni mert letiltották. -
G_ArchAngel #3953 nem tudom...
nálam nem pixeles, milyen felbontásban használod a monitort? 800×600:D -
#3952 Látod errol beszelek!!
En meg megyek haza útkozben biztos látok 1-2 verebet :(( -
#3951 Jó, de miért ilyen pixeles? Vagy csak nálam?
Akkor már nem is kell a szúnyog? :) -
Madmaxx #3950 szép a szemed archi! :)
Kutyádon próbáltad ki? :) -
G_ArchAngel #3949 Na, lassan indulok a salföldi bányatavakhoz...
Csak lesz fotótéma:) -
G_ArchAngel #3948 Panasonic makró...
-
#3947 Nekem is van mousehunter képem:
Itt -
#3946 55-ről 52-re szűkítő gyűrű 800 Ft. -
#3945 Úgy tapasztaltam, hogy a 0,6-os vignettálás nélkül rámegy egy 52mm-es gépre, a 0,42-es már közelebb van a halszemhez, így 52mm-en már nem teljes képkockát vetít, 46mm-es géppel nem volt módom próbálni, de videokamerára (37mm) ideális, ott teljes képet ad, és nagy területet fog be, 'klipszerű' torzítással. -
#3944 ja télleg :)
-
#3943 Rámegy, de jó eséllyel vignettálni fog :( -
#3942 fuji602-re 55mm-es az adaptergyűrű... -
Vele pedig Visegrádon a fellegvárban találkoztam, egy nagyon kezes, kedves 6 éves egerészölyv hölgy -
#3940 koszi a tippet, holnap délután lehet hogy kinézek.
-
#3939 rámegy az én fujimra?
elvileg rá
ugye? :)
-
#3938 Geronimo: menj ki a Margitszigetre, ott van egy pici vadaspark, és épp ott gyógyulgat néhány nagyragadozómadár - alacsony ketrecben, békésen, szépen fotózhatóan
meg van még néhány jó fotótéma arrafele, és annyira nem nagy a tömeg, és ingyen van :) -
#3937 15-15 mongyuk -
#3936 Engem, lehet,
mennyibe fájna?
-
#3935 Van fehérfeju "Johnny". O elég fotogén, szeret a foldon lenni. Kicsit bozotos a lakhelye igy sokszob belog valalmi ág vagy levél de legalább ritka a kerítés hálója. Van réti vagy szirti de az mindig fent ul egy magas fán és ráadásul elég suru a drótháloja. Alulról meg nem néz ki túl jól.
Ja és 1000Ft a diák belépo. Inkább bringáznék egy kicsit mint egész nap a gyerekzsivalyt hallgatni. Maga az állatkert nem rossz de szerintem elég kevés faj van. -
#3934 Illetve a 0,42 az 46mm-es, de adok hozzá gyűrűt. -
#3933 Nem érdekel titeket egy 0,6x-os és egy 0,42x-es széleslátó (52mm)? -
G_ArchAngel #3932 az ex-gépemmel készített elő fotók, Gut Zoltántól:
"Nyugdíjba mentem"
"Nefeljts..."
respect, Fuji... -
#3931 Tegnap meghozták németországból a vakumat, az elforgatható fej csodákat művel beltéri fotóknál. Gondolom nem mondtam újat, de egyelőre örülök neki jól :)
DHL-es szállítás rox -
G_ArchAngel #3930 Állatkertben nincsen sas?
Nektek fővárosiaknak állatfotózásra az a mennyország...
Én egy citromsármányért is 10percet kerékpározom, majd uennyit lopkadom és vagy-vagy...:) -
Lateralus #3929 Jól látható a különbség, főleg 3x-osnál
optikai vs. digitális zoom -
#3928 :-D
szombaton én is "nagyvadra" mentem a Vértesben, semmi nem jött, viszont egy szarvassal találkoztam (nem tudom, hogy ő vagy én ilyendtem meg jobban)
persze ez rögtön a túra elején volt, a masina meg a tokjában volt :)
-
G_ArchAngel #3927 mondtam, hogy vedd le a lencsevédő sapkát! :DDD -
G_ArchAngel #3926 nem, most csak 1600×1200-ben használom, mert munka közben ez az ideális... -
Lateralus #3925 Akkor neked valami 2300 x 1700-ra van állítva a monitor ? :)
-
#3924 Ma lesznek új állatkerti kepek. Remélem lesz kozottuk jó is, mert most eloszor állítottam mindent manuálisan (ohne automatika) Aztán lehet hogy csak sotet foltok lesznek :)
-
#3923 A szúnyog postakoltségét fizetem :)
A sas a te részed :) Élve kérem! -
G_ArchAngel #3922 persze, de Te fizeted a postát:)
a szúnyogot agyonütve is küldheted, és én a sast?...:))) -
G_ArchAngel #3921 szvsz, a legideálisabb a monitor felbontását használni, mert akkor scrollozni sem kell, és a minőség sem romlik - a nyomtatóra, TV-re kirakott képek más téma... -
#3920 Nem lesz jobb sot szerintem rosszabb lesz. Mivel ugy eloszor van 2048x1536 pontnyi adatod és ha átalakítod akkor az adatok fele elveszik. (szerintem)
-
#3919 O itt lakik Pesten, de a második fele igaz :))
He-he szúnyog van nálunk. Kuldok neked, kuldesz helyette sast? :)
-
#3918 Ez azt akarja jelenteni, hogy a fényképezőről mondjuk a legnagyobb felbontású képeket (pl. 2048x1536) áttöltöm a gépbe és azt, mondjuk 1024x768-asba szeretném látni. Akkor előveszem a kis progit, amit ált. ugye mellékelnek a géphez és szépen átalakítom? Ha jól értem "szebb" képnek kellene kijönnie, mivel kisebb felbontásban jelenik meg. igazam van? -
G_ArchAngel #3917 Tudok egy tapolcai egyént akihez szívesebben költöznél le, akár hosszabbtávra is...:)))
Egyébként, ha makrózni akarok, akkor miért nem találok egy szúnyogot sem?