48078
-
G_ArchAngel #3836 1,5×-es van a Fujihoz, nem 2×...
1., Panasonic
2., ha belegondolsz, mennyi egy jó 600-as obi, akkor ez nem is drága... -
#3835 miért ennyire drága??
Fujihoz gyári 2x kerül fele annyibe se!
-
G_ArchAngel #3834 láttad mennyi? ok, ausztriában csak egy százas...
inkább gyűjtök EOS-ra... -
#3833 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Mennyi???????
-
#3832 én meg szenvedek itt a 210mm-el :)))
-
#3831 Végulis nekem elég a 630mm. Most sima gepem van 300-as obivel. Már ez is tobb mint 2x-es elorelepés.
-
G_ArchAngel #3830 megvan!
egy ideig marad is az üzletben...
Pana kiegészítők -
#3829 Itt olvastam -
#3828 más kategória, ne feledd! :)
-
#3827 Még mindig nem olyan mintha egy digitális SLR-re raknál egy 600as obit :) -
#3826 0.8X DMW-LWZ10 - 28mm -
G_ArchAngel #3825 széles látószügő van itt, de tele nincs... -
#3824 vazzz, az már elég komoly :)
-
#3823 1.5X DMW-LTZ10 - 630mm !! kell!!
-
G_ArchAngel #3822 és hol? mert a Panasonic weblapján nem találom... -
#3821 Igen!! Van hozzá gyári Pana. 600mm fole magy valamivel :)) -
G_ArchAngel #3820 nem, még csak azt sem tudom melyik gyártmány jó hozzá...
pedig veszek, ha megtudom:))) -
Madmaxx #3819 12x-esből mekkorát akarsz? :)) 600as obinak megfelelőt? Kiváncsi lennék szegény image stabilizer hogyan küszködne a legapróbb kilengéseknél is :) -
#3818 Nem tudod mennyi hozzá egy telekonverter? -
G_ArchAngel #3817 amatőrként én az S7000-st ajánlanám, és a megmaradt pénzből tudsz venni egy 1,5×-es konvertert - természetfotózáshoz jól fog jönni... -
G_ArchAngel #3816 igen, mert 3mp-s, amit a gép készít és szoftveresen varázsolja 6mp-s képpé... -
#3815 Hali!
Szerintetek a kettő közül melyiket lehet érdemesebb megvenni? (cél: amatőr hobbifotózás természetben, és ha lehet sportképeket is készítenék, tehát relaítve gyors mozgásokat szeretnék felvenni, nem túl messziről.)
Fuji Finepix s7000 (gondolom erről már tapasztalatok is vannak)- ha jól tudom, ez egy korrekt nem-SLR gép.
Fuji s20 pro, na most ezt a Fuji honlapján így írják le:
"Tulajdonságok:
6.2 megapixel (S-pixel: 3.1 million, R-pixel: 3.1 million) Super CCD SR sensor technology
Near-film quality pictures with 2,832 x 2,128 (6.03 million) recorded pixels and dramatically increased dynamic range "
...mit jelent az s-pixel, r-pixel? Itthon pedig mindenhol a 3Mpixeles gépek közé sorolják...jójó, tudom, hogy valszeg nem tudom amatőrként kihasználni a 6 megapixelt, de hátha mégis...
Egy kis helpet szeretnék kérni. Köszi!
Árban asszem elég komoly kb 50 ropi az eltérés a kettő között, az s7000 javára. -
#3814 nem ám. Ithhon majd átfestem. :)
-
G_ArchAngel #3813 de gondolom, Te sem lázadtál volna az ezüst szín miatt, ha olcsóbban megkapod, mint Nyugat-Európában?:))) -
G_ArchAngel #3812 nem vészes, mert 10€ a külonbség, csak kevés helyen van -
G_ArchAngel #3811 USA-ban és Ausztriában van, de emelt áron... -
#3810 nekem is inkább a feka kellene :) -
G_ArchAngel #3809 igen, de csak ez az egy volt a Panasonic Hungáriánál, így nem válogathattam:D
-
Madmaxx #3808 Nem tom engem nem igazán érdekel hogyan néz ki hanem az hogy milyen képeket csinál, de legyen fényképezőgép alakja. Egyébként ha jól olvastam lehet kapni feketében is, akkor rögtön nem plázabojos :) -
G_ArchAngel #3807 már a zárójel sem műkdik a bill.emen, így kénytelen vagyok /-t használni...
a teljes felső sor behalt...
a gép kinézete? kicsit pláza-boy feelingje van, szvsz...:D
a másik, írták is tobb helyen, hogy kicsit a retro volt a cél, azért hasonlít a régi tukorreflexesekre... -
G_ArchAngel #3806 kicsit később, mert fúj a szél és beremegnek a nvények, rovarok meg nincsenek - kicsit sok a csuri a kertben: -
#3805 teleodit? :o) teodolit
hmmm, amúgy nekem képről annyira nem jön be a kinézete.. -
#3804 Kéretik egy makró is :)
-
G_ArchAngel #3803 14,33m - kiváncsi voltam és lemértem /van távmérőm, de rajta van a teleoditon, így nem cipelem:D/ -
Madmaxx #3802 ELég jókis masinát sikerül beújitanod arkangyal! Egy késő délutáni fotót azért még lőjél amikor nincs ekkora napsütés. -
#3801 Nekem is kell!!!! Azonnal!!! :)
Gondolom a 15-20 az méter :)
-
#3800 eleg meggyozo de ne ekkoraba plz:):):) amugy telleg jo :)
-
G_ArchAngel #3799 15-20-re lévő elektromos vezetéken ülő galamb (no PhotoShop)... a szeme is látszik, főleg eredeti méretben:)
-
G_ArchAngel #3798 még nem volt időm mindent megnézni:
auto-napos-felhős-beltér-vaku-saját beállításokat lehet választani...
míg nem tanulok bele, marad az auto white-balance -
G_ArchAngel #3797 szvsz nem gáz...
a Panasonictól lehetne jobb is, de még használható:)