48078
-
Yoz #4955 xD kari hol a legolcsóbb? -
#4954 egyértelmű volt, köszi az infot :) -
#4953 aham... hát, asszem nekem nem éri meg a kb +50 pénz a rendes 6MP meg 2MP-s mentési lehetőségért... bár a 3MP 800as iso-n csábító, meg ez a valamilyen növelt dinamika, de ennyiért nem kell... (ja, meg 10es sorozatot ment 5 helyett burst-ben) -
Lateralus #4952 Mindig elfelejtek "Válasz" gombot nyomni !
Szóval ez a SR SCCD-ről akart szólni. -
Lateralus #4951 Nem tudom, megoszlanak róla a vélemények. Az egyik tábor pl. az Imaging-Resources féle teszoldalak, akik már az F700-nál (ha jól emlékszem ez is ilyen) is látták a különbséget és az S7000 tesztben is hasonlítják más géppel. Valóban azokon a tesztképeken látható némi különbség.
Van másik tábor is pl. a DPreview általában elég szkeptikus ezzel a képérzékelővel szemben, vagy itthon pl. az Indexes tesztelők.
Valami van, de még nem az igazi. Szerintem. -
Yoz #4950 Legolcsóbb ha a benzint fizetem, és kényelmesebb is mint vonat vagy busz, nem szoktam vonatozni, megnéztem az árakat tegnap atom dúrva (nekem nincs kedvezmény, tehát teljes árú jegy)... -
Yoz #4949 Már megvan a kiszemelt soffőr, még le kell vele beszélnem a mókát... -
Lateralus #4948 Fotomarket, 25ezer fölötti tételnél ingyen szállít Mo.-on.
Persze kipróbálni nem tudod előtte. -
#4947 mik a vélemények erről az SR SuperCCDről? állítólag nagyobb dinamikatartománya van... Lateralus? -
#4946 na, ez az s20 végre tudja azt amit a 602 és még :)) -
Yoz #4945 Mindenképpen el kell menni érte pestre hogy vegyek, ha jól látom... -
Lateralus #4944 Ahogy nézem ilyen helyek Ausztriában is vannak. Tegnapi árlistán 500 euro az S5000.
(???) -
#4943 Magyar viszonylatban szerintem még mindig az extreme digital a legolcsóbb(ott valóban bruttó 93k).De az aproneten még olcsóbban ki lehet fogni ÚJ gépeket. -
Yoz #4942 thx már rajta vagyok ;) -
#4941 Azért nevetséges, hogy Mo.-n még mindig vannak helyek, ahol simán lazán 130-ért adják az s5000-t. -
Lateralus #4940 www.fotomarket.hu -
Yoz #4939 thx, akkor storno is -
Lateralus #4938 Fotomarketnél 92990, akkukészlettel együtt.
De bármelyik nem hivatalos helyen 93500-ért meg lehet venni. -
Yoz #4937 Kinek a pap kinek a papné... -
#4936 Az árak az ÁFA-t NEM tartalmazzák:(( -
G_ArchAngel #4935 nem rossz, így már tényleg nem éri meg külföldről hozatni...
Dzsini! S20Pro 169.000.- :))) -
#4934 az S2 és S20 akció jobban tetszik :)
manapság S5000-et venni.... nem értem -
Lateralus #4933 Nem tudom.
Nekem itthon egy ősrégi nyomtatóm van, amit nem használok, mert sajnálok ezreket kiadni egy patronért, ami nálam úgy is beszárad, mert olyan sokat nyomtatok és mindig bennehagyom.
PictBridge-ről ennél a gépnél szó sincs. -
Yoz #4932 Ehez mit szóltok? FujiFilm FinePix S5000 akciót nézzétek
-
#4931 -Lateralus 2000 online lexikon-
Kérdés: milyen (könnyen szállítható) nyomtatót érdemes venni pictbridge nyomtatásra? -
#4930 ez igaz, bár nekem vannak fenntartásaim a kurvasokszoros kompakt obikkal szemben
nem csak a CCD okozhat zajt, a legfontosabb a képminőségnél az obi, és ha megnézed egy rendes 400mm körüli obi árát, akkor rájöhetsz, hogy bár lehet szarból várat építeni, csak épp büdös lesz -
G_ArchAngel #4929 Persze, ha a Canon nyújtott volna egy gépet ebben az árkategóriában, ezekkel a paraméterekkel, akkor lehet hogy azt vettem volna, mert valamennyire hallgatok rátok:)
(ha nem is nagyon:DDD)
de madárfotózáshoz minden mm számít...:) -
Yoz #4928 hali evcribodri -
#4927 ennyi erővel neked "Suzuki Swift" géped van, mert ahogy a Suzuki egy motorgyártó, úgy a Pana egy hifi gyártó....
én nem vagyok márkasznob, de ez baromság, a Canon és a Nikon nem azért sikeres, mert divat, hanem azért, mert kiemelkedik a többi közül
ettől függetlenül mindenki azt vesz, amit akar, ez benne a jó -
G_ArchAngel #4926 A Canon lehet hogy jó (bár csak ingyen kellene - úgy vagyok vele, mint a VW Golf-fal, jó de mindenkinek az van - divatmárka), de akármilyen hardware-m volt Tőlük, mind besz@art...
A Pana TV-m, DVD-m pedig jól működik:) -
#4925 degeci :) -
Lateralus #4924 Már megy a flém. Most a Panasonic digigépek vannak terítéken.
Piros sarokban G_Archangel és az ő Panája, kékben mindenki más :))) -
Lateralus #4923 Mármint a Pana :)
Amúgy ezzel az F sorozattal elég jól felszívta magát digifényképező ügyileg, mert korábban...hát, hmmm. -
#4922 nem akartok flémelni egyet?? most fogok reggelizni, és nincs semmi a tévében :D -
Lateralus #4921 Másra nem is jó.
TV meg walkman gyártó. :))) -
G_ArchAngel #4920 Canonból meg nyomtatóm, de már a padláson, mert 1 évet sem bírt ki...:) -
G_ArchAngel #4919 200
most van iso100-on, de most meg esik, nem megyek le a tóhoz, mert 10 percre van...:)
a másik, hogy a mai napig nem értjük, hogy ugyanazzal a beállításokkal a többi kacsás kép miért nem volt zajos? szerintem simán fotóztam a polleneket:))) -
Madmaxx #4918 panasonicból csak walkmanem van! :))) -
#4917 iso100nál zajos kacsa? ehhh ;))))) -
G_ArchAngel #4916 10× zoom, eh... mi ez játékszer?
a 12× az már valami:)))