48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Yoz
    Ő a nagyon suxxx Ő szerintem, meg a nagyon benyomnak mindenhová mert van lóvéja apunak Ő
  • FREAK
    Anikó?
  • Yoz
    Ő a nagyon nagy Ő...
  • FREAK
    ki az az Ő?? Noszály Sanya? :)
  • Z
    eeegen, z helyett akár lehetne a nickem: is! :)

Viszont ne merj az "utcán/hipermarket fotós részlegén "hozzáértő apukák" és köztem párhuzamot vonni!
    hehehh

OFF: igen, ez a plextorral volt jó példa tavaly, amikor is megjelentek az első 4X-es DVD írók, és a plextor bazi drága volt, meg nem is próbálták ki az egyik szg-es magazinban, csak írták, hogy "előny: plextor...", na aztán egy hónapra rá, már ki is derült, hogy az a sorozat egy nagy rakás ürülék lett!

"a canon az canon..."- de legalább jól hangzik, hehe
  • Yoz
    A mohóság egyik emberi gyarlóság legnagyobbika, melyben én is el-el veszek...
  • menta
    Másik Minoltát akarok venni :) (A1)
  • Yoz
    Nekem kinézetre az S5000 tetszik a 3 közül a legjobban, az még nem jelenti azt hogy belsőre is az a legjobb...
    És hát igen a Canon lehet a neve miatt annyi amennyi...
    A Minolta meg hát nem is tudom, nem rossz az se szvsz
  • Z
    YOZ: ezt is írtam ám! "...várj egy kicsit..."

igen, én is megvenném, csak OFF: előbb gépre kell beruházni, mert a p3 866 nem viszi a videokat...

• GregSB
    "de a canon az akkor is canon!"

Íí de szoktam magamban sikítani, amikor ezt hallom az utcán/hipermarket fotós részlegén "hozzáértő apukáktól" :DD

Neked most elnézem, mivel ott egy valag smiley utánna :P

• Yoz
    1 szó mint 100...YOZ: vegyél canont, és mondd el megérte-e! Aztán megveszem én is. hihihi

Hidd el ha meglenne rá a zsé már holnap venném meg a gépet...
  • Yoz
    Gondolkodom rajta igen,
    Miért is akarsz mnegszabadulni tőle??
  • Z
    jaja!

inkább várj egy kicsit és adj hozzá lóvét, és vegyél egy canon powershot S1-et. Nekem is Fuji (s7000) jött be sokáig (6Mpixel, 1 cm-es szupermakró miatt, teljesen manuális beállítások, meg sok funkció, és - kvázi elődje - s602z-t néha kattogtattam az egyik. Egyik ismerősömé a régebbi Fuji, és elég korrekt gép, ahhoz képest fejlesztettek még rajta, úgyhogy tuti jó lehet. Gondoltam néhány nappal ezelőttig, amikor is megláttam a Canon S1-t. Rájöttem, hogy 3MPixelnél nagyobb felbontású képeket amúgy se nagyon csinálnél. 1cm-es szupermakró sem biztos, hogy kell, 6Mpixel sem. 640×480 VGA sem, mert miniDV-re veszek videót. :) És optikai képstabilizátor az mindig jól jön. Meg a 10X-es zoom(digitálist nem nézem)! Meg hát canon, és azért a Fuji élvonal meg minden, de a canon az akkor is canon! :DDDD

Jah: és nekem mániám a kihajtható LCD (amíg egyszer össze nem töröm/el nem ejtem a gépet), mert pl kocsiból menet közben szoktam az autókat fényképezni...

1 szó mint 100...YOZ: vegyél canont, és mondd el megérte-e! Aztán megveszem én is. hihihi

#4449= the best "minden kibaszott fácán már 50 méterről kiszúr" - alapduma! :DDDD
  • menta
    Ha Z1 mellett döntesz és karcmentes használt is érdekel, akkor: [email protected]
  • Yoz
    Értem, akkor okés, nekem a 3 kiszemeltem:
    - FujiFilm FinePix S5000
    - Minolta Dimage Z1
    - Canon PowerShot S1 IS
  • Dynamic
    gyári garanciával elvileg itt is elfogadják.
  • Yoz
    És ha kintről hozatod, akkor mivan a garival, oda kell vinni ha gigszeres lesz?
  • Dynamic
    Szerintem az ár/teljesítményt arányban az egyik legjobb gép."Tökéletes" gép meg nincs, mindegyiknek van hátránya is.
  • Yoz
    Értem, sok sikert, magam is vásárlás előtt állok és az egyik kiszemeltem az s5000-es kicsike, habár meggondolandó amit itt hallottam róla, hogy drága hozzá a memókártya, meg volt még valami amit nem jegyeztem meg...
  • Dynamic
    Tudok hozatni Németo-ból.Úgy látom nagyjából 300 euro(75ezer ft) körül lehet kapni, bár még csak 1-2 helyen néztem.
  • Yoz
    Sok a 95 ezer???
  • Dynamic
    Tudtok egy olyan német oldalt mint a magyar depo.hu?
    Vagy ha valaki tudja, hány euro most Németo.-ban az olcsóbb helyeken egy Fuji s5000?
  • geronimo77
    Elég nemjó volt.
    Először is sötét volt, ohne világítás, igaz az üvegtetejű rész alatt volt de este hatkor borult időben nem sok fény szűrödött be. A délutáni kis diskurzus a rekeszről meg a záridőröl tök felesleges volt. Elmondom miért. Magamsem gondoltam volna hogy ez lesz.
    Odaértem jó korán még a gyerekverseny sem ment le. mindkét gépet beállítom (kb. 5,6-6,7 / 1/60, 1/90 vakuval elég jó képet adott. Már kezdetm örülni hogy még akár jó képet is csinálhatok. Amikor azonban jöttek a lányok (először bikiniben) megláttam "Őt" Úgy elkezdett kezem lábam remegni mint egy jó kocsonya. Még egy XXII. századi képstabilizátor sem segített volna. Egyszerűen úgy remegett a kezem hogy 1/2000 is bemozdult volna. A lábamról nem is beszélve, örültem hogy nem csuklik össze. Szóval így készültek a fotók 1/60-al. Úgyhogy majd jó kis elmosott és sötét képek lesznek. (Buktam a 400-as filmet meg az előhívást) De ennek ellenére azt mondom megérte :)
  • geronimo77
    Na megvolt a nagy heppening :)
  • G_ArchAngel #4731
    Na és mész DP-ba tiniket fotózni?:D
  • geronimo77
    Én is pizzát kajáltam
  • Lateralus
    Rohadékok ! :)))
  • Yoz
    Én nem ajánlom a hitelt
    Inkább légy türelmes...
  • tomsolo
    mért nem veszel-veszed hitelre?

100 rongy kb 5-6000/hó kétévre
  • Yoz
    Jó napot mindenkinek
  • mikike
    jó majd elzálogosítom apámék házát
  • Dzsini
    hehe :) ha az mikikénél ilyen egyszerűen menne :DDD
  • FREAK
    az hogy a ceruzaelem jó a discmanbe :D

jó gép, vedd meg
  • Dzsini
    hogy továbbra sem bízom meg a sajátaksis gépekben :o)
  • mikike
    és mi lett a vége?
  • Dzsini
    erről nem is olyan rég volt szó itt... asszem pont a sajátaksis vita előtt :o)
  • mikike
    ez?
    760UZ

(ha már 100ekkel dobálózunk)
  • Dzsini
    nálam lecsó volt :) el is fogyott rendesen, már 1 fotóra se fussa belőle :) viszont ennek örömére nemsokára húzok északnak :)
  • G_ArchAngel #4717
    na, ebédszünet...
    makrózzak pizzát?:DDD
  • Dzsini
    melyik más? :)