48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Yoz
    De mivel itt drága ezért mindenképpen a legocsóbb megoldást fogom választani...
  • Dzsini
    ...rettenetes 2 nap míg házhozszállítják...
  • Yoz
    Igen mert nekem a legegyszerűbb ha besétálok az itteni boltba és megveszem, a netes rendelést kivárni...
  • Dzsini
    nem észrevehetően, én sokat használtam bent cégnél így is úgy is... annyi a difi, hogy CFII-es slot kell neki
  • tomsolo
    Vp?

....kb 93 bruttó egy csomó helyen (pl ccswebshop)
  • Z
    meg a microdrive jobban is eszi az aksit,ugye?
  • Yoz
    thx, thx
    Most hagyom abba amíg a pulzusom csak 1.5x gyorsabb a normalnal, első benyomások első bekezdésnél ácsit mondtam magamnak :P
    Itt nálunk Vp-ben 130 ezer a massina, pfeej
  • Z
    Mai árfolyam:

MKB 202.97 HUF
    OTP 201.59 HUF
    K&H 201.26 HUF
    IEB 199.55 HUF
    HVB 199.10 HUF

Canon S1IS ----- 406 USD-ért
  • Dzsini
    microdrive helyett jobban megéri inkább 2 512-es CF - árban lehet több, de ha ennyit fotózol jobb, ha közben tudod cserélni és lementeni
  • tomsolo
    mondjuk kinn ennyiért a 2,2 gigásat vesztegetik..
  • tomsolo
    microdrive : kb40e (használtatat ne vegyél szerintem)
  • menta
    Eladtam a Soligort, mingya veszek A1-t!
    Microdrive vagy CF? MD használtan, újonnal mennyi kb (1GB)?
  • Yoz
    Olyan szép a drágaság, csak már itt libeghetne a nyakamban...
  • Lateralus
    A Fuji S500-nek csak egyetlen baja van, a kicsit túlbuzgóra sikeredett zajszűrés, emiatt monitoronalkalmasint vízfestményszerűek e képei. Papírképen lehet, hogy jobb a végeredmény, illetve RAW formátumban fotózva.
    Ezt leszámítva egész korrekt kis gép.
  • Yoz
    Ha jól tudom az agyontömörítés az előhívásnál lehet gázos!?
    A memót meg néztem hát a 256 xD duplája a canonhozvaló karinak
  • tomsolo
    KIS segítség: lypapa és az S5000
  • Dzsini
    s5k nem rossz választás, bátyám is azt vett magának - alap fotózgatásra is jó, viszont teljesen manual-ra kapcsolva lehet vele művészkedni is, bővíthető rátétlencsékkel/filterekkel... 2 pici gond van vele amit felvetettek, az egyik az xD kártya ára, a másik pedig, hogy állítólag agyontömöríti a mentett képeket (nekem ez nem tűnt fel, pedig sok képet láttam ami készült vele)
  • Yoz
    Ezzel a tudattal nem kétséges számomra sem hogy megéri a + 40 et az S5000, és elővillant a homályból hogy miért is...
    Jelenleg magasan a Fujin van a voksom, és több mint valószínű ezen is marad, mert bőven elég lesz megvenni egyébb dolgokkal együtt...
  • Dzsini
    45+postázás? fincsi...
  • Yoz
    köszönöm szépen a részletes infót
  • tomsolo
    Ez használt?

176 euro!!!!!

• Dzsini
    az ISO a filmeknél és a digiknél a fényérzékenység mérőszáma, minél nagyobb, annál kevesebb fényből is képes elfogadható (bár zajosabb) képet alkotni. az ISO100 fix azt jelenti, hogy fényes napsütésen és beltérben vakuzáson (ami 2-3 m hatótávot jelent) kívül használhatatlan a gép, mert túl hosszú expozíció kell -> vagy berázod, vagy bemozdul a célpont
  • Lateralus
    Az árából meg 2db profi digitális SLR-t lehet venni (1D mkII:), hogy legyen egy tartalékba is, meg közel olyan profi objektívparkot, amilyet akarsz. :)

Most inkább kihagyom.
  • Yoz
    sajna nem vágom mi ez az iso 100 meg hasonlók, mert még könyvet sem vettem eddig, igazából névnapomra szeretnék könyvet kérni...
  • Yoz
    szép az a 12-es szám annyi benne a cal-ória
  • Dzsini
    S3000nél a fix iso100 úgy ahogy van megöli a gépet szerintem...
  • Dzsini
    félelmetes :))

amúgy 4gigás muvo rulz :)
  • Yoz
    Az aútókhoz meg még ennyit se értek, szvsz LOL
  • Dzsini
    dpreview.com, compare, s3k, s5k, klikk, és olvass :) ég és föld :))
  • Yoz
    Az érdekel hogy megéri e a +40 ezer pénzt az S5000 az S3000-el szemben, annyival többet tud?
    Mert ügye a gép mellé kellenek még + dolgok és a keret dúván 110 ről szól fejben.
    szóval?
  • geronimo77
    Nézted a meccseket tegnap?
  • G_ArchAngel #4804
    összehasonlítsam a Saab 9.3-st és a 9.5-st? :DDD
  • Yoz
    S3000 és S5000-res összehasonlítást kérek szépen tőletek érvek ellenérvek, stb...
  • geronimo77
    De ott ám :DD
    Ellőttem a teljes tekersc filmet de szerintem max 1-2 lesz jó.
  • geronimo77
    Hi!
    De, de azok sem lettek túl jók mert kevés volt még a max vaku is hozzá, meg ISO200 nál elég szemcsés lett. Csináltam vaku nélkül is de azok meg bemozdultak.
    De arra jó volt hogy digitzoomal meglessem a zsűri papírjait :DD
  • G_ArchAngel #4800
    csak nem lennék benne biztos, hogy 2,5-es vinyó van benne, mert inkább hordozható asztali gép, mint notebook, a maga A/3-as lapnyi méretével :)
  • G_ArchAngel #4799
    ööö... van notebookom is:)
  • tomsolo
    bár mondjuk terepen az ember csak azért kapcsolná be hogy mentsen..:)
  • tomsolo
    nincs, azok többet fogyasztanak szerintem azért
  • Lateralus
    21-22ezer bruttó, kiskeráron egy 2,5-ös 20 gigás vinyó. Drágább, mint egy 3,5-ös, de 20 giga nem olyan kevés csak fotótárolásra.