48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • geronimo77
    A legjobb, megnézed, kipróbálod a boltban és megrendeled a neten :)
    En így csinálom sokmindennel.
  • Yoz
    Én annó azt hittem azt mondjátok hogy a neten ne rendeljek hanem, menjek oda érte megvenni, akkor most hogy van ez?
  • G_ArchAngel #5073
    szerintem lassan az online kereskedés a legjobb...:)
    előtte kikell próbálni vhol, de megrendelni jobb és olcscóbb a neten...
  • Yoz
    Én annak örülnék ha Veszprémben lenne az ország egyik legjobb digitgépes boltja...
  • G_ArchAngel #5071
    Jah, mert Veszprémben van az ország egyik legjobb kereskedése, és BP-ről is sokan járnak le vásárolni...
  • menta
    Nem konkrétan Veszprém, hanem 20km onnan, nem tudom. Valami holland-style bicó.
  • G_ArchAngel #5069
    Nem hiszem el! Budapestről jöttök le kerépárért?
    Kuszihoz?
  • Dzsini
    na ezt az 5066-ot kellene kőbevésni ;)
  • menta
    Eladni a Z1-et, meg haver vesz biciklit :)
    Amúgy budai.
  • menta
    Tisztában vagyok vele, de látatlanban is imádom. Gyakorlatilag nekem tervezték a sárgák azt gépet, nem fogom lecserélni, mindent tud amire szükségem van.
  • G_ArchAngel #5065
    Miért mész Veszprémbe?
    Hol laksz?
  • G_ArchAngel #5064
    jó kis gép, csak egy hátrány van - egy éves konstrukció, kihoznak vmit, aztán megszakad azért a szíved:D
  • menta
    Rengeteg helyről kell egyszerre pénzt gyűjtenem, és mék ki kell menni bécsbe, előtte lefoglalni, ma veszprémbe, zsal nemegyszerű.
  • menta
    A1-et!
    A héten valamikor.
  • G_ArchAngel #5061
    és megveszed ma az S1 IS-t?
    (vagy mit is akartál...)
  • tomsolo
    [#vikasztallós]
  • menta
    Eladom ma a Z1-et, huáááá
  • Ramore
    HP-t kilőttem, inkább keressek egy 3MP-es gépet, mint a Nikon2200-ast? Tudnál esetleg ajánlani, valami hasonló árfekvésű gépet?
  • Loál János #5057
    Köszi skacok, privátot küldtem Nektek.
  • tomsolo
    ingyenretus rullah :D
  • menta
    nekem is, htx :)
  • Loál János #5054
    Otthonról elküldöm, htx. :)
  • Loál János #5053
    :C Hát most sírni fogok. Akkor nem fali kép lesz, hanem kis asztali. :C

Tudsz esetleg valami konkrét üzeletet, ahol megcsináltathatom?
  • Dzsini
    inkább 2MP egy jobb optikával, mint 3 egy vacakkal.. amúgy attól függ, hogy mire kell - képernyőre elég a 2MP, nyomtatásban 9x13ig (117 ;) ) elfogadható képet ad... a 3MP 13x18ig (234)
  • tomsolo
    mutasd meg és megnézem mekkorára lehet felhúzni... a többibe ÉN nem hiszem hogy tudok segíteni :D
  • Dzsini
    640x480ból? ne sok jóra... agyon kell retusálni, és akkor se lesz túl szép az eredmény... 150dpi-vel is kb 10x8as méretig lehet felmenni
  • Ramore
    "HP735 vagy Nikon2200???"

Szóval HP-t nem ajánljátok?

Elég a Nikon 2.0MP-es tudása egy amatőr felhasználónak? Igazság szerint ezért gondolkoztam a HP735-ön, hiszen annak 3.2MP-es a képessége.
  • GregSB
    TIPA díjat nyert a Nikon is

A már széles körben elismert Nikon D70 digitális tükörreflexes fényképezőgépről ez volt a TIPA véleménye:
    A Nikon D70 egy igen sokoldalú digitális tükörreflexes fényképezőgép, amelyen nagyon kevés dolog hiányolható, ugyanakkor ára rendkívül kedvező. Olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyek a jóval drágább digitális tükörreflexes gépekben nem találhatók meg, így a tükörreflexes gépek piacán pillanatnyilag a leggazdaságosabb befektetésnek tekinthető.

Argh de fáj a szívem egy ilyen gépre...
  • Loál János #5047
    Sazl, ha má ez a téma helpeljetek mí, plíz.

Van egy 640x480-as digigéppel készült képem, szeretnék belőle egy jó minőségű, de azért látható méretű fali képet, bekeretezve, de szép legyen ám. Hova menjek, mire számíthatok, mekkora méret, mennyiért?
  • GregSB
    jabocs.
    + több lityó vegyszer, asszem megérné... se!
  • tomsolo
    pár tízmillió :)
  • GregSB
    Háteztökjó. Veszek otthonra egy digi nagyítógépet. :DDD
    Már csak azt a pár millió HUFot kell összeszedni, amibe kerül :)
  • menta
    izé, szoNbaton...
    [PÚZ]
  • tomsolo
    [#vikasztallós]
  • menta
    Hmm, biztos jelentkező (aszonta) van a gépre 95-ért, de csak pénteken jön fel pestre :(
    [PŐK]
  • tomsolo
    mínőségre pont olyan lesz mmint az átlag fénykép (meg nem mondod hogy digitális) és pl plakát méretben pl leveri a nyomtatott formátumokat minőségben... árban majdnem ugyanannyi 4-5 ruppó...
  • GregSB
    Áhá.. Köszi.

Gondolom ugyanúgy negatív képet világítanak a papírra, mint a kisfilmes teknolodzsinál.
  • tomsolo
    előhívógéppel :)
  • Dzsini
    kivetíti lcdre, és egy nagyítógépben átvilágítja :D olyan, mint egy projektor, csak fotópapírra megy a kép nem a falra ;))))
  • GregSB
    Hmm..
    Digitális fotót hogy lehet fotópapírra előhívni?
    A technikai oldala érdekel :)