48078
-
#4995 hát ha éhes vagy, akkor ajánlom a hamburgert vagy a pizzát, ha síelni akarsz, akkor vegyél vastag zoknit és így tovább -
#4994 amire szükséged van ;) -
G_ArchAngel #4993 megmondhatod, hogy ezen kívűl mit érdemes még venni:))) -
#4992 legalább hagytál volna gondolkodási időt :(( ;) -
#4991 mit nyertem? :D -
#4990 egy polárszűrő -
G_ArchAngel #4989 Raynox PLP Set / MC Protectorszürők (UV szürő + Lineár Polár szürő + Ráhuzható sapka + Tubusgyürű )
PLP-P20 UV és Lineár Polár szürő + RT5264P Tubusgyürű / Panasonic DMC-FZ10
&
Raynox PFR Set / MC Többrétegű Protectorszürő (UV szürő + Ráhuzható sapka + Tubusgyürű )
PFR-072 MC Többréteges Protector szürő 72mm /Panasonic Lumix DMC-FZ10
mi a különbség? -
G_ArchAngel #4988 akkor milyneke ajánlasz?
nem akarok én Solignort venni, csak hirtelen sok lett belőle az Extremenél... -
Lateralus #4987 Itthon is kapható Pana FZ10-hez adaptergyűrű.
Raynox RT5264P
Az FZ10 64mm-es menettel van, de valamit (úgy olvasom) le kell ott tekerni, hogy hozzáférj. Ez megy a 64-es felére a vége pedig 52mm-re szűkül, ami szerintem a legelterjedtebb menetátmérő, szóval minden 52mm-es dolog (szűrő, előtétoptika) rámegy. A kérdés csak az, hogy mennyire fog pl. vignettálni.
Az ára 4300-Ft (bruttó)
Optiform Bp, Ferenc krt.31.
Egész pontosan mi kéne rá ?
Soligor távoli olcsó helyekről összevásárolt dolgokra rászitázza a nevét. Így akár ki lehet fogni tűrhető minőségű dolgot is, de van nagyon gyenge terméke is. Ahogy sikerül. -
G_ArchAngel #4986 nem, egy ismerős diplomamunkáját csinálom, amit holnap nyomtatni kell... -
Madmaxx #4985 kell az idő hogy kigondolja milyen fenyegetésekkel lássa el, arra az esetre ha nem lenne. -
#4984 miért kell 13 óra hogy megfogalmazz 1 emailt? :) -
G_ArchAngel #4983 ok, holnap írok, köszi a tippet... -
#4982 úgy gondoltam, hogy írsz nekik emilt, hogy skacok szeretnék ezt-azt venni a géphez, hol lehet kapni, kik a disztróitok fényképező-téren... -
G_ArchAngel #4981 persze ahogy nézem FZ10-re nem jó ami itt van... -
G_ArchAngel #4980 http://www.panasonic-online.hu/
-
#4979 panasonic magyarország? -
G_ArchAngel #4978 na, nem úszom meg az USA postát... -
#4977 itt azt írják van 55 és 58mm-es is... aztán hogy nálunk milyet találsz és hol a panához... -
#4976 http://www.b-300.com/compare5.html
egy kis rivjú
http://www.users.bigpond.com/vkelim/DMCFZ10/node57.html
makrók, filterek, minden ami kell... -
G_ArchAngel #4975 az hagyján de 62mm-es szűrők sincsenek minden boltban... -
G_ArchAngel #4974 basszus, ilyet hol veszek Magyarországon... -
#4973 http://www.photosolve.com/eShop/10Expand.asp?ProductCode=XALFZ10
ha jól látom ezzel kezdődik, és innentől 62mm-es filtereket meg egyebeket fogad... -
G_ArchAngel #4972 Tudnátok segíteni:
hétvégén felmegyek a NagyFaluba és vennék előtét és szűrő lencséket - mivel az Extreme üzlete Pesten van, és oda is találok, ezért ott vennék, légyszíves írjátok le, hogy melyik gyártótól és milyen típusokat...
Soha nem volt ilyen kiegészítőm, így azt sem tudom, hogy miként kell a Panasonicra feltenni - kellhet hozzá adapter?
(jó, tudom, vigyem a gépet...)
Milyenek ezek a Solignor termékek? - olcsónak tűnnek a makró, tele, wide, fisheye előtétetek...
(amúgy is Sting koncert lesz...) -
Lateralus #4971 Hát mindegy ! -
G_ArchAngel #4970 Na, visszatérve a Pana akksijára: tegnap 83 képet lőttem el egy házibulin vakuval - továbbra is csak a 1/3-a merült le... -
#4969 gyorsat -
Yoz #4968 Milyen aku töltőt ajánlatok? -
G_ArchAngel #4967 Milyen Zenit? Eladó hagyományos tükörreflexes? -
#4966 Lateralus, bocsi de mégsem tudom megvenni a Zenitet, ahogy hazajöttünk, bekrepált a hűtő, és le kellett csapolni a bankszámlát... De Galyt érdekli, ha minden igaz, este megkérdezem tőle. -
Madmaxx #4965 -
G_ArchAngel #4964 tudom hát!
hatchback a Megane, jó nagy a csomagtartó, ha lenyitom az üléseket:DDD -
Madmaxx #4963 és azt tudod cihölni meg pictbridge kompatibilis? -
#4962 ez az S20 az első ami legalább annyit tud minden téren, mint a 602-esem, de annyival nem, amennyivel drágább :) szóval marad a masina :) -
G_ArchAngel #4961 nekem egy a/3-as Epson Photo Stylus 1270-esem van és tökéletesen megvagyok vele elégedve - bár A/4-esnél nagyobbat nem nyomtattam vele... -
Lateralus #4960 Akkó vegye meg ! :) -
Madmaxx #4959 de neki pici és könnyen hordozható kellett :) -
Lateralus #4958 Ezek a hőszublimációs nyomtatók, bár állítólag vernek mindent minőségben, de nagyon drágák, amik meg nem azok max 10x15-ös képet tudnak nyomtatni, de azt sem olcsón.
A HiTi nyomtatói vannak még elérhető áron. Sokak szerint ez most a legtakarékosabb. Egy 10x15-ös kép kb. 100-Ft festékköltségű. -
Lateralus #4957 Tulajdonképpen az S20 is 3 megapixeles, bár 6 millió érzékelő van, de ezek páronként adnak egy pixelnyi adatot és a dinamika miatt kellenek. A 6 megapixelt az S602-höz hasonlóan éri el.
A DC Resource pl. a dimanika dolgot a negatívumok közé sorolja, mert szerinte látható ugyan a nagyobb dinamika, de ezt a gép, csak bizonyos helyzetekben tudja produkálni.
A 10-es sorozat meg...
Az Im-Res. mérései szerint 5 után lelassul.
Szerintem tartsd meg az S602-t, mert bármennyire "öreg" is, nem nagyon van a kategóriájában jobb gép. Olyan esetleg, de az új csodák se nagyon dobják túl, összességében. -
Madmaxx #4956 tessék ez portable!
gondolom nem pár fillér :)