48078
-
#5196 kipróbáltam a követő fókuszt is, műxik állatul -
#5195 szűrve kb ennyi a különbség:
-
Madmaxx #5194 igen igen igen! Szerintme is egy baromság, hogy nincs élőkép, és soe értette mm ia faszomért nincs. Világositsatok fel! -
#5193 menjünk bele mélyebben? :D -
Lateralus #5192 Hardver is :))) -
#5191 szoftverkérdés, semmi több :) -
Lateralus #5190 Nem lehetne, de inkább nem részletezném, mert azt hiszed csak tudálékoskodom, és közben meg tényleg... :) -
#5189 hát, akkor nincs élőkép - de lehetne :) a fő cél ténylegesen a rázkódásmentesség
(meg a következőre ne írd rá előre hogy melyik 1600 és 3200, mert így úgyis mindenki több zajt lát a 3.2-esen :D ) -
Lateralus #5188 Nincs LCD élőkép !
Arra van, hogy a felcsapódó tükör rezgéseket kelt a vázban és ez adott esetben ronthatja a képélességet.
Így a tükör előbb felcsapódik, elül a rezgés és aztán nyitod a zárat. -
#5187 próbálj olyat ami rácsos pl. függöny -
#5186 na, itt van, f5.6, 1/100s aránylag sötét szobában, az 1600-as kép kivilágosítva a másik szintjére
én nem látok különbséget, valaki???
-
#5185 arra való, hogy a fényt ráereszti exponálási időn kívül a CCD-re, vagyis hátul lehet esetleg nézni a képet LCD-n, meg exponáláskor nem csapja fel újra -> nem rázza meg a gépet -
#5184 Ezt sosem értettem, mi az hogy tukorfelcsapódás? Nincs a 300D-ben de van a 10D-be. Mindaketto DSLR. -
#5183 na felraktam, és többek között megjelent 17 új custom function :)
ISO3200 tesztképet mingyá nyomom -
#5182 tény, hogy 1600-on még könnyen kiszűrhető a zaja, de engem a tükörfelcsapás és főleg a vaku expo korrekció izgat -
#5181 Kb annyira lesz zajos mint legtöbb gépen a 400. -
#5180 óvatos vagyok, meg előbb asszem megvárom, amíg Petko pajtás megcsinálja :DDDDD -
#5179 azé van nem? :) -
#5178 de röptében lövöd vele a denevért :)))
csak mentsd le az előző firm-et mielőtt upgrade-elsz, garanciánál (ha van még) szívózhatnak vele -
#5177 ja, aztán izzadjon vele a neatimage, mi? :D -
#5176 iso 3200? fincsi! -
#5175 kijött egy firmware hack 300D-hez
azt írják sikerült a gyárilag letiltott 10D funkciók jó részét életre kelteni
"New in this release:
> - ISO 3200
> - Mirror Lock up
>
> Changes:
> - 'Left' button selects the autofocus mode:
> PA-1 - ONEShot
> PA-2 - AIservo (dosn't work right now)
> PA-3 - AIfocusAF
> - FEC is moved to JUMP button
> - 'Right' button has no function assigned
> - the default button in delete prompt was changed from 'Cancel' to
> 'OK'. So, be aware.
> Now if you want to delete an image, press DEL button and then SET
> one. To Cancel press any other key." -
HoTDoG #5174 Szevasztok!
Egy HP Photosmart 935-ös fényképezővel rendelkezem. (5.3 MP, 21x zoom, bla bla).
Minden jól működik, csak a video-t amit készítek vele, a gépen elég gyengén játsza le... Csak Quicktime-al tudom lejátszani, de akadozik a hang. Lehet azért van, mert gyenge minőségre vettem a képminőséget?
Mondjuk régebben quicktime-al elég szépen lejátszotta és normális is volt a hang.
De egy gyengébb minőségű HP fényképező, és más digit fényképezők videóit, még a Windows media player is tökéletesen lejátsza, tökéletes hanggal.
De épp most néztem, hogy 1 régi videómat a quicktime tökéletes hanggal lejátsza.
Szal a kérdés: mért csak quicktime-al tudom lejátszani a videóimat, amikor más hp gépek videóit más is tökéletesen lejátsza?
És ha a képminőséget csökkentem, csökken a hangminőség is?
Bocs a hegyibeszédért... -
#5173 Azért lehet hogy felteszek egyet a fotozra, hagy fikázzák. :)
Amit meg az itteni galériába tettem fel lehet hogy azt is felteszem oda csak a jobb oldalához hozzá kell még egy kis teret adnom.
-
#5172 Ezeknek egy sziklaoduban volt a fészek. szerencsére egy reklámtábla moge el tudtam "bújni" és tokéletes kilátás volt a bejáratra. Mondjuk így is észrevette és volt is amikor nem mertek berepulni akkor vártak egy kicsit az elotte lévo fenyón de amikor megunták a várakozast (1 perc) és látták hogy nem sántikálok rosszban akkor odarepultek.
Kirepulni meg nem úgy indultak hogy kijottek szetnézni és indulás, hanem már szinte bentról repulve jottet. Sajna kevés volt 1/750mp. De így is akkor exponaltam amikor megláttam a fejét, a kész képen meg már az egész madár egy olyan 10cm re van a réstol. -
G_ArchAngel #5171 a cinkék már csak ilyenek, itt van az ablakom előtt a kedvenc fájuk: ha nyítva van az ablak nem jönnek ide, ha lesben állok a kertben, nem jönnek ide - most, hogy le se szarom őket, itt csivitelnek... -
#5170 A cinkés képek nem lettek túl jók. Csinaltam egy olyat amikor repul ki a fészekbol, de olyan gyorsan repult hogy elmosódott (de legalább a képen van) :)
-
#5169 Isten hozott, ez a való világ !! -
#5168 az lehet, de ennyiért a vonaton be is rúghatsz! :D -
G_ArchAngel #5167 azért durva:
Tapolca - Budapest - Tapolca:
Megane 1.4 (ésszel hajtva)
6000 a települések között + 2000 a városban + 1000 a matriva = 9000Ft
1,5 óra menetidő...
MÁV - Tihany Express
kettőnknek 4000 a jegy oda-vissza, BKV 1000, a hosszú utazás miatt kaja, pia, könyv... 2000e = 7000Ft
3óra 30 perc
HÁT A TÖKÖM HASZNÁLJA A TÖMEGKÖZLEKEDÉST! -
#5166 Na ja! :)
Ráadásul a szkenner nem az enyém csak néha hazaviszem a cegtol, de nem lehet nálam bármeddig.
-
G_ArchAngel #5165 szerintem rá sem néznek - ha a dakoták kimehetnek szétrihadt Ladákkal lomizni, akkor egy törött búra nem lehet akadály... -
G_ArchAngel #5164 hiába, elvagyunk nyomva..:) -
#5163 nemtok írni, sry -
#5162 Most le se tudom neked fotózni :(
Csomagtartó picit behorpatt, meg a jh lánpa megtörött, de csak a küldő búrája, működik faszán. -
#5161 Csak akkor tudom beszkennelni ha az asszonypajtás nem látja :DD
Majd ha sikerul akkor igen :)
-
G_ArchAngel #5160 attól függ, mennyire van törve...:)
ha sedan-ból hatchback lett, akkor nem...:) -
#5159 Holnap valószínüleg meglesz az A1, ha kiengednek a határon törött hátú kocsival... -
G_ArchAngel #5158 felteszed majd a galériába? -
#5157 csak embereket akarsz fotózni szemből vakuval??????????