48078
-
#5356 gondolom nem 400as filmet adtak :) -
#5355 Copyright (C) !!!!! -
#5354 OK.
Most hogy elohivattam 6 tekercs filmet, szerencsére kaptam ajándékba is 6-ot úgyhogy van most egy pár. -
#5353 Kicsit lehetett volna gyorsabb záridovel is mert így is elég világos lett, de a gép szerint már ez is kb. -2EV-s volt. Kár hogy nem sikerult élesebbre a kis "rakéta", de így legalább látszik hogy milyen gyorsan repul.
A tobbinek nekem is tetszenek a színei. A "szigeti" olyvnél sikerult eloszor a "Curves"-t valahogy normálisan használni.
-
G_ArchAngel #5352 igen, csak annyit változott a helyzet, hogy már fizetni kell az ellátásért...:))) -
Madmaxx #5351 vazze mi miért nem kaptunk képeket? -
Madmaxx #5350 sziget? alcatraz? -
G_ArchAngel #5349 Srácok,
akit még érdekel a Szigetközi-túra, annak:
egy kempingben lennénk, úgy tűnik, hogy egy szigeten - 5-700FT/nap...
...
ha még tudok vmit, akkor beírom:) -
G_ArchAngel #5348 Hi,
megnéztem az újabbak közül az első kettőnek nagyon szépek a színei, és a cinkés is "érdekes", ami rakétaként jön ki a sziklarésből...:)
A Katás képeket is köszi, jó kis csaj (de a mögötte balra álló csajról nincs kép?)...:DDD
Jah, és küld át majd légyszíves a telszámodat, mert nehezen hívlak fel holnap...:) -
#5347 gratulál ő is pityunak...
[SZÉP AZ RÓZSA A GÉP ELEJÉN]
:DDD -
#5346 ...vagy pár hónapig ;) [gonosz] -
Lateralus #5345 Hát akkor gratula !
Szóval megvan a gép, amivel mostantól örökre egyek lesztek. :) -
#5344 Raktam fel pár új képet a galériába. Csekkold le ha gondolod. -
#5343 CSOCSO-t kérdezd -
#5342 Én a Z1 380mm-ét akartam megduplázni, használhatatlan kép lett belőle. Igaz nem Raynox volt, de kiábrándultam az előtétlencsékből. Macerás és mindenképp ront a minőségen. -
G_ArchAngel #5341 hát pedig most kérdezek körbe a 2.2-es Raynox teléért... -
#5340 Ja úgy nem, de nagyjából ez a kinti ára. -
#5339 Az pedig nem rossz ár. Ennél nagyobb zoom jellemzően eléggé a képminőség rovására megy. -
G_ArchAngel #5338 Jah, és gyanúsan kamionról leesettnek tűnt - pl. a doboza is egyszerű fehér karton volt, és fél év garit vállaltak volna...
-
G_ArchAngel #5337 Mit fogdostál meg? ennyire kellett pi....nod:)))
Amúgy hogyé' adják ezt a szörnyet, mert nekem ajánlottak 200e-ért A2-est, de nem kértem, mert kicsi az optikai zoomja...:( -
Madmaxx #5336 óóó de okos vagyok bázzzeeee -
ÁZ -
#5334 jó ár, és elég szimpatikus masinának tűnik... nézz meg pár rivjút meg a fórumot róla -
#5333 mondjuk lehet hogy netto annyi, akkor jön az áfa sunnyogás -
Madmaxx #5332 portrémarkolat amit az aljára aplikálsz fel? -
#5331 beszéltem az ottani haverral, azt mondta 2 hét múlva jön a cucc, és durván 45k lesz 30G-s vinyóval (üresen kb 25k)
asszem megvizslatom közelebbről, teccik az ajánlat -
#5330 igen, a portrémarkolat a legtöbb átlag gépből öltönyös nagyfőnököt csinál, a vaku meg pláne :)
és úgy már súlya is van nekije -
#5329 Van hozzá 6 elemes portrémarkolat, meg rajta a vaku, igen komolyan néz ki a kezemben.
Vágtam hogy jó gép, de nem hogy ennyire! -
#5328 Önmérsékletem hatalmas, 6l-es fogyasztást produkálva jöttem haza, bár egy parkolóban meg kellett álnom kicsit megfogdosni :D -
#5327 thx! -
Madmaxx #5326 nah megjött a paraszt aki eláztatott. Ha nem jelenetkeznék holnap akkor kinyirtam és a sittre vágtak. -
#5325 http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=6941
Freak: kukk ezt meg -
#5324 Ilyen van -é valakinek?
Canon digital ixus i
Jövő héten kapom meg ,ha van infó ,tapasztalat,azt várom! -
Madmaxx #5323 VIgyázz mert ragacsos géppel nem biztos hogy jó fényképezni! -
#5322 hányszor nyúltál magadhoz útközben? :D -
#5321 jeeeeeeeeeeeeeeeee -
#5320 -
#5319 ECCERŰ DOLGOK
ajtózárba pillanatragasztó, ajtógombra kerékpárbowden füstelvezetőre vagy radiátorcsőre ráköt, hosszabb ünnepnapok alatt pl. karácsony kombinált fogóval fő villanyóra automata kapcsoló kitép... ilyenek :D -
Madmaxx #5318 Szerintem ö baszta el, erre akár mérget is vennék! -
#5317 Ha a cső repedt meg akkor nem biztos, hogy ő tehet róla.