48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • G_ArchAngel #6357
    az USB 2.0 card reader kicsit nagyobb, mint egy plasztik kártya, nem nagy, de zsebben elfér...:)
  • Dzsini
    félősebb az a macsek annál, hogy csakúgy pózoljon a fotósoknak... és amíg nem nagyon éhes, nem fogják meglátni.
  • G_ArchAngel #6355
    lábprotézist nem fedezi az 50k....:)
  • Dzsini
    floppy nélkül meg rettentő picike lesz, simán a lenyelhető kategória :)) (nekem sincs floppim már)
  • geronimo77
    állítólag 50e píz jár annak aki lefotózza a Baranyában garázdálkodó tigrist ami mellesleg a Balaton felé kozelít.
    Itt a lehetoség hogy természetben fotózzunk tigrist és nem kell messzire utazni és még fizetnek is érte!!
  • G_ArchAngel #6352
    végül is hasznos a floppy miatt - ismerőseim döntő többségének már az sincs a gépében...:)
  • Dzsini

lent floppy, fent balra CF, jobbra a többi egy multislot-ban
    (Compact Flash (Type1 & 2), MicroDrive, Secure Digital Card, MultiMedia Card, MemoryStick, SmartMedia)
  • G_ArchAngel #6350
    hát, az enyémen minden nyílás mérete is formája más...
    rohadtul nem jönne ki két nyílásból...
    (vagy lötyögne benne, de ez a szexben sem jó, nem még adatátvitelben:DDD)
  • Punkerwork
    ja
  • Dzsini
    van ahol kevesebb, mert az SM-SD slotot (mivel teljesen máshol van az érintkezőfelület) egybeolvasztják, sőt még a memorysticket is bele szokták venni, és máris csak 2 slot :) - ez már ízlés és design kérdése
  • G_ArchAngel #6347
    ugyanúgy 4-4 nyílás van mindkettőn...
  • Dzsini
    ja bocsánat, a MemoryStick Duo-t még beleveszik néhol, és úgy is kijön a 8 vagy akár a 9 is :) - xD olvasás meg nagyon ritka.
  • Dzsini
    CF-I, CF-II, Microdrive (sokan 3nak veszik :D ), SmartMedia, MemoryStick, MemoryStick Pro, SecureDigital, MultiMediaCard - ez így a 8 :)
    a 6 meg úgy szokott lenni, hogy CF, CF-microdrive, SM, MS (+pro), SD, MMC
    ami gyakorlatilag pontosan ugyanaz a 8, csak nem részletezik ki :D
  • Punkerwork
    hát ez csak 6-ot de én beépíthetőt akartam, úgy se fogom gyakran használni
  • G_ArchAngel #6343
    jó nekem a kicsi USB-s, amit az extremnél vettem 4300-ért, vihetem mindenhová, 8 kártyatípust olvas...
  • Punkerwork
    amúgy szerintem a Demand-ból hoztuk
  • Punkerwork
    beszerzési áron volt ennyi
  • Pempő
    holö!
  • Punker
    vettem egy ilyet 2900 pénzért:

• G_ArchAngel #6338
    akkor nem is kell:)
    pedig a pénz már megvolt rá :DDD
  • Lateralus
    Elég ramaty minőség. Messze elmarad egy 70-80 ezer forintos 4 megapixeles digifényképezőtől, szinte minden téren.
    Agyon vannak dolgozva a képek.

kép 1.
    kép 2.
  • G_ArchAngel #6336
    ne is mond, 2 PS-om van, de egyiket sem tudom intallálni, mert incorrect a password...:(
    eddig nem volt az, de most format és reinstall után nem akarja elfogadni, most szedem a 4. változatot...

aztán majd jelzek, ha nem sikerült...
    addig is köszi!
  • CSOCSO
    nah szoval akor most mivan a sarkanyoddal? kesz van vagy megcsinaljam hogy full sekete legyen a sarok?
  • G_ArchAngel #6334
    Thanx

Olcsó Panasonic camera (4megapixel) - 550e :(
  • geronimo77
    Welcome back!!
  • G_ArchAngel #6332
    YEEEE!!! Újra működik a net-em!!!

(szar Telindius USB modem 2 napig szívatott...)
  • Blasta
    Amit én láttam (nem tudom, hogy 1A vagy 1B lehetett) az eléggé sötétített így lencsevédőnek én tuti nem használnám...
    Akkor asszem leteszek erről.
  • Lateralus
    De, elég jól lehet utánozni a Sky szűrőt.
    Az 1A jelzésű Sky szűrőket inkább lencsevédőnek használják, mint az UV szűrőt. Nincs nagyon látható hatása. Az 1B jelűek enyhén melegebbé teszik a színeket.
  • Dzsini
    Végre megszületett a Foveon kompakt szenzora
    Foveon 1/1.8" X3 Image Sensor (DPReview)
    na várjuk a hivatalos tesztet :)
  • Blasta
    Muti, hol olcsóbb a Z2 mint a Z1?????????
  • Tetsuo
    Mi a véleményetek a:
    *Konica-Minolta Dimage Z1-esről ill a Z2-esről(nem értem hogy ez miért olcsóbb mint az 1es??)
    *Olympus C-765 Ulta Zoomról
    *Canon Powershot S1 IS (ez kicsit drágább mint a többi)
    *Kodak DX-6490 (elég furán néz ki, s furák a paraméterek is)

/Nagyjából egyforma gépek, mégis különbözőek (ki gondolná?:) Tapasztalatok, vélemények érdekelnek..
  • CSOCSO
    medence lett belole nem kad...
  • Blasta
    Az lenne a kérdésem, hogy egy SKY szűrő meglétét a PS effektezés nem képes-e pótolni?
    MIt csinál pontosan az a szűrő?
  • Pempő
    Sry, Tamracra gondoltam:

14270 Ft
  • Madmaxx
    huhu akkor mehetsz a kádba! hajrá! :)
  • CSOCSO
    AAARGHHH!! most mondta anyam hogy jott papir a UPS tol... latom a papiron.. szomszednal van a package.. AARGHH .. szinte kiugrott a szivem hogy ugye otthon van a szomszed..kopogok.. kedves csabocska kinez.. mosolyog kezembe nyomja a cuccost.. tepem a boritast..aaarghh kuurvajooo
  • CSOCSO
    mikoze a kukifotozashoz ennek???
    amugy tudod te is hogy minek a vizalatti tok:)
  • FREAK
    fürdéshez kukifotózáshoz? :D
  • FREAK
    huá

megtaláltam az "esőtokot" és egy plusz rögzítő pántot (tarkó, hónalj alatt hátra a táska közepéhez)

mondom, hogy meg van ez tervezve

telepakoltam, rákötöttem egy állványt, nemtomhány kiló, de ilyen feeling lehetett a D-Nap hőseinek a tatyóikkal :D
  • CSOCSO
    holnap jon a vizalatti tokom:))))))