48078
-
G_ArchAngel #6357 az USB 2.0 card reader kicsit nagyobb, mint egy plasztik kártya, nem nagy, de zsebben elfér...:) -
#6356 félősebb az a macsek annál, hogy csakúgy pózoljon a fotósoknak... és amíg nem nagyon éhes, nem fogják meglátni. -
G_ArchAngel #6355 lábprotézist nem fedezi az 50k....:) -
#6354 floppy nélkül meg rettentő picike lesz, simán a lenyelhető kategória :)) (nekem sincs floppim már) -
#6353 állítólag 50e píz jár annak aki lefotózza a Baranyában garázdálkodó tigrist ami mellesleg a Balaton felé kozelít.
Itt a lehetoség hogy természetben fotózzunk tigrist és nem kell messzire utazni és még fizetnek is érte!! -
G_ArchAngel #6352 végül is hasznos a floppy miatt - ismerőseim döntő többségének már az sincs a gépében...:) -
lent floppy, fent balra CF, jobbra a többi egy multislot-ban
(Compact Flash (Type1 & 2), MicroDrive, Secure Digital Card, MultiMedia Card, MemoryStick, SmartMedia) -
G_ArchAngel #6350 hát, az enyémen minden nyílás mérete is formája más...
rohadtul nem jönne ki két nyílásból...
(vagy lötyögne benne, de ez a szexben sem jó, nem még adatátvitelben:DDD) -
#6349 ja -
#6348 van ahol kevesebb, mert az SM-SD slotot (mivel teljesen máshol van az érintkezőfelület) egybeolvasztják, sőt még a memorysticket is bele szokták venni, és máris csak 2 slot :) - ez már ízlés és design kérdése -
G_ArchAngel #6347 ugyanúgy 4-4 nyílás van mindkettőn... -
#6346 ja bocsánat, a MemoryStick Duo-t még beleveszik néhol, és úgy is kijön a 8 vagy akár a 9 is :) - xD olvasás meg nagyon ritka. -
#6345 CF-I, CF-II, Microdrive (sokan 3nak veszik :D ), SmartMedia, MemoryStick, MemoryStick Pro, SecureDigital, MultiMediaCard - ez így a 8 :)
a 6 meg úgy szokott lenni, hogy CF, CF-microdrive, SM, MS (+pro), SD, MMC
ami gyakorlatilag pontosan ugyanaz a 8, csak nem részletezik ki :D -
#6344 hát ez csak 6-ot de én beépíthetőt akartam, úgy se fogom gyakran használni -
G_ArchAngel #6343 jó nekem a kicsi USB-s, amit az extremnél vettem 4300-ért, vihetem mindenhová, 8 kártyatípust olvas... -
#6342 amúgy szerintem a Demand-ból hoztuk -
#6341 beszerzési áron volt ennyi -
#6340 holö! -
#6339 vettem egy ilyet 2900 pénzért:
-
G_ArchAngel #6338 akkor nem is kell:)
pedig a pénz már megvolt rá :DDD -
Lateralus #6337 Elég ramaty minőség. Messze elmarad egy 70-80 ezer forintos 4 megapixeles digifényképezőtől, szinte minden téren.
Agyon vannak dolgozva a képek.
kép 1.
kép 2. -
G_ArchAngel #6336 ne is mond, 2 PS-om van, de egyiket sem tudom intallálni, mert incorrect a password...:(
eddig nem volt az, de most format és reinstall után nem akarja elfogadni, most szedem a 4. változatot...
aztán majd jelzek, ha nem sikerült...
addig is köszi! -
#6335 nah szoval akor most mivan a sarkanyoddal? kesz van vagy megcsinaljam hogy full sekete legyen a sarok? -
G_ArchAngel #6334 Thanx
Olcsó Panasonic camera (4megapixel) - 550e :( -
#6333 Welcome back!! -
G_ArchAngel #6332 YEEEE!!! Újra működik a net-em!!!
(szar Telindius USB modem 2 napig szívatott...) -
#6331 Amit én láttam (nem tudom, hogy 1A vagy 1B lehetett) az eléggé sötétített így lencsevédőnek én tuti nem használnám...
Akkor asszem leteszek erről. -
Lateralus #6330 De, elég jól lehet utánozni a Sky szűrőt.
Az 1A jelzésű Sky szűrőket inkább lencsevédőnek használják, mint az UV szűrőt. Nincs nagyon látható hatása. Az 1B jelűek enyhén melegebbé teszik a színeket. -
#6329 Végre megszületett a Foveon kompakt szenzora
Foveon 1/1.8" X3 Image Sensor (DPReview)
na várjuk a hivatalos tesztet :) -
#6328 Muti, hol olcsóbb a Z2 mint a Z1????????? -
#6327 Mi a véleményetek a:
*Konica-Minolta Dimage Z1-esről ill a Z2-esről(nem értem hogy ez miért olcsóbb mint az 1es??)
*Olympus C-765 Ulta Zoomról
*Canon Powershot S1 IS (ez kicsit drágább mint a többi)
*Kodak DX-6490 (elég furán néz ki, s furák a paraméterek is)
/Nagyjából egyforma gépek, mégis különbözőek (ki gondolná?:) Tapasztalatok, vélemények érdekelnek.. -
#6326 medence lett belole nem kad... -
#6325 Az lenne a kérdésem, hogy egy SKY szűrő meglétét a PS effektezés nem képes-e pótolni?
MIt csinál pontosan az a szűrő? -
#6324 Sry, Tamracra gondoltam:
14270 Ft -
Madmaxx #6323 huhu akkor mehetsz a kádba! hajrá! :) -
#6322 AAARGHHH!! most mondta anyam hogy jott papir a UPS tol... latom a papiron.. szomszednal van a package.. AARGHH .. szinte kiugrott a szivem hogy ugye otthon van a szomszed..kopogok.. kedves csabocska kinez.. mosolyog kezembe nyomja a cuccost.. tepem a boritast..aaarghh kuurvajooo
-
#6321 mikoze a kukifotozashoz ennek???
amugy tudod te is hogy minek a vizalatti tok:) -
#6320 fürdéshez kukifotózáshoz? :D -
#6319 huá
megtaláltam az "esőtokot" és egy plusz rögzítő pántot (tarkó, hónalj alatt hátra a táska közepéhez)
mondom, hogy meg van ez tervezve
telepakoltam, rákötöttem egy állványt, nemtomhány kiló, de ilyen feeling lehetett a D-Nap hőseinek a tatyóikkal :D -
#6318 holnap jon a vizalatti tokom:))))))