48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • mukika
    nahát ehhh.
  • RolSpeed
  • Pempő
  • mukika
    nyiss neki egy autós topicot.
  • Dzsini
    Pempő szemét vagy :) minek beledörgölni az orrába? :)
  • RolSpeed
    Miért akarnék jobbat. Ezt most vettem.
  • Pempő
    jövő héten úgyis jobbat akarsz majd, és meg is kérdezel minket róla :D
  • RolSpeed
    Miért?
  • Pempő
    nem hiszem
  • RolSpeed
    Szerintem 15 évesen nekem bőven elég.
  • RolSpeed
    De jó gép-ugye?
  • RolSpeed
    Persze.
  • G_ArchAngel #6385
    Szerintem turista és buligépnek tökéletes...
    Gondolom nem akarsz madarakat fotózni, megelégedsz a tájképekkel, épületekkel, partykkal - erre jó.
  • RolSpeed
    Miért?
  • Pempő
    Rábasztál.
  • RolSpeed
    5 megapixel.....stb.
  • RolSpeed
    Most vettem meg a legújabb Sony P100-ast. Mi a véleményetek róla.
  • Cat #6380
    biztos garfield

egyébként én a metrot mindig hátul kezdem olvasni, a képregénynél. Apám egyszer kérdezte hogy mi az tigris? Csikos meg macskaszerü...
  • Blasta
    Mondom.
    Ez meg egy nagyra nőtt csincsilla lesz!!! :-DDDD
  • Cat #6378
    Nagyra nőtt házimacska volt a marseilles-i fekete párduc

Lefújták a fekete párduc utáni hajtóvadászatot Dél-Franciaországban, miután kiderült, hogy az állat tulajdonképpen egy nagyra nőtt házimacska.

A nyomozás Marseilles-től keletre, egy lakatlan, ám a turisták által kedvelt partszakaszon folyt. Az állatot a hónap elején pillantották meg először, azóta legalább 20 újabb bejelentés érkezett, és múlt szombaton egy rendőr is megpillantotta. Június 22-én a rendőrség már a partszakasz környékének, egy 5000 ezer hektáros terület lezárását tervezte. A területet 150 rendőr bevonásával akarták átfésülni.

A szemtanúk korábban mind egyöntetűen fekete párducként azonosították az állatot, kedden azonban kiderült róla, hogy egy nagyra nőtt fekete házimacska. Az állat legalább 60 centiméter hosszú és 11 kilogramm volt. Az állatot még nem sikerült elfogni.
  • Cat #6377
    három szemtanu is látta
  • Dynamic
    Miért?Volt itt már fekete párduc is.Igaz mire megtalálták leamortizálódott kóbor kutyává.
  • Pempő
    Megint megfogdostam egy Nikon 5700-ast, egyre szarabbnak tartom (tudom hogy régi).
  • Dzsini
    az esély megvan rá a nyomok meg ilyesmik alapján, hogy télleg tigriscica - de az meg jobban fél, minthogy kimerészkedjen emberek közelébe amíg nem olyan éhes, hogy ezt érezze megoldásnak. odáig max csapdázni lehet, amit meg is tesznek.
  • Madmaxx
    Én meg a Yetit láttam tegnap bazze! Itt lakik a szomszédban!

Viccet félretéve nem értem mi a szarért vesznek komolyan egy 6éves gyerek fantazmagoriáját. Biztos látott egy dagadt vörös macskát és neki már az is tigris nagyságú volt. Ehh nevetséges!
  • Dzsini
    már sokkal jobb annál, mint aki úgy kamerázta, hogy nem volt benne film :D (hogy akkor miért volt nála?! :))) )
  • Pempő
    Azt mondták nem volt ideje beállítani a kamerát (kérdem: mit kell beállítani egy full automata handycam-en?). RTL híradó első hírként közölte le azt a foltot, ami simán akár egy felborított trabant is lehetett.
  • Blasta
    Ezt úgy imádom!
    Egy 6 éves kislány egy vaddisznót tigrisnek nézett és egyből a fél bakonyban van az egész SWAT mesterlövész osztaga! :-)))
    Meg tegnap egy családot mutattak, akik LEVIDEÓZTÁK!!!!! Az LCD-n mutatták csak a képet, amin SEMMI nem látszott.

Hát ez valami röhej, komolyan mondom. :-)
  • Loál János #6369
    Teljességel helytelen a mondat.
  • Pempő
    Akárhogy nézem, mondattanilag hiányos, valóságtartalma meg kétes.
  • Cat #6367
    igen?

mivel a "spontán ismertség" az egy fogalom, ezt igy kell irni

ha meg arra gondolsz hogy az elsők között emlitik, hát... passz, lehet hogy a TGI készítette kérdőiven rajta volt egy HP logó :D
  • Punkerwork
    "A kutatás szerint a HP márka erőssége az ár és a könnyű kezelhetőség." jellemző minőség és megbízhatóság az nem számít utánna meg rinyálnak.....
  • Pempő
    "A HP digitális fényképezőgép márka spontán ismertsége a vizsgált márkák közül az elsők között említik."
  • Cat #6364
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32777
  • Madmaxx
    LOL
  • Punkerwork
  • Pempő
    Ott fut!!!4
  • Madmaxx
    MEGVAN!!!!!
    Saját kép.
  • G_ArchAngel #6359
    hajrá! én maradok a madaraknál (kondor keselyú) azok nem veszélyesek...:)
  • geronimo77
    De azoknak a fotóknak a jogdíja miket akozben készítessz miközben épp téged marcanogl már fedezi :DD